אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
פוסט זה נמחק!
-
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בכל פעם מחדש שאתה נכנס אתה צריך להתחבר?
כן
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ניסית לרענן?
מה זה אומר??
-
-
@גילה אני מצטטת מילה במילה תגובה שכתבנו לאיי מי שהתלונן אף הוא על העניין:
לגבי הטענה שלך שמוחקים לך הודעות בשרשור השירים החדשים;
אז כמובן - אדגיש שזה לא אישי נגדך חלילה.בכל הודעה על שיר חדש מומלץ מאד שיצורף להודעה את השיר ביוטיוב, להורדה כשמע ובקליפ. וכן -לצרף גם את תמונת השיר (לא יזיק גם כמה מילים על השיר).
מכיוון שישנן הודעות (במקרה שלך) שזה לא קרה, בחרתי לכותבם מחדש בצירוף כל הדברים האמורים לעיל...אדרבה. אשמח אם תוכל לבדך לעשות כך. העבודה תיחסך ממני. אני לא זה ש'בוער' לו להעלות בדאבל. פשוט מאד - אני חושב עבור טובת כל המשתמשים ומונע הודעות ספאם של בקשות.
-
@רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@גילה אני מצטטת מילה במילה תגובה שכתבנו לאיי מי שהתלונן אף הוא על העניין:
לגבי הטענה שלך שמוחקים לך הודעות בשרשור השירים החדשים;
אז כמובן - אדגיש שזה לא אישי נגדך חלילה.בכל הודעה על שיר חדש מומלץ מאד שיצורף להודעה את השיר ביוטיוב, להורדה כשמע ובקליפ. וכן -לצרף גם את תמונת השיר (לא יזיק גם כמה מילים על השיר).
מכיוון שישנן הודעות (במקרה שלך) שזה לא קרה, בחרתי לכותבם מחדש בצירוף כל הדברים האמורים לעיל...אדרבה. אשמח אם תוכל לבדך לעשות כך. העבודה תיחסך ממני. אני לא זה ש'בוער' לו להעלות בדאבל. פשוט מאד - אני חושב עבור טובת כל המשתמשים ומונע הודעות ספאם של בקשות.
אה אוקי
לא ידעתי שצריך גם תמונה....... -
@רבקה לפעמים הקליפ לא תואם לאתר .. אז כקישור ליוטיוב \ קליפ... לא האופציה .
-
@פונץ-בננה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רבקה לפעמים הקליפ לא תואם לאתר .. אז כקישור ליוטיוב \ קליפ... לא האופציה .
כמובן שלא לאלה התכוונתי.
-
@איזה-קטע אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
איך עושים את הקו המפריד בין מילה למשפט? נגיד כשכותבים-דיון ואז יש פס ואז אומרים על מה הדיון?
זה במקלדת, לוחצים על שיפט ביחד עם איפה שמצויר כזה קו , הוא יחד עם קו אלכסון, בד"כ מעל האנטר