אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
האם מותר לפתוח נושא על פודקאסטים באופן כללי, לאו דווקא על מוזיקה, אלא פודקאסטים כמו shmuelicast, latest talk podcast, ari samet talk וכן הלאה?
תודה!@מוזיקה123
כל מה שלא קשור למוזיקה גם לא קשור לפורום -
@מוזיקה123
אין לך מספיק מוניטין בשביל להצביע. -
יש לי איזשהוא פרוייקט, ואני צריכה המון צלילים של מכונות, לדוג': מכונה, אזעקה, תנור וכו'
יש אפשרות לפתוח נושא בשביל זה? ואם כן, איפה?@שוהם כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי איזשהוא פרוייקט, ואני צריכה המון צלילים של מכונות, לדוג': מכונה, אזעקה, תנור וכו'
יש אפשרות לפתוח נושא בשביל זה? ואם כן, איפה?יש לי תיקיות של סאונדים, אני יכול לתת בשמחה, השאלה האם מותר פה (@צוות-פיקוח ).
-
@שוהם כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש אפשרות לפתוח נושא בשביל זה? ואם כן, איפה?יש לי תיקיות של סאונדים, אני יכול לתת בשמחה, השאלה האם מותר פה (@צוות-פיקוח ).
@חיים-תעיזי
יש לך סאונד של ,דוגמא: קולה, נמזג לכוס זכוכית ושומעים את הגזיםhttps://miktzav.com/assets/uploads/files/1691257521223-14-%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%AA-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%9D.mp3
00:16 -
כ כ.פ. התייחס לנושא זה ב
-
@דוד-33 כתב
אין אפשרות לעשות ספוילר למה מישהו יודע?
לפני שחידשו את האתר היה אפשרות לעשות ספוילר --וזה גם היה מאוד שימושי לפעמים
משום מה אחרי שחידשו את האתר בטלו את האופציה הזאת כנראה מישהו חשב שזה מיותר -
@יוסי-גחון מאחורי כל המלל הזה אתה מתכוונן לזמר חילוני אז אסורררר
ואם בכללי השירים שלו לא בסדר אז גם אם יש לו אחד בסדר זה מאומר שזה בסדר לשמוע????( לא חושבת!)
ולכן חושבת שלא יהיה ניתן להעלות...
תשאל את צוות פיקוח -
@יוסי-גחון לא.
-
ואם בכללי השירים שלו לא בסדר אז גם אם יש לו אחד בסדר זה מאומר שזה בסדר לשמוע????( לא חושבת!)
תשאל את צוות פיקוח -
תשאל את צוות פיקוח -
@אוהבת לפי דעתי (ואני לא פיקוח אני פשוט המון זמן בפורום) לפתוח את הנושא שוב לא יעזור בכלום...
הדיונים שמה חוזרים על עצמם בלי שום פאונטה...
זה רק גורר ריבים ולשון הרע...
חוץ מזה שפתחו וסגרו כמה פעמים וזה לא עזר...
מאמין שהדעה של הפיקוח לא השתנתה בנוגע לזה....
וזה בהחלט מבאס....
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות