אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
שאלה רק לצוות הפיקוח בבקשה מי שלא קשור לא להגיב @רבקה @צור @צוות-פיקוח @אייצ-ית @מוזיקה
האם זה בסדר לעלות תמונות סרטונים של זמרים שדרנים יחצנים וסלבים של מוזיקה שהם בשלג ובכללי תמונות וכאלה של זמרים אבל מסטטוס וכז דבר כי פורסם חלק והשאלה שלי אם זה בסדר כי יש לי גם כל מיני ואמרתי אני ישאל קודם .....
במידה שלא אז אולי לחדד את זה שוב למשתמשים ....
אשמח לתשובה תודה לכם צוות פיקוח בשם כולם מעריכם מאוד את המסירות !!!!! -
@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
במידה שלא אז אולי לחדד את זה שוב למשתמשים ....
מזכיר לך את חוקי הפורום:
@ntz אמר בחוקי הפורום:
סטטוסים: סטטוסים שיש להם קשר מובהק למוזיקה, כגון סקופ על שיר שעתיד לצאת או אפילו הסרטות מהאולפנים השונים וכדומה - מותר לפרסם. אבל סטטוסים שלא קשורים (ולצורך הדוגמא, זמר/קלידן/מעבד שנמצא בחו"ל ומפרסם סטטוסים) - זה לא קשור אלינו, ואין לפרסמם.
@בן-מנחם , אנחנו סומכים עליך שאתה יודע להבדיל בין מה שקשור למוזיקה (אם נניח זמר מפרסם סרטון שהוא שר בשלג יש מקום להעלות לפורום) לבין מה שלא קשור (כמו תמונה דוממת של זמר מצטלם במרפסת על רקע השלג...)
לכל שאלה ספציפית בנושא (מעבר לכללים הבסייסים) אתה יכול לשלוח פנייה לניהול בצירוף הקובץ והצוות יחליט מה דעתם בזה
-
שאלה בשם מכרה שלי:
מכרה שלי התחברה מקודם למקצב (אחרי שהשתכנעה ממני...) ואז כתבו לה שהיא צריכה לאמת את כתובת הדוא"ל-היא פתחה את הדוא"ל ולא ראתה את האימות (גם לא בספאם או קידומי מכירות) היא שואלת איך היא תוכל להתחבר והאם זה קשור אולי לזה שיש לה חשבון אאוטלוק ולא ג'ימייל -
שאלה בשם מכרה שלי:
מכרה שלי התחברה מקודם למקצב (אחרי שהשתכנעה ממני...) ואז כתבו לה שהיא צריכה לאמת את כתובת הדוא"ל-היא פתחה את הדוא"ל ולא ראתה את האימות (גם לא בספאם או קידומי מכירות) היא שואלת איך היא תוכל להתחבר והאם זה קשור אולי לזה שיש לה חשבון אאוטלוק ולא ג'ימייל -
-
@איזה-קטע אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שאלה בשם מכרה שלי:
מכרה שלי התחברה מקודם למקצב (אחרי שהשתכנעה ממני...) ואז כתבו לה שהיא צריכה לאמת את כתובת הדוא"ל-היא פתחה את הדוא"ל ולא ראתה את האימות (גם לא בספאם או קידומי מכירות) היא שואלת איך היא תוכל להתחבר והאם זה קשור אולי לזה שיש לה חשבון אאוטלוק ולא ג'ימיילשתשלח פניה לניהול- היא יכולה לשלוח גם אם היא לא אימתה את המייל. שתכתוב שם את המייל שלה ואנו נאמת לה ידנית.
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
דבר ראשון- להתחבר היא יכולה גם בלי לאמת.
אין כזה דבר!
משתמש שלא אימת את המייל שלו לא יכול לכתוב פוסטים באתר.