אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@איציק-דדיה לא
@הדרי אז איך אולפניסט ברמה העלה פוסט לפני שעתיים ?
-
@הדרי אז איך אולפניסט ברמה העלה פוסט לפני שעתיים ?
@איציק-דדיה הוא אמר שהוא נכנס דרך חבר שלו
-
@מא1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@כ-פ נתיב
אם כך כנראה הבעיה היא באתרוג...... בינתיים רק האתרוגיסטים (ואני מביניהם) התלוננו על פרסומות.
@כ-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@כ-פ נתיב
אם כך כנראה הבעיה היא באתרוג...... בינתיים רק האתרוגיסטים (ואני מביניהם) התלוננו על פרסומות.
אני לא באתרוג, ולא בשום חסימה וקופצות לי המון פירסומות.
-
@כ-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@כ-פ נתיב
אני לא באתרוג, ולא בשום חסימה וקופצות לי המון פירסומות.
-
מה זה משתמש וותיק ומתי מקבלים כזה תואר תודה רבה
-
מה זה משתמש וותיק ומתי מקבלים כזה תואר תודה רבה
@איציק-דדיה מקבלים את זה אחרי חצי שנה בפורום ללא דיווחים.
-
@צוות-פיקוח יש איזה מישהו בפורום שצילם את עצמו מנגן כשברקע השיר שקיעות אדומות בביצוע של זמר חילוני זה אומר שהשיר מותר בפורום?
-
@צוות-פיקוח יש איזה מישהו בפורום שצילם את עצמו מנגן כשברקע השיר שקיעות אדומות בביצוע של זמר חילוני זה אומר שהשיר מותר בפורום?
השיר מותר בפורום בביצועי קאברים. יש עליו אפילו נושא
:
https://miktzav.com/topic/4047/%D7%A7%D7%90%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%A7%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA/21אבל שימו לב שהמקורי אסור.
-
@איציק-דדיה מקבלים את זה אחרי חצי שנה בפורום ללא דיווחים.
-
@כוכב-לכת קבוצת 'משתמש ותיק' : https://miktzav.com/groups/%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%A7
זה סוג של כבוד למשתמש...... תג כזה ליד הפרופיל.
ובשביל להצטרף לזה צריך להיות לפחות חצי שנה בפורום בלי דיווחים. -
@כוכב-לכת זו קבוצה של הוותיקים ממשתמשי הפורום. שנדע את מי לכבד.....

בעיקרון אין בזה מעלה מיוחדת או איזה יתרון, חוץ מכבוד.@כ-פ איך לך אין?
-
@כ-פ איך לך אין?
@איציק-דדיה לא חייבים לשים את זה.
מי שנמצא בפורום למעלה מחצי שנה והכניסו אותו לקבוצה הזאת, יכול לבחור האם יראו את זה. -
@איציק-דדיה לא חייבים לשים את זה.
מי שנמצא בפורום למעלה מחצי שנה והכניסו אותו לקבוצה הזאת, יכול לבחור האם יראו את זה.@rivka-0 אני משתמש מומחה בויטרואל די גיי אני יכול לקבל תואר משתמש מומחה?
-
@דודו-בלוקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח מתי אפשר להיות צוות פיקוח? משתמש מומחה וכו?
בשביל להיות חבר בקבוצת משתמש מומחה צריך להגיש בפניה לניהול בקשה עם הסבר מפורט מה הידע והמומחיות שלך במוזיקה, כלי נגינה תוכנות מוזיקה וכו' (מומחיות לא הכוונה שאתה מכיר את כל השירים שיצאו לאחרונה... )
לגבי הצטרפות צוות פיקוח זה בחירה של ההנהלה והפיקוח בלבד, לא יעזרו בקשות להצטרף לצוות פיקוח
כל חברי @צוות-פיקוח לא מונו לבקשתם אלא אך ורק מבחירת מנהלי הפורום שבחרו אותם על בסיס הוותק שלהם בפורום ובעיקר לפי שימוש נכון ומועיל בפורום ללא תקריות בעיתיות וכמובן בזמנים שיש צורך לתוספת כח@איציק-דדיה נראה לי צריך מומחיות בכמה דברים:
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בשביל להיות חבר בקבוצת משתמש מומחה צריך להגיש בפניה לניהול בקשה עם הסבר מפורט מה הידע והמומחיות שלך במוזיקה, כלי נגינה תוכנות מוזיקה וכו' (מומחיות לא הכוונה שאתה מכיר את כל השירים שיצאו לאחרונה... )
-
@איציק-דדיה נראה לי צריך מומחיות בכמה דברים:
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@rivka-0 @צוות-פיקוח יש מצב לתשובה?
-
@rivka-0 @צוות-פיקוח יש מצב לתשובה?
@איציק-דדיה למה?
-
@איציק-דדיה למה?
@rivka-0 לדעת אם אני זכאי לתואר הזה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות