אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מ-ב אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שלום לכולם.
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי למה נתקע לי הצ'אט וההתראות ומה אני אוכל לעשות כדי לפתוח אותם......
תודה מראש.....כנראה את על חסימת נטפרי.
יש מצב שכתבת באחד הצאטים מילה שלא התאימה לרוחם ואז הכל נהפךלאיקסים..
הפתרון זה לצאת מאותו צאט. ולפתוח עם אותו משתמש שנתקע לך צאט חדש.
ואז תרענני שוב את האתר ויפתח לך רגיל. -
@מ-ב אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית לא זכור לי שכתבתי מילה לא לרוחם.....בכל אופן.....אני לא יכולה לפתוח בכלל את הסימן של ההתראות והצ'אטים.....אין לי איקסים או משהו בסגנון......ועוד שאלה קטנה:איך מרעננים את האתר?
א. יש כל מיניי מילים שנראים לך לרוחינו ובהם באמת טובות אבל הם פוסלים אותם אוטומטית...
ב. את יכולה לנסות לנקות קוקיז.
ג. פשוט תלחצי על הקישור למעלה בחיפוש גוגל וזה ירענן לך את האתר או לחילופין לחצן ימינית טעינה מחדש.
-
אני משתמשת חדשה, ואני רוצה לדעת איך עושים שורת סטטוס(כמו שיש לכולם למטה בסוגריים) וכן איך אפשר לשנות את השם שלי.
תודה רבה! חוץ מזה, דפדפתי קצת בפורום ואני יכולה להגיד שהוא מהמם! ובמיוחד זה שהוא בלי פרסומות! אין עליכם!
שאלה נוספת, ראיתי שהיו כמה אנשים, שעכשיו הם בצוות הפיקוח, ופעם לא היו (הבנתי את זה לפי פוסטים מהעבר), ההנהלה מוסיפה אנשים לצוות הפיקוח? ככה זה עובד? -
@המרוקאית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ואני רוצה לדעת איך עושים שורת סטטוס
את זה אפשר לעשות ממספר מוניטין (לייקים) מסויים בהגדרת פרופיל
וכן איך אפשר לשנות את השם שלי.
בפניה להנהלה
ההנהלה מוסיפה אנשים לצוות הפיקוח? ככה זה עובד?
כן...
-
שורת סטטוס
מה זה אפשר הסבר בפרטי אשמח תודה
-
@בן-מנחם מה שיש לחלק מהמשתמשים מתחת לכל הודעה
-
@המרוקאית לי יש ?
-
ואוו אלוף איך שאתם עונים מהר!
שאלה נוספת, הבנתי שדיסלייק לעשות רק לספאם או תוכן פוגעני/בוטה. בנוגע ללייק, למי לתת? כאילו לחלק לייקים על כל הודעה שהיא לא פוגענית? (אני בחיים לא יעשה את זה, אבל בשביל להבין)
סורי על החפירות@בן-מנחם אין לך שורת סטטוס, ואם היה לך היית רואה, כי כל הודעה שאתה כותב, אתה רואה את זה אחרי זה כמו שאנשים אחרים רואים. אני מקווה שהבנת...
-
פוסט זה נמחק!
-
הבנתי שדיסלייק לעשות רק לספאם או תוכן פוגעני/בוטה
דיסלייק עושים למשהו שצריך לדווח עליו להנהלה
אם תעשי דסלייק סתם ירחיקו אותך מיד@המרוקאית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בנוגע ללייק, למי לתת? כאילו לחלק לייקים על כל הודעה שהיא לא פוגענית?
לייק נותנים במקום להגיד תודה, נכון, צודקת וכו'
ועוד דבר אסור על פי חוקיי הפרום לשלוח פוסטים רצופים את צריכה לאחד אותם ע"י עריכה ב3 נקודות לצד כל הודעה