אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@כוכב-לכת קבוצת 'משתמש ותיק' : https://miktzav.com/groups/%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%A7
זה סוג של כבוד למשתמש...... תג כזה ליד הפרופיל.
ובשביל להצטרף לזה צריך להיות לפחות חצי שנה בפורום בלי דיווחים. -
@כוכב-לכת זו קבוצה של הוותיקים ממשתמשי הפורום. שנדע את מי לכבד.....

בעיקרון אין בזה מעלה מיוחדת או איזה יתרון, חוץ מכבוד.@כ-פ איך לך אין?
-
@כ-פ איך לך אין?
@איציק-דדיה לא חייבים לשים את זה.
מי שנמצא בפורום למעלה מחצי שנה והכניסו אותו לקבוצה הזאת, יכול לבחור האם יראו את זה. -
@איציק-דדיה לא חייבים לשים את זה.
מי שנמצא בפורום למעלה מחצי שנה והכניסו אותו לקבוצה הזאת, יכול לבחור האם יראו את זה.@rivka-0 אני משתמש מומחה בויטרואל די גיי אני יכול לקבל תואר משתמש מומחה?
-
@דודו-בלוקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח מתי אפשר להיות צוות פיקוח? משתמש מומחה וכו?
בשביל להיות חבר בקבוצת משתמש מומחה צריך להגיש בפניה לניהול בקשה עם הסבר מפורט מה הידע והמומחיות שלך במוזיקה, כלי נגינה תוכנות מוזיקה וכו' (מומחיות לא הכוונה שאתה מכיר את כל השירים שיצאו לאחרונה... )
לגבי הצטרפות צוות פיקוח זה בחירה של ההנהלה והפיקוח בלבד, לא יעזרו בקשות להצטרף לצוות פיקוח
כל חברי @צוות-פיקוח לא מונו לבקשתם אלא אך ורק מבחירת מנהלי הפורום שבחרו אותם על בסיס הוותק שלהם בפורום ובעיקר לפי שימוש נכון ומועיל בפורום ללא תקריות בעיתיות וכמובן בזמנים שיש צורך לתוספת כח@איציק-דדיה נראה לי צריך מומחיות בכמה דברים:
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בשביל להיות חבר בקבוצת משתמש מומחה צריך להגיש בפניה לניהול בקשה עם הסבר מפורט מה הידע והמומחיות שלך במוזיקה, כלי נגינה תוכנות מוזיקה וכו' (מומחיות לא הכוונה שאתה מכיר את כל השירים שיצאו לאחרונה... )
-
@איציק-דדיה נראה לי צריך מומחיות בכמה דברים:
@rivka-0 @צוות-פיקוח יש מצב לתשובה?
-
@rivka-0 @צוות-פיקוח יש מצב לתשובה?
@איציק-דדיה למה?
-
@איציק-דדיה למה?
@rivka-0 לדעת אם אני זכאי לתואר הזה?
-
@rivka-0 לדעת אם אני זכאי לתואר הזה?
@איציק-דדיה איך אני אדע?
כתבתי פה:@rivka-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@איציק-דדיה נראה לי צריך מומחיות בכמה דברים:
-
משהו יודע מה קרה שאת המעבר בין עמודים (מצורפת תמונה) אפשר לעשות רק בתחתית הדף ולא גם בראש הדף?
איך שזכור לי פעם היה את זה גם למעלה וגם למטה.
ֶּ
-
משהו יודע מה קרה שאת המעבר בין עמודים (מצורפת תמונה) אפשר לעשות רק בתחתית הדף ולא גם בראש הדף?
איך שזכור לי פעם היה את זה גם למעלה וגם למטה.
ֶּ
-
@rivka-0 נכון... אבל אולי את מתכוונת לזה שיש לך כאלו ... בין העמודים למטה, ואז יש לך אופציה ללחוץ עליה וקופץ לך חלון למעלה שבו את יכולה לבחור עמוד.
-
@rivka-0 אני משתמש מומחה בויטרואל די גיי אני יכול לקבל תואר משתמש מומחה?
@איציק-דדיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
צריך לשלוח להם חומרים שלך, והם מחליטים אם מגיע לך...
-
@איציק-דדיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
צריך לשלוח להם חומרים שלך, והם מחליטים אם מגיע לך...
@הדרי איפה שולחים להם?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות