אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@נ-נח-נחמ-נחמן-0 אתה מתכוון במקלדת?? 
 שיפט+?
- 

@נ-נח-נחמ-נחמן-0 יש בחלק מחשבים אופציה ללחוץ על Pause שזה כמו SHIFT 
- 

בשירים לכתיבה, אני יכול לעלות שיר ישן (כלומר- סיכום שנת תשפ''א בחרוזים ושזה אמור להיכנס למנגינה של השיר אבא), יש טעם? 
- 

@ענק-הענקים-בדורינו המילים שלך? 
 אם כן וודאי שיש טעם!!
- 

@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: (כלומר- סיכום שנת תשפ''א בחרוזים ושזה אמור להיכנס למנגינה של השיר אבא) ?? מה זה אומר? בגדול אם זה שיר יפה ומעניין- למה לא?! זה נושא פתוח בשביל שירים לעניין . תנסה. 
- 

@חסידייה-אוטנטית המילים הם בעצם של חבר שהראה לי וממש נהנתי, ושאלתי אם אני יכול לפרסם, והוא אמר לי שאין לו בעיה אפי' להיפך, וראיתי ש @אייצ-ית כתבה שאין בעיה לפרסם אם אין זכויות יוצרים. @מוכשרת-על אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: (כלומר- סיכום שנת תשפ''א בחרוזים ושזה אמור להיכנס למנגינה של השיר אבא) ?? מה זה אומר? בגדול אם זה שיר יפה ומעניין- למה לא?! זה נושא פתוח בשביל שירים לעניין . תנסה. הבעיה שלי היא שזה כבר יענו נושא ממש ישן... שנה שעברה... 
- 

@ענק-הענקים-בדורינו ברור שאתה יכול!!! כי לא היה ברור אם המילים חדשות או של שיר ישן על המנגינה של אבא 
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@חסידייה-אוטנטית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: כי לא היה ברור אם המילים חדשות או של שיר ישן על המנגינה של אבא אחרי הכל גם אם לזה הייתי מתכוון, זה גם רעיון אחלה שהיה כדי לשתף פה בפורום... 
- 

@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @חסידייה-אוטנטית המילים הם בעצם של חבר שהראה לי וממש נהנתי, ושאלתי אם אני יכול לפרסם, והוא אמר לי שאין לו בעיה אפי' להיפך, וראיתי ש @אייצ-ית כתבה שאין בעיה לפרסם אם אין זכויות יוצרים. @מוכשרת-על אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: (כלומר- סיכום שנת תשפ''א בחרוזים ושזה אמור להיכנס למנגינה של השיר אבא) ?? מה זה אומר? בגדול אם זה שיר יפה ומעניין- למה לא?! זה נושא פתוח בשביל שירים לעניין . תנסה. הבעיה שלי היא שזה כבר יענו נושא ממש ישן... שנה שעברה... אין בעיה. ניתן לפרסם אם השיר עומד בכללי הפורום וללא זכויות יוצרים. 
- 

@אייצ-ית זה מה שכתבתי: 
 @ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:וראיתי ש @אייצ-ית כתבה שאין בעיה לפרסם אם אין זכויות יוצרים. הבעיה שלי הייתה שהנושא של השיר ישן ואולי לא יבינו מה הקשר. 
- 

@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: הבעיה שלי הייתה שהנושא של השיר ישן ואולי לא יבינו מה הקשר. אתה יכול להשים הקדמה לפני שיבינו את ההקשר.