אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@דוד-33 אבל זה לא אמור להיות נראלי למי שי לו לייקים...
-
@דוד-33 אבל זה לא אמור להיות נראלי למי שי לו לייקים...
@בינינו-לא-משנה לא זה קורה גם למי שיש מלא לייקים...
כמה פעמים בעבר זה קרה לי -
@בינינו-לא-משנה לא זה קורה גם למי שיש מלא לייקים...
כמה פעמים בעבר זה קרה לי@אילה1 מענין למה...
-
@אילה1 מענין למה...
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום... -
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום...@אילה1 אהה למשתמש אחד...
לא קלטתי סורי..
-
כ כ.פ. התייחס לנושא זה ב
-
פוסט זה נמחק!
-
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום...@אילה1 לי זה נותן עד 25 לייקים ביום
-
@אילה1 לי זה נותן עד 25 לייקים ביום
@רות-רפפורט
לפי מה שאני זוכרת (מהפעם האחרונה שהייתה לי חריגה...) הוא נתן לי - 30 לייקים נראה לי.@צוות-פיקוח יש מכסה כמה לייקים אפשר לתת?? כאילו יש סיכוי שמשתמש יוכל לתת ביום 80-90 לייקים??
-
@רות-רפפורט
לפי מה שאני זוכרת (מהפעם האחרונה שהייתה לי חריגה...) הוא נתן לי - 30 לייקים נראה לי.@צוות-פיקוח יש מכסה כמה לייקים אפשר לתת?? כאילו יש סיכוי שמשתמש יוכל לתת ביום 80-90 לייקים??
פוסט זה נמחק! -
@רות-רפפורט
-
@DDY2 כי עד שאין לך יותר מ150 מוניטין אי אפשר לתת לייק
-
@DDY2 כי עד שאין לך יותר מ150 מוניטין אי אפשר לתת לייק
@רות-רפפורט 150 או 25?
-
@רות-רפפורט 150 או 25?
-
@רות-רפפורט 150 או 25?
@DDY2 סורי כשיש לך 25 מוניטין אתה יכול לתת ביום 5 לייקים ואז זה גודל לאט לאט ככול שיש לך יותר לייקים
בשביל חותמת צריך 150 מוניטין -
@DDY2 סורי כשיש לך 25 מוניטין אתה יכול לתת ביום 5 לייקים ואז זה גודל לאט לאט ככול שיש לך יותר לייקים
בשביל חותמת צריך 150 מוניטין@רות-רפפורט @DDY2 צריך גם 25 פוסטים וגם 25 מוניטין כדי שתוכל לתת לייקים
-
@רות-רפפורט @DDY2 צריך גם 25 פוסטים וגם 25 מוניטין כדי שתוכל לתת לייקים
@צוציק את זה לא ידעתי
תודה -
@רות-רפפורט @DDY2 צריך גם 25 פוסטים וגם 25 מוניטין כדי שתוכל לתת לייקים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות