אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מוכשרת-על שמתי לב, כבר מישהו העיר לי, אבל לא ראיתי, עדיין את כל ההתכתבויות וכל זה, ואני מפותח את האתר ואני מגלה לתדמהתי שאין לי צ'אט וזאת בדיוק כשאני רוצה לשלוח שאלה למישהו בצ'אט, ולכן מיד פתחתי את הנושא הזה כדי לשאול מדוע ואני רואה שכבר דיברו ע''ז ואז אני רואה השתי אמירות של אנשי צוות שסותרות עצמן ואני מבולבל וכו' וכו'....
-
פוסט זה נמחק!
-
@מוכשרת-על , הכל טוב.
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מוכשרת-על שמתי לב, כבר מישהו העיר לי, אבל לא ראיתי, עדיין את כל ההתכתבויות וכל זה, ואני מפותח את האתר ואני מגלה לתדמהתי שאין לי צ'אט וזאת בדיוק כשאני רוצה לשלוח שאלה למישהו בצ'אט, ולכן מיד פתחתי את הנושא הזה כדי לשאול מדוע ואני רואה שכבר דיברו ע''ז ואז אני רואה השתי אמירות של אנשי צוות שסותרות עצמן ואני מבולבל וכו' וכו'....
אני אסביר מפורט למי שקצת איבד את זה...
אז ככה-
בהתחלה הצאט היה פתוח לרבים עם מוניטין די נמוך.
בהמשך העלנו אותו ואז נחסם הצאט לרבים בגלל כמות המוניטין הנידרשת.
ו...
כרגע עדכון חדש,
הצאט באתר נחסם לכולם עד להודעה חדשה.
התחליף לצאט עם אנשי הפיקוח זה דרך הפניות לניהול. -
@asd יש הסבר/הסברים מפורט/ים ע''ז כאן : https://miktzav.com/topic/3487/צ-אט-בפורום
-
@asd אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית אפשר לדעת למה הצ'אט נחסם זמנית?
בואו נבין כולנו שאת כל המאחורי הקלעים בתור @צוות-פיקוח אנחנו לא יכולים להגיד.
אבל מה שכן,
זה שימושים לא ראויים בצאט. נכון שזה לא גורף על כולם. אבל זה דברים שלא בשבילם נועד הצאט.
ומשום שלצוות פיקוח יש חיים שאחרי האתר..ולפני..
וב"ה מהכמות הרבה של המשתמשים לא משעמם לנו לשבת לקרוא את הצאטים של כולם. הוחלט כרגע לסגור באופן גורף.
אגב,
כל מי שעם חסימה באינטרנט אמור להודות לנו...כי הדבר הזה לא הכי קביל...אני מאמינה ובטוחה שאם הניהול יראו שזה ממש בלתי אפשרי יפתחו שוב.
-
@שלמה-א אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית לא יכולתם עם פינצטה לחסום את הבעייתיים מאשר לחסום לכולם ?!
הכל אפשרי. אם היה לנו עודף זמן.
חוץ מזה.. שלמגר את זה באופן טוטאלי בלתי אפשרי כל עוד הצאט פתוח...
ואף אחד לא טיפש -כל אחד יכול להעיד בעצמו על עשרות דרכים שאפשר לעשות בהם שטויות. ודי למבין. -
@אייצ-ית וואו תודה רבה, איך יש לכם את כל הזמן שבעולם לסנן לנו את האתר, לבדוק צא'ט, פניות לניהול, באמת אתם ממש צודקים!!!!
חבר'ה,
@צוות-פיקוח הם בני אדם, הם לא מלאכים!!!!
ותודה רבה לכל המשתמשים להנהלה ו@צוות-פיקוח וכמובן כמובן ל@ntz שפתח לנו את המקצב!!!! -
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שלמה-א אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית לא יכולתם עם פינצטה לחסום את הבעייתיים מאשר לחסום לכולם ?!
הכל אפשרי. אם היה לנו עודף זמן.
חוץ מזה.. שלמגר את זה באופן טוטאלי בלתי אפשרי כל עוד הצאט פתוח...
ואף אחד לא טיפש -כל אחד יכול להעיד בעצמו על עשרות דרכים שאפשר לעשות בהם שטויות. ודי למבין.תודה רבה שסגרתם את הצ'אט הוא באמת מיותר