אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
הייתי ממליץ שיהיה כאן בכל מיני שירשורים לפתוח אותו דבר מחדש למשל:
כשמגיע ל 1500 להתחיל מ 0 כמו בקשת שירים ככה זה יותר חדיש
ויותר מעודכן. ואז זה מחולק לשתיים ארכיון ועכשווי כי הרי יש גבול כמה אפשר לשרשר אחורה
המעלה בזה גם שלא יהיה בזה את הבעייה של כפיליות שאפילו שמישהו ביקש שיר לפני המון זמן
ומבקשים שוב לא אמור להיות בעייה ... -
@א-ה-2 %(#ff0000)[אסור לבקש לייקים!!!]
@אני-אפס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הייתי ממליץ שיהיה כאן בכל מיני שירשורים לפתוח אותו דבר מחדש למשל:
כשמגיע ל 1500 להתחיל מ 0 כמו בקשת שירים ככה זה יותר חדיש
ויותר מעודכן. ואז זה מחולק לשתיים ארכיון ועכשווי כי הרי יש גבול כמה אפשר לשרשר אחורה
המעלה בזה גם שלא יהיה בזה את הבעייה של כפיליות שאפילו שמישהו ביקש שיר לפני המון זמן
ומבקשים שוב לא אמור להיות בעייה ...לא צריך לגלול למעלה, אם אתה מחפש משהו ספציפי אתה יכול לחפש ואם זה לא משהו ספציפי אז אין ברירה אלא לגלול
בכל מקרה הדברים החדשים הם למטה, למעלה זה הארכיון -
@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לא צריך לגלול למעלה, אם אתה מחפש משהו ספציפי אתה יכול לחפש ואם זה לא משהו ספציפי אז אין ברירה אלא לגלול
בכל מקרה הדברים החדשים הם למטה, למעלה זה הארכיוןעדיין לדעתי זה יותר נוח מוסיף התחדשות לפורום ...
אבל מי אני שאריב עם ההנהלה..... -
@רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ככה שאתה מהווה בכך חלק גדול מיצירת הבעייה העיקרית.
איזה בעיה?
אגב, מה לא אמרתי בכבוד? -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
איזה בעיה?
בעיית הפוסטים המרובים והשרשור המתארך...
-
@אינספריישן אוקיי, אז זו בעיה שאין להשיבה, ואני לא הבעיה כאן. זה בעצם הקורונה של האתר- צריך לחיות אתה משום שאני לא הראשון שעושה את זה ויש לפניי 1800 (!) וברור לכולם שאחרי השרשור הזה זה לא נוח לכולם, וכאמור אין להשיבה.
-
@מ-ב כמה זמן משתמש נקרא חדש, וכמה ישן?
-
@ענק-הענקים-בדורינו אני חושבת שמהרגע שנפתחים הלייקים-זה משתמש חדש,אחרי עוד כמה מוניטין(או לייקים....)זה נפתח לגמרי והופך למשתמש ותיק....(אם אני טועה, תתקנו בבקשה....)
-
@אילנית אז אם זה עניין של זמן אז מה הזמן?