אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@תפוח אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שאלה,
אני רואה פה הרבה שמשתמשים מעירים אחד לשני, במיוחד לחדשים
זה לא מספים?
לא בשביל זה יש צוות פיקוח?אכן כדאי שבמקום להעיר אחד לשני בפהרסיה פשוט שידווחו להנהלה והיא תחליט מה לעשות עם זה...
-
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@תפוח אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שאלה,
אני רואה פה הרבה שמשתמשים מעירים אחד לשני, במיוחד לחדשים
זה לא מספים?
לא בשביל זה יש צוות פיקוח?אכן כדאי שבמקום להעיר אחד לשני בפהרסיה פשוט שידווחו להנהלה והיא תחליט מה לעשות עם זה...
הבעיה שמהר מאד ההנהלה מרחיקה, ומשתמשים מרחמים על משתמשים אחרים ומנסים למנוע את זה מהם
היה טוב אם היה נוהל של אזהרה
אולי אפילו סוג של צאט שמשמש לאזהרות - כלומר אפשרות לשלוח הודעה אישית של אזהרה ממשתמש למשתמש שעברו על החוקים -
@proud-jew באמת כדאי אולי שיהיה אזהרה לפני הרחקה, אבל אני לא חושבת שזה תפקיד המשתמשים.
במיוחד שיש כאלה שסתם נהנים לפקח על אחרים ועל כל מה שלא נראה להם מעירים.
הפיקוח פה עושה עבודה מעולה.
ואם יש צורך בתגבורת מאמינה שההנהלה תדאג לזה לבד. -
למה אין לשונית למעלה של אישר מייל?
הרבה פעמים אני נכנס ולא מופיע לי החלון למטה..... -
@דוד-5 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי כבר 15 מונטין ועדין אין לי צאט השאלה היא מכמה מונטין יש צאט
@אשכנזיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@דוד-5 אני גם ישמח לדעת, וגם רציתי לשאול מכמה מוניטין אפשר לתת לייקים.
יאלה משתמשים ותיקים תענו לנו תשובות...אם אפשר לשאול..?!
באתם לתת לייקים ולשוחח בצ'אט או שבאתם למוזיקה? -
איך משנים נושא לנושא אחר .. בקשות שירים ללפי אמנים...?
-
@יוסף-קורקוס נראה לי שרק ההנהלה יכולה לשנות.....
-
למה אין לי הרשאת להעלות תמונות? ושירים?
-
שאלה ל @צוות-פיקוח
2 הודעות לפני נכתבה הודעתו של @היידה-מיוזיק-0 בנושא מסוים שקשור מאד למוזיקה ומשום מה היא נמחקה שאלתי היא מדוע?
ואין בכוונתי חלילה להתנגח בהנהלת האתר (עובדה שאני אחד מהוותיקים ביותר ולא הושהתי מעולם!) אלא רק להבין למה מסר מאביב גפן (בהודעה הקודמת) מאושר לפרסום לעומת מסר מגדו"י שאסור לפרסם???? -
@מוזיקה כתבת את השאלה בנושא של הסקופים- והיא לא אמורה להיות שם.
הפעם העברתי- שים לב לפעמים הבאות.@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שאלה ל @צוות-פיקוח
2 הודעות לפני נכתבה הודעתו של @היידה-מיוזיק-0 בנושא מסוים שקשור מאד למוזיקה ומשום מה היא נמחקה שאלתי היא מדוע?
ואין בכוונתי חלילה להתנגח בהנהלת האתר (עובדה שאני אחד מהוותיקים ביותר ולא הושהתי מעולם!) אלא רק להבין למה מסר מאביב גפן (בהודעה הקודמת) מאושר לפרסום לעומת מסר מגדו"י שאסור לפרסם????לעצם שאלתך-
אומנם לא אני מחקתי את התגובה ההיא, ויתכן אף שאותו משתמש שהעלה מחק לעצמו...
אבל לעניות דעתי-
הפורום מקצועי!!
שזה כולל בתוכו סקופים, אין לנו שום דבר נגד גדו"י. וההפך- אני מסכימה עם כל מה שנכתב שם..
רק מה- שאם נערב פה הלכות ומנהגים וכד' זה יגמר בוויכוחים לא ראויים. ולא לשם כך נועד האתר.
שכל אחד יעשה כדעת רבותיו- ואין שום צורך להעלות כאן דעות של רבנים.
זה בדיוק כמו שלא אישרו לדון פה אם מצד ההלכה מותר לשמוע מנגינה גויית בפיוטים... -
@אייצ-ית
ראשית, תודה רבה על התגובה ועל עצם כך שלא מחקת את ההודעה שלי
ובאשר לתשובתך
מעלים פה כ''כ הרבה קישורים והודעות על מופעים וערבי שירה שונים וזה בסדר! אבל כיוון שיש מכתב שנכתב ממש בימים אלו ע"י גדולי הדור שרבים מחברי הפורום נשמעים לדעתם (ונכון שיתכן שיש כאלו שמתירים) לא מן הנמנע שתהיה הודעה שבה כתוב את דעת התורה הנחרצת שלהם (וכמו שלהבדיל בחפיסת הסיגריות יש את הזהרת משרד הבריאות) וכמובן שתהיה דרישה מהנהלת הפורום שלא להגיב על כך אלא שזה נכתב רק לידע את הציבור שבטוח שינם כאלו שזה יכול להשפיע עליהם ולמנוע מהם את הדבר
מקווה שדברי היוצאים מהלב הובנו כראוי ולא כניסיון התרסה כנגד הפורום הנפלא שלנו@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הפורום מקצועי!!
לא נראה לי שדיונים מקצועיים במוזיקה זה איזה רדיו הכי כיף לשמוע ואיזה שדרן הכי טוב בעולם..... וכן על זה הדרך
-
לא נראה לי שדיונים מקצועיים במוזיקה זה איזה רדיו הכי כיף לשמוע ואיזה שדרן הכי טוב בעולם..... וכן על זה הדרך
העניין הוא שלא נכנסים לנישות של הלכה..
מקווה שדברי היוצאים מהלב הובנו כראוי ולא כניסיון התרסה כנגד הפורום הנפלא שלנו
אם זה היה התרסה לא הייתי עונה..
שאפו על הרגישות.
ושוב,
אני לגמרי מסכימה איתך.
רק מה..
לא אני זאת שמחקה את התגובה ההיא, ויש מצב אפילו שזה לא נעשה על ידי הפיקוח..
לכן אני לא פונקציה לענות למה זה נמחק- רק העלתי השערה...@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
וכמובן שתהיה דרישה מהנהלת הפורום שלא להגיב על כך אלא שזה נכתב רק לידע את הציבור שבטוח שינם כאלו שזה יכול להשפיע עליהם ולמנוע מהם את הדבר
אני בעד...
שלח על זה פניה לניהול. אולי זה יאושר. -
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אני בעד...
שלח על זה פניה לניהול. אולי זה יאושר.@מנהל-ראשי מה דעתך?