אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום...@אילה1 לי זה נותן עד 25 לייקים ביום
-
@אילה1 לי זה נותן עד 25 לייקים ביום
@רות-רפפורט
לפי מה שאני זוכרת (מהפעם האחרונה שהייתה לי חריגה...) הוא נתן לי - 30 לייקים נראה לי.@צוות-פיקוח יש מכסה כמה לייקים אפשר לתת?? כאילו יש סיכוי שמשתמש יוכל לתת ביום 80-90 לייקים??
-
@רות-רפפורט
לפי מה שאני זוכרת (מהפעם האחרונה שהייתה לי חריגה...) הוא נתן לי - 30 לייקים נראה לי.@צוות-פיקוח יש מכסה כמה לייקים אפשר לתת?? כאילו יש סיכוי שמשתמש יוכל לתת ביום 80-90 לייקים??
פוסט זה נמחק! -
@רות-רפפורט
-
@DDY2 כי עד שאין לך יותר מ150 מוניטין אי אפשר לתת לייק
-
@DDY2 כי עד שאין לך יותר מ150 מוניטין אי אפשר לתת לייק
@רות-רפפורט 150 או 25?
-
@רות-רפפורט 150 או 25?
-
@רות-רפפורט 150 או 25?
@DDY2 סורי כשיש לך 25 מוניטין אתה יכול לתת ביום 5 לייקים ואז זה גודל לאט לאט ככול שיש לך יותר לייקים
בשביל חותמת צריך 150 מוניטין -
@DDY2 סורי כשיש לך 25 מוניטין אתה יכול לתת ביום 5 לייקים ואז זה גודל לאט לאט ככול שיש לך יותר לייקים
בשביל חותמת צריך 150 מוניטין@רות-רפפורט @DDY2 צריך גם 25 פוסטים וגם 25 מוניטין כדי שתוכל לתת לייקים
-
@רות-רפפורט @DDY2 צריך גם 25 פוסטים וגם 25 מוניטין כדי שתוכל לתת לייקים
@צוציק את זה לא ידעתי
תודה -
@רות-רפפורט @DDY2 צריך גם 25 פוסטים וגם 25 מוניטין כדי שתוכל לתת לייקים
-
@שמחה-ששון לא אמור להיפתח בזמן הקרוב, אם בכלל....
-
לאחרונה הוא כותב לי שכל מיני משתמשים עוקבים אחרי, אני לוחצת כד לראות ומגלה שה לא באמת... מה זה אומר??
-
לאחרונה הוא כותב לי שכל מיני משתמשים עוקבים אחרי, אני לוחצת כד לראות ומגלה שה לא באמת... מה זה אומר??
זה אומר שכנראה הם ביטלו את ה"מנוי" - הם כבר לא עוקבים אחרייך....
(אגב, זה קרה גם לי מלא פעמים....)
-
זה אומר שכנראה הם ביטלו את ה"מנוי" - הם כבר לא עוקבים אחרייך....
(אגב, זה קרה גם לי מלא פעמים....)
@אילה1 אבל זה קורה תוך שעה כזה??...
-
@אילה1 אבל זה קורה תוך שעה כזה??...
@בינינו-לא-משנה
אולי הם לחצו בטעות....
סתם מצחיק אותי הקטע הזה של העוקבים,
כאילו זה מפרגן וזה נחמד,
אבל זה לא באמת עושה משהו, רק כשפותחים נושא חדש,,
וכמה פעמים פותחים נושא?
כשאני עוקבת זה כדי לפרגן, אבל לוידת, מושג מענין... -
@בינינו-לא-משנה
אולי הם לחצו בטעות....
סתם מצחיק אותי הקטע הזה של העוקבים,
כאילו זה מפרגן וזה נחמד,
אבל זה לא באמת עושה משהו, רק כשפותחים נושא חדש,,
וכמה פעמים פותחים נושא?
כשאני עוקבת זה כדי לפרגן, אבל לוידת, מושג מענין...@MUSIC-2 אני חושבת שזה מאוד מעודד וגם עוזר להבין את האופי ואת התחום שהמשתמשים מעריכים, כי אני נגיד (יכול להיות שזה רק אני...) עוקבת אחרי משתמשים שאני מעריכה/ מתחברת למשהו בצורה/ בתחום / באופי שלהם...
אבל גם יכול להיות שהם עוקבים רק כדי לראות אם אני מחזירה...
אז חברים אני לא כ"כ מהר מחזירה...
רק מתי שאני פותחת את המחשב אז חברה חכו 24 שעות לפחות כדי לבדוק אם המשתמש באמת מחזיר...
ושימו עוקבים למי שאתם אוהבים/מעריכים כי זה לא עולה כסף וזו הזדמנות לפרגן לכולם.. (אצל רוב המשתמשים אני רואה יותר עוקבים אחריהם מאשר אנשים שהם עצמם עוקבים אחריהם וזה אומר משהו על הנתינה כאן.. חברה תתחזקו בזה...) -
@MUSIC-2 אני חושבת שזה מאוד מעודד וגם עוזר להבין את האופי ואת התחום שהמשתמשים מעריכים, כי אני נגיד (יכול להיות שזה רק אני...) עוקבת אחרי משתמשים שאני מעריכה/ מתחברת למשהו בצורה/ בתחום / באופי שלהם...
רק מתי שאני פותחת את המחשב אז חברה חכו 24 שעות לפחות כדי לבדוק אם המשתמש באמת מחזיר...
ושימו עוקבים למי שאתם אוהבים/מעריכים כי זה לא עולה כסף וזו הזדמנות לפרגן לכולם.. (אצל רוב המשתמשים אני רואה יותר עוקבים אחריהם מאשר אנשים שהם עצמם עוקבים אחריהם וזה אומר משהו על הנתינה כאן.. חברה תתחזקו בזה...)@בינינו-לא-משנה
וואי, איזה ניתוח עשית פה,
את צודקת בקטע של הלעקוב אחרי מי שמתחברים,
ובאמת כדאי לי להתחזק בזה, מה אכפת לי....
אבל זה מצחיק שאנשים שמים עוקב, כדי שיחזירו להם,
וכשאני אומרת שאני עושה לכל מי שעושה לי, זה כבר ענין שלל מוניטין וכל מיני קשקושים כאלה.....
אני שמה כדי באמת לפרגן ולהראות שאהבתי, וכשזה עובר לאת עושה לי- אני לך,
אז כאילו, לא יודעת.....
בכולופן, לא שזה באמת נראה לי משנה למישהו, (אולי כן?
) -
@MUSIC-2 אני חושבת שזה מאוד מעודד וגם עוזר להבין את האופי ואת התחום שהמשתמשים מעריכים, כי אני נגיד (יכול להיות שזה רק אני...) עוקבת אחרי משתמשים שאני מעריכה/ מתחברת למשהו בצורה/ בתחום / באופי שלהם...
ושימו עוקבים למי שאתם אוהבים/מעריכים כי זה לא עולה כסף וזו הזדמנות לפרגן לכולם.. (אצל רוב המשתמשים אני רואה יותר עוקבים אחריהם מאשר אנשים שהם עצמם עוקבים אחריהם וזה אומר משהו על הנתינה כאן.. חברה תתחזקו בזה...)@בינינו-לא-משנה
תאמת אין לי בעיה לשים אבל זה מעצבן שכל פעם שמי שאת עוקבת אחריו מעלה פוסט זה מתריע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות