אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@sara-1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
מה זה הכותרות ליד שמות המשתמשים כמו כתב מקצב וכו' ??
יש פוסט מפורט של @אייצ-ית להסבר הנושא https://miktzav.com/topic/3523/שיפורים-ושינויים-באתר-הבהרה
@sara-1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
נכנסתי לזה ואז היה רשום הצטרף לקבוצה ולחצתי בטעות להצטרף ואין לי בכלל מושג מה זה
זה שולח פניה לצוות הפיקוח להצטרפות לקבוצה, במידה והנך עונה לקריטורינים של הקבוצה וע"פ החלטת הצוות אזי מצרפים אותך
-
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@נשר אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אם יש הרחקה ולא כתוב לכמה זמן היא זה אומר שמורחקים לצמיתות??
כן.
ולגבי שאלתך השניה- לא כידוע לי.
-
-
לאחרונה,
כל הנושאים התבלבלו לי לחלוטין. ואנסה להסביר זאת בדרך המובנה ביותר-
בכל הנושאים, ובעיקר בנושאים בעלי המון תגובות, איני מוצאת את התגובה האחרונה.
הפוסט שמופיע לי בתחתית העמוד יכול להיות בתאריך של לפני 3 חודשים, וגם כשאני לוחצת על התגובה האחרונה בפוסטים האחרונים- זה מביא לי תגובה אחרת לחלוטין. מלבד זאת, כאשר מישהו עונה למישהו תגובתו אינה מופיעה לי.
מתייגת כאן את @צוות-פיקוח -מקווה שאלו האנשים הנכונים.
ואשמח לשמוע האם זה קרה לעוד משתמשים.
בתודה מראש. -
@נשר
לא נראה לי שכל סינגל בכורה לזמר חדש מצדיק נושא חדש בקטוגריית לפי אמנים - לצורך זה יש אפשרות לפרסם את השיר בשרשור השירים החדשיםיהודה כהן אם אני לא טועה, הוא אחד מהמתמודדים ב'הקול הבא', ואני חייב לציין שזה לא הסינגל הראשון שלו - אלא השני שלו (הקאבר השני שלו), וחוצמיזה שאני רוצה להביע את מחאתי שכן מותר לפתוח עליו נושא בפורום כמו שנפתח על המתמודדים כמו שמאול הררי, אבי פודולינסקי, נהוראי אריאלי וכדו', חייב שיהיה לו שירים?
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יהודה כהן אם אני לא טועה
אז זהו שאתה טועה! המתמודד בקול הבא הוא אהרן כהן
@ענק-הענקים-בדורינו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
וחוצמיזה שאני רוצה להביע את מחאתי
כאן הנושא הוא שאלות לא מחאות...(אנו שמחים לקבל ביקורת, אך בשביל זה יש את אופציית שליחת פנייה לניהול)
אגב גם פותח הנושא לא נתן שום פרט מידע לגביו מלבד קישור לשיר ומה לעשות שלא קוראים לו אברהם פריד ואין לנו היכרות אחרת איתו...
-
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
הפוסט שמופיע לי בתחתית העמוד יכול להיות בתאריך של לפני 3 חודשים, וגם כשאני לוחצת על התגובה האחרונה בפוסטים האחרונים- זה מביא לי תגובה אחרת לחלוטין.
זה קשור להגדרות שאת עשית פה-
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
מלבד זאת, כאשר מישהו עונה למישהו תגובתו אינה מופיעה לי.
אם חסמת משתמש- זו הסיבה.
-
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
המתמודד בקול הבא הוא אהרן כהן
אז כנראה שאני כן טועה אבל למועמד הזה לא קוראים אהרן אלא דוד (זה מועמד נוסף), א''כ הכל בטל ומבוטל וסליחה על ההטרדה בנושא.
ולמרות זאת אמשיך להקשות מדוע בכל אופן את הנושא הזה חסמתם לעומת עוד הרבה נושאים של זמרים שהרגע הוציאו שיר ותו לא?