אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
אני חושב לגבי הנושא שנידון למעלה על משתמשים חדשים שעוד לא מכירים את הכללים,
דבר ראשון אפשר לערוך את חוקי הפורום בצורה קצת יותר נרחבת שיכנס לראש של אנשים כשאני נכנסתי לפורום קראתי את התקנון אך לא הפנמתי אותו לקח לי זמן ללמוד אותו ולאט לאט עם השימוש שלי הבנתי מה כתוב בו,
ולכן העצה שלי היא להרחיב טיפה יותר במילים כמובן לא שיהיה מידי הרבה אבל בצורה יותר מפורטת מאשר חד קצר ברור וקולע,
או אפי' אם יש עניין שהחוקים הבסיסיים יהיו קצרים וברורים אפשר לכתוב 'חוקים נרחבים למשתמשים חדשים' וכל חדש יופנה לשם,
וכך יבינו יותר מה רוצים מהם,
אני יתן דוגמא ותגידו אם אתם מזדהים משתמש שרואה בחוקים למשל את הנושא של לכתוב פוסט רק בקטגוריה קשורה לעניין, ואח"כ מחוסר שימת לב הוא פותח במקום שלא קשור, לא כי הוא לא הבין אלא כי הוא עוד לא קלט והפנים מה שכתוב ולכן יש מקום לדעתי להרחיב את העניין שיובן יותר עם משלים, דוגמאות, צורה מפורטת יותר, וכו'
דבר שני אין עדיין לפורום שום מדריך מפורט שיתן את המענה למי שרוצה לדעת איך להשתמש בפורום,
@צור אתה התחלת לכתוב איזה שהוא מדריך כל הכבוד לך!!
אבל תמשיך שיהיה לכך מענה מושלם לחדשים שמנסים להסתדר ולדעת איך ומה,
ו\או @מנהל-ראשי וכל שאר חברי ההנהנלה מה דעתכם על העניין של מדריך מפורט ומושקע על מנת לשפר את התועלת ואת העוצמה של הפורום שהוא בין כה וכה עוצמתי ותועלתי ומוצלח מאוד מאוד. -
@מוישה אני אענה על המדריך
מלכתחילה חשבתי שאין צורך לערוך מדריך מלא על כל האופציות הגלומות בו אלא בסיסי ביותר
לאור בקשות חוזרות אני בלי נדר אשב היום מעט להשלים עוד חלקים נצרכים למדריך כאן
לגבי החוקים אני לא כל כך מבין מה לא ברור
אם מישהו מבקש שיר ב"באגים והצעות ייעול" הוא לא מבין לבד שזה לא קשור
או שמישהו מעלה הצעה להנהלה ב"במה שלכם" שיש חוקי קטגוריה מאוד ברורים שם ששם זה רק מוזיקה
אני חושב שהדברים ברורים
בכל אופן חכה לתגובת @administrators (ההנהלה) -
@רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כל חמש דקות בערך האתר קורס לי.... ידוע לכם על תקלה בשרת או משהו?
זה פשוט לא נכנס. אתמול זה קרה לי למשך יום שלם כמעט...לפעמים זה תקלה בשרת (וזה יכול להיות שעה גם..) ולפעמים זה שינויים שאני עושה בצד הניהול שמנתק לדקה בערך..
בקרוב בעזרת השם נאפשר לכם לתרום קצת ואז נעבור לשרת רציני.. -
@ntz אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כל חמש דקות בערך האתר קורס לי.... ידוע לכם על תקלה בשרת או משהו?
זה פשוט לא נכנס. אתמול זה קרה לי למשך יום שלם כמעט...לפעמים זה תקלה בשרת (וזה יכול להיות שעה גם..) ולפעמים זה שינויים שאני עושה בצד הניהול שמנתק לדקה בערך..
בקרוב בעזרת השם נאפשר לכם לתרום קצת ואז נעבור לשרת רציני..קרה היום גם או שרק לי?
לפני חצי שעה בערך