אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מרב אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אילן-פ
נשמע שלקחת מאד קשה את העניין עם נטפרי.....נכון --הנה דוגמה לגודל ההפסד
ציטוט מפוסט קודם
"אמרה את זה נראה כ.פ שאייצית אחרית על הסקרים והיא בנטפרי אז אין סקרים...."
אייצית -משתמשת מס 1 --עם אלפי פוסטים ולייקים -- לא איתנו
עוד דוגמה
רציתי "שיחץ מקצב" יעזרו לי בפרסום שיר חדש שלי אחרי בין המיצרים - מאוד חשוב לי
ואין עם מי לדבר --הם חסומים -
@אילן-פ @מרב זה לא רק אייצית...
זה כל הצוות פה שהשקיעו על הפורום הזה ימים בכלילות, הצוות עבד 6\24 גם כשלא קל, אפילו לא הצוות אפילו אנחנו המשתמשים הרגילים.... אני השקעתי על הפורום הזה מלאאא והכל אפשר לומר הלך לפח....
אנשים פה השקיעו על הפורום הזה וצמחו הרבה בזכות הפורום הזה (ישי שין, יחיאל אפיק , יונמיוזיק , אהרון יוסף בבייב, שמעון 2, דודו בלוקה,Srudio Bit ,SHLNX, סקופר, למדן, טכנאי קיובייס, מומחה לקלפים SHIMIX, KING-music ועוד מלא (כל מי שרשמתי זה מהזיכרון ובנטפרי....)
וכל ההשקעה של האנשים פה (לפחות של הרוב) הלכה לטמיון....
כל מי שרשמתי צמח מהפורום הזה (כולל אני... הערוץ שלי "הצליח" רק בזכות הפורום, אם לא הפורום הייתי היום עם פחות מחצי מהכמות צפיות\רשומים שיש לי....).
וזהו הכל נגמר...
היה שלום פורום יקר...|| עברנו לשלב ההספדים....||
-
@חכם_בלילה אל תדאגו פשוט צריך לחכות לבין הזמנם ואז יהיה גל של נכנסים
-
@איציק-דדיה זה גם מה שאני חשבתי שיהיה אבל זה חד משמעית לא יהיה ככה..
כמעט 90 % אחוז מהמשתמשים של הפורום הם בנטפרי.... -
@חכם_בלילה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
וזהו הכל נגמר...
היה שלום פורום יקר...
עברנו לשלב ההספדים....האמת שרציתי לכתוב גם מה שאתה כתבת אבל לא היה לי סבלנות לפרט כלכך
אבל -- לא כדאי לאבד תקווה -- יתכן והמצב ישתפר עם הזמן
ראיתי מלא חדשים שמצטרפים -
@חכם_בלילה איפה הימים של אולפניסט ברמה של טיטו של איציית של יוסף דוד ותזמורתו של יואלי דיקמן ועוד....
זוכרים שבמאסטרו השורה של המשתמשים הייתה מפוצצת
-
רק אתמול בלילה קראתי פה והבנתי את מה שקרה עם הנטפרי.
נראה לי מוזר הסיפור. חוץ מהפרסומות (אני לא ראיתי כלום, אני אומר ממה שקראתי) שזה באמת מחדל וצריך לטפל בהם מיד, וכמובן שום תירוץ לא יעשה אותם לבסדר (מוזר איך דנים פה על פרטים קטנים, ובמקביל יש פרסומות לא צנועות).
חוץ מהסיפור הזה, נראה לי מוגזם לגמרי שסינון כלשהו יחסום את האתר, ואם הוא חוסם נראה לי מוזר שכל כך הרבה אנשים משתמשים בו. אם אתר חרדי שעושה מה שהוא יכול בשביל להיות חלק לא עובר בסינון, אז אפשר כבר לסנן את כל האינטרנט וזהו. יש מקום שכבר אי אפשר לנקות הכול וצריך לסמוך על אנשים שלא ילקקו את הרצפה... יעני שאם מישהו יכול לכתוב משהו לא בסדר, או לנסות ליצור קשר עם מישהו, ואחר כך להיחסם מיד, זה לא אמור להיות בעיה אלא אם כן הצד השני ממש טיפש. -
@כ.פ כבר ראיתי את הטענה הזאת. אם זה באמת ככה אז שיסגרו את האתר. אבל זה לא ככה, כי יש אתרים שבהם לא קופצות פרסומות בעייתיות.
ואם זה ככה ולא רוצים לסגור את האתר- אז שיפסיקו לפקח על האתר, כי זה ממש מצחיק לפסול שיר שלא מספיק ראוי כשיש לך תמונה לא צנועה לידו.
אבל שוב, אני די בטוח שאפשר, רק שאולי עשו הסכם שלא משלמים על קניית כתובת האתר בתמורה לפרסומות, או שמקבלים פרסום בתמורה לפרסומות וכו' ואיפה ההתייחסות של המנהלים לנושא? @צור עדיין באתר? -
@איציק-דדיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@חכם_בלילה אל תדאגו פשוט צריך לחכות לבין הזמנם ואז יהיה גל של נכנסים
הבעיה שרב אלה שנכנסים לפורום --נרשמים כדי להוריד איזה משהו חד פעמי -- וחלאס
אחר כך כבר לא שומעים מהם - 0 פוסטים -- ויש מאות כאלה
אם כולם היו כמוך פעילים - זה בהחלט היה יכול להיות מרענן