אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@בנימין-לוריא אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אני רואה שהתצוגה מקדימה של היוטיוב חזרה לעבוד! 
 אם אני לא טועה עד עכשיו זה היה מראה רק את הקישור...צודק. והכי מוזר שבנושא הזה א''א לתת מוניטין בעצם בכל הפורום 
- 

@יוסי-הגאון בטוח? 
- 

@צור אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @יוסי-הגאון בטוח? עכשיו כבר לא, אבל לפני כן- לא יכולתי 
- 

@מחשב-נייד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @davidros 
 יכול להיות שלא אישרת שנרשמת לפורום במייל?אם לא הייתי מאשר לא הייתי יכול לכתוב גם (אישרתי) כשאני לוחץ על לייק נפתח חלון שכותב משהו כמו אין לך מספיק הרשאות.. 
- 

@יוסי-הגאון אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: והכי מוזר שבנושא הזה א''א לתת מוניטין אני נותן לי...... @davidros אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: כשאני לוחץ על לייק נפתח חלון שכותב משהו כמו אין לך מספיק הרשאות זה ממש לא אמור להיות 
 רק בצ'אטים, כיוון שכמות המוניטין שלך אינה מספקת עדיין עבור הרשאת ההתכתבות.
- 

גםם אני לא כ לת ליק כגע (עד עכשיו יוכלתי) 
- 

@שמחה-הגיטריסט תרענן 
- 

@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @שמחה-הגיטריסט תרענן עדיין לא נותן לי 
- 

@צוות-פיקוח לא מחובר כרגע, תמתינו קצת והם יגיבו! 
- 

@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @davidros בדקתי את זה... 
 יש הגבלה, מ 25 מוניטין תוכל להצביע!אוקיי תודה @שמחה-הגיטריסט גם אתה קיבלת תשובה 
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@שמחה-הגיטריסט יש 3 נקודות בצד שמאל של ההודעה שלך