אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@sary75ss14 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מוטי-טבק לא הבנתי אז יחזירו לי את הצאט או לא?
כמו שכבר @מוטי-טבק אמר:
@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הצ'אט נפתח בטעות אחרי שדרוג של הפורום
!!
אז כדי שכלל המשתמשים יקבלו את ההרשאות בדיוק כפי שהיה לשאר המשתמשים הותיקים יותר - תצטרכי להמתין גם את כמו כולם.אל דאגה... בסוף זה יגיע...
-
היי אשמח לשאול האם זה אפשרי בבחינת חוקי הפורום לעלות תוכניות מכיכר השבת [המבקר ] אשמח לתשובה מהצות הפיקוח
-
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
היי אשמח לשאול האם זה אפשרי בבחינת חוקי הפורום לעלות תוכניות מכיכר השבת [המבקר ] אשמח לתשובה מהצות הפיקוח
אני חושב שאם הם כתבו את זה יש להם על זה זכויות יוצרים והם לא יאהבו שאתר העתיק מהם
אבל חוקית כנראה אין בעיה
לגוגל זה כן משנה שאם יש תוכן מועתק אחד לאחד מאתר אחר זה פוגע בדירוג של גוגל לאתר שלנו...
לא יודע מה לומר... -
למה חסמו לי ת'צאט?
-
@ענק-הענקים-בדורינו יש הגבלה!!!!!!!!!!!
תעלה למעלה ותראה!
%(#ff0000)[מתי יהיה סוף לשאלות על הצ'אט?] -
פוסט זה נמחק!
-
@מוטי-טבק אצלי זה היה ופתאום אין.
-
@ענק-הענקים-בדורינו שוב, למעלה כתבתי על זה!
@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@sary75ss14 הצ'אט נפתח בטעות אחרי שדרוג של הפורום לכל המשתמשים והחזרנו את ההגבלה עכשיו...
-
@מוטי-טבק מצטער, אני מעדיף לא לעבור על כל הבעיות שיש למשתמשים, ולכן שאלתי, ביקשתי תשובה וזהו.
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מוטי-טבק מצטער, אני מעדיף לא לעבור על כל הבעיות שיש למשתמשים, ולכן שאלתי, ביקשתי תשובה וזהו.
אה וואלה?
....נא להתנסח בכבוד יותר...!
דבר נוסף - בגלל שיש עוד כמוך ש'אין להם העדפה לקרוא את כל הבעיות שיש למשתמשים' - נוצר מצב שכל שאלה נשאלת מליון ואחת פעם!!
ככה שאתה מהווה בכך חלק גדול מיצירת הבעייה העיקרית.
-
איך מבטלים התרעות במייל?
-
הייתי ממליץ שיהיה כאן בכל מיני שירשורים לפתוח אותו דבר מחדש למשל:
כשמגיע ל 1500 להתחיל מ 0 כמו בקשת שירים ככה זה יותר חדיש
ויותר מעודכן. ואז זה מחולק לשתיים ארכיון ועכשווי כי הרי יש גבול כמה אפשר לשרשר אחורה
המעלה בזה גם שלא יהיה בזה את הבעייה של כפיליות שאפילו שמישהו ביקש שיר לפני המון זמן
ומבקשים שוב לא אמור להיות בעייה ... -
@א-ה-2 %(#ff0000)[אסור לבקש לייקים!!!]
@אני-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הייתי ממליץ שיהיה כאן בכל מיני שירשורים לפתוח אותו דבר מחדש למשל:
כשמגיע ל 1500 להתחיל מ 0 כמו בקשת שירים ככה זה יותר חדיש
ויותר מעודכן. ואז זה מחולק לשתיים ארכיון ועכשווי כי הרי יש גבול כמה אפשר לשרשר אחורה
המעלה בזה גם שלא יהיה בזה את הבעייה של כפיליות שאפילו שמישהו ביקש שיר לפני המון זמן
ומבקשים שוב לא אמור להיות בעייה ...לא צריך לגלול למעלה, אם אתה מחפש משהו ספציפי אתה יכול לחפש ואם זה לא משהו ספציפי אז אין ברירה אלא לגלול
בכל מקרה הדברים החדשים הם למטה, למעלה זה הארכיון