אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@שמעון-2 תודה שאתה מעלה את הנושא. גם לי "נושאים אחרונים" ו"נושאים שלא נקראו" לא נפתחים ואין לי מושג למה. מקווה שיסתדר בקרוב
@ntz @צור @צוות-פיקוח @מוטי-טבק.
מה עושים? -
@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אילנית המנהל שלנו פתח פורום לעזרה הדדית עכשיו הכל מסודר אבל ברגע שיש באג זה כואב לאנשים ואז אי אפשר לעזור
אז אם אפשר לסדר את זה ולא שיצטרכו להתלונן כל חצי חודשאין בעיה, זו בקשה מובנת כל עוד היא נוסחת באופן מכובד ומכבד.
אבל-
לא כל חצי חודש צריך להתלונן על זה!
שוב, אתה חושב שכזה ניסוח דורש, מחייב ואפילו ארחיק ואומר "חצוף" באמת מכבד ובסדר כשמדובר באנשים שעובדים במסירות ובחינם למען כולנו?
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מוטי טבק.
תעשה קו בין השתי חלקי השם -
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שוב, אתה חושב שכזה ניסוח דורש, מחייב ואפילו ארחיק ואומר "חצוף" באמת מכבד ובסדר כשמדובר באנשים שעובדים במסירות ובחינם למען כולנו?
ברור אבל אנשים רוצים לעזור אחד לשני ולא יודעים איך
תחשבי לעצמך שאת רוצה לעזור למישהו בדחיפות סוג של דחף כזה ויש לך באג ברור שרצית שיסדרו את זה@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
1 אני לא התלוננתי תעלי למעלה לפני שאת כותבת דברים
2 גם אם מישהו מתלונן אז אני רוצה לעזור לו אז אני ינסה לעביר את זה לגורמים יותר חשובים בפורום -
@אילנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
1 אני לא התלוננתי תעלי למעלה לפני שאת כותבת דברים
2 גם אם מישהו מתלונן אז אני רוצה לעזור לו אז אני ינסה לעביר את זה לגורמים יותר חשובים בפורוםאני עשיתי דבר אחד.
ציטטתי את מה שכתבת. (שים לב שציטטתי אותך ולא אתה אותי ב-1) בתוך הבקשה המובנת שלך הניסוח צרם לי וזה הכל.
מבחינתי תם הדיון. -
אתה יודע מנהל נטפרי!
מה הקשר שלך אליו?
-
פוסט זה נמחק!
-
אם פה לא מסדרים את זה אז לפחות אני ינסה לסדר את זה!
אני מעריכה את הרצון שלך לעזור ואת זה שאתה גם פועל - אבל אני ממש לא מסכימה לכך שאתה 'דורך' כבייכול על מערת הפורום כאן בזה שאתה אומר 'אם פה לא מסדרים את זה...' -
שיהיה ברור - המנהלים פה ואנו עושים מעל ומעבר ומשפטים כאלה גורלם חרוץ למחיקה ואם קצת נלך קדימה גם הרחקה!!!!!
שימו לב לדבריכים.
-
-
-