אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

מה זה קוד שגיאה 503 יש לי את זה הרבה פעמים 
- 

@מלך-המיוזיק כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: מה זה קוד שגיאה 503 יש לי את זה הרבה פעמים יש לי את זה גם ההיתי בטוח שזה בעיה בטלפון  
- 

@מלך-המיוזיק כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: מה זה קוד שגיאה 503 יש לי את זה הרבה פעמים גם אני נתקלת הרבה פעמים בדף שגיאה... 
 וגם לי האתר איטי-
 זו בעיה כללית כנראה)
- 

קוד 503 זה שגיאת שרת 
 בדר"כ בגלל עומס
 או בעיה באינטרנט
 מרעננים...
- 

@mymusic2024 כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: קוד 503 זה שגיאת שרת 
 בדר"כ בגלל עומס
 או בעיה באינטרנט
 מרעננים...לי קורה שאני מרענן פעם אחת וזה לא עוזר ואז מרענן וזה עוזר 
- 

גם לי המצב ככה ויש פעמיים שאני מרעננת כמה פעמים ולא עוזר אז מתייאשת 
- 

@שמעון-h כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: קישור לסרטון שלא נפתח באתרוג האם מותר להעלות אותו פה? קישור שלא נפתח באתרוג זה לא אומר שיש סיבה אמיתית של תוכן -- לחסימה 
 הם עקרונית חוסמים הכל עד שמישהו מבקש לפתוח ואז בודקים ופותחים
 לכן אין סיבה שלא להעלות לפורום - אם ברור שמדובר בתוכן ראוי
- 

האם מותר להעלות לפוסט ''בקשות שירים'' את השיר של בן צור החדש כל עכבה לטובה mp3? 
- 

@יהודה-יונה כתב באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: האם מותר להעלות לפוסט ''בקשות שירים'' את השיר של בן צור החדש כל עכבה לטובה mp3? לדעתי הוא אסור, יש שם כמה מילים שלא מתאימות 
- 

@הודיה-אלבז 
 כתוב בתקנון של האתר שאסור להגיב לאותה הודעה בכמה הודעות, אם נזכרים בעוד משהו שקשור לאותה הודעה אז אפשר לערוךhttps://miktzav.com/post/305305