אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@איציק-דדיה
אולי זה מלפני שנטפרי חסמו.... -
@צוות-פיקוח למה נעלתם את הנושא?
של @אילן-פ ??
-
@איציק-דדיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח למה נעלתם את הנושא?
של @אילן-פ ??
באמת למה ? עשיתי משהו רע?
-
@איציק-דדיה אולי כדאי להוריד טיפלה מהתייוגים כל שניה של צוות פיקוח, תחשוב מאז שנחסם הפורום כמה התראות הם מקבלים??? בוא נתחשב ונתייג אנשים צפציפים שיכולים לעזור.
בקשר לנעילה-
זה לא משנה כמה הצעות תביאו, הכל כבר כתבתם פה.
תשתמשו יעיל בפורום, תעלו מה שצריך להעלות, ולא לנסות כל שניה לכתוב עוד ועוד פוסטים, הרבה מהם זה רק ספאם ושעמום כדי להיות פעילים פה.
זה ממש לא הקטע שנועד בשבילו הפורום.
המשתמשים של נטפרי בינתיים משלימים עם םזה שהפורום נחסם.. ואתם עדיין תקועים עלזה, נכון שזה כואב... ויותר.
אבל אנשים- פרופורציות. זה סה"כ אתר, מציעים פה הצעות של לשבת כל היום מול המסך בשביל שכל שניה תהיה פה תזוזה של פוסטים.
אז ממש, ממש ממש- זה לא המטרה!! תתאפסו.
תתחילו להבין את זה, ובהכי יפה שיש, תעלו מה שצריך להעלות, לא לטחון כל דבר. ולחשוב פעמיים לפני שכותבים משו... כי לאחרונה חצי מהתגובות פה הם פשוט נמחקו על ידכם.
כרגע אין כ"כ מענה מהצד של הניהול, אז לגבי כל הההצעות של כל האתגרים וכו'.. תחכו בסבלנות עד שמישהו מלמעלה ויותר מוסמך יכנס ויעשה את זה.
בתקווה להבנה... תודה. -
@נעמי-ה אם הבקשה ממש תואמת לנושא- אין עניין לפתוח חדש.
-
@פונץ-בננה
שאלתי על העניין שזה
אומר לי שהפוסט ישן..
אבל תודה! -
פוסט זה נמחק!
-
@פונץ-בננה סומך עליכם וסליחה מכל מי שניפגע ממני עד עכשיו אין עליכם משתמשים מקצועיים וכמובן לצוות פיקוח הנפלאים והנהדרים!!!
-
שלחתי בקשה להתקבל לקבוצת ספרות מקצועית, לא קיבלתי תשובה עד עכשיו, יש מישהו שיכול לטפל בזה בכלל? אגב גם שלחתי פנייה למערכת שנראה לי שכדאי שיהיה אפשר להיכנס לקבוצה יותר בקלות, נראה לי סתם מיותר ליצור הבדלי מעמדות, כל מי שכתב כמה שירים הייתי מצרף (בפרט עכשיו שגם ככה אין הרבה כותבים, ונראה לי כדאי לחבר את הקבוצות).
אולי @טיטו יכול להתייחס לזה? (אגב גם הייתי שמח לאיזושהי תגובה מהמערכת לגבי הפרסומות, אפילו רק שיגידו שאין להם מה לעשות עם זה כדי שאני אפקפק בזה, אבל לפחות שיגידו משהו) -
@NAAMA-0 לאו דווקא, יש למפרסמים אלגוריתמים, אבל הם לא מספיק חכמים בשביל זה, מה גם שלא כל אחד חיפש הרבה חיפושים, מה עם מי שקנה מחשב חדש? ומה עם מי שמונע מגוגל לשים לו פרסומות שמותאמות לו? (כי הוא לא רוצה שיהנדסו אותו, ואפשר להגדיר את זה לגוגל)
-
ואולי מישהו לא שם פילטר כי הוא גולש רק באתרים שבהם אין בעיות כאלה, ופתאום הוא מגיע למקצב ומגלה שיש גם אתרים כשרים עם פרסומות פרוצות? אני לא מדבר דווקא על מי שאין לו הגנה, אבל היו פה כמה שההגנה שלהם לא חסמה את הפרסומות, גם לפעמים ההגנה חוסמת דברים שצריכים ואז מנמיכים אותה זמנית (ככה קורה אצלי בבית) ואז אדם יכול להיתקל בדברים בעייתיים.
כבר כתוב "אַל תַּשְׁכֵּן בְּאֹהָלֶיךָ עַוְלָה" -
אי אפשר לסמוך על האינטרנט, וצריך לקחת בחשבון שכשמנמיכים את ההגנה צריך להיזהר. אני לא באה לאשר או לתת לגיטימציה לפרסומות האלו, אבל אני גם לא חושבת שלגיטימי להתלונן כל כך. הניהול עשו את הבחירות שלהם, וכל אחד צריך לדאוג לעצמו.
חוץ מזה, ההגנות הטובות אמורות לחסום פרסומות. -
יכול להיות, אבל גם יכולים להיות דברים אחרים. מה שמפריע לי באמת זה ככה:
אל תהיו תמימים!!!
האינטרנט זה לא החצר האחורית שלכם!!
תפקחו עיניים, ותשמרו על עצמכם, כי אף אחד אחר לא יעשה את זה.
אני מתנצלת שזה יצא חריף, וזה גם לא מכוון לאף אחד אישית. פשוט זה נושא שבוער לי בעצמות.