אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
אם אני נמצא בחלון אחר במחשב ואני מקבל התראה מהפורום, מופיע לי בלשונית למעלה את מספר ההתראות שקיבלתי.
משא"כ אם אני מקבל הודעה בצ'אט שזה לא מראה לי כלום למעלה...
למה זה ככה? יש מה לעשות עם זה? -
@אליהו-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@בנימין-לוריא כאן הפיקוח חמור ומחמיר בהרבה מכל מקום אחר... ויש דורשין לשבח...
הסיבה העיקרית היא, כי מתמחים זה בעיקר לצרכי עבודה, וכאן יותר לתרבות ופנאי... וד"ל...אני יחדד את הדברים יותר.
בפורום הזה- כל הרוצה- משתתף, ללא הגבלות ידע, ולכן גם כל אחד יכול להביע דעה, ובגלל זה כל עלמי יכולים להגיע לפורום, ולעשות דברים לא רצויים במייל.במתמחים- בד''כ מי שיודע- עונה, וזה נטו עזרה.
-
למה משתמשים חדשים שאין להם מספיק מוניטין לא יכולים לתת לייקים?
א. מה ההיגיון בזה?
ב. לא כדאי שיוכלו לתת מיד בכדי למנוע ספאם ומלא הודעות מיותרות של "תודה" במקום לייק? -
@בנימין-לוריא
אני חושבת שזה בשביל שמי שרוצה להגביה את המוניטין שלו לא פשוט יפתח 5 חשבונות חדשים ויעשה לייק על כל תגובה..... בכל מקרה מקווה שזה לא הסיבה -
@מחשב-נייד אני שומע... השאלה אם החיסרון של הספאם לא גובר על היתרון שהוזכר, במיוחד שלהנהלה יש אפשרות לדעת מי פותח 2 חשבונות מאותו מחשב...
-
שלום
רציתי לשאול אם אני כותבת שני פוסטים אחד אחרי השני ושתיהם ממוענים לפוסטים שונים זה חוקי?
כפי שהבנתי זה כן אז- -
@בקי אמר בבקשה | אפשר בבקשה להעלות לי ב MP3:
@בנימין-לוריא
אפשר להבין מה זה קישור שבור ואיך משתמשים איתו?
ולמה אי אפשר לשלוח קישור רגיל?
סליחה על הבורות אני חדשהקישור שבור מיועד בכדי שהקישור לא יחסם.
כל קישור שמועתק לתיבת כתיבת הפוסטים באתר נחסם אוטומטית (לפחות בנטפרי) ובכדי שהוא לא יחסם אוטומטית אנו מעתיקים חצי קישור ואח"כ עוד חצי קישור בנפרד, וככה זה לא נחסם.
מה שאתם צריכים לעשות בכדי לפתוח את הקישור זה ללחוץ על הקישור הראשון (או להעתיק אותו לחלונית חדשה) ואח"כ להעתיק את הקישור השני ולהדביק אותו כהמשך לקישור הראשון.
יש גם אפשרות לשים קישור ולהכניס כוכביות באמצע (לפני שמעתיקים אותו לאתר) וכך צריך בסה"כ להעתיק/ללחוץ על הקישור ולהוריד את הכוכביות. -
@i-love-love-music אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שלום
רציתי לשאול אם אני כותבת שני פוסטים אחד אחרי השני ושתיהם ממוענים לפוסטים שונים זה חוקי?
כפי שהבנתי זה כן אז-אם הכוונה שלך שאת עונה ל- 2 אנשים שונים..או את מגיבה על 2 פוסטים שונים באותו נושא-
פשוט בהודעה אחת תצטטי כל פעם פוסט אחר- ועליו תגיבי בהודעה אחת...
אין צורך סתם ב- 2 פוסטים...כך דעתי בכל אופן- @צור...לטיפולך. -
@i-love-love-music אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שלום
כפי שהבנתי זה כן אז-לא, אין שום צורך לכתוב שני פוסטים אחד אחרי השני, זה רק מספים!
יש דרך מאוד מצויינת לעשות את זה...
נגיד ואני רוצה לענות לך ולעוד מישהו, אני יעשה את זה עם קו מפריד... לדוגמה:
@i-love-love-music תשובה...
@מוטי-טבק תשובה 2....
-
@מוטי-טבק כדאי לפרט איך עושים את הקו הזה...
אני אישית יורד שורה ועושה 3 מקפים (---) ואח"כ יורד שורה נוספת.
- חשוב מאוד להשאיר רווח של שורה ריקה מתחת הטקסט, שאל"כ הוא יעשה פעולה כמו שעושה מקף אחד מתחת לטקסט ויגדיל את הכתב.
||אולי יש עוד אפשרות, כמו שקריצה אפשר לעשות ע"י כתיבת המילה "קריצה" או ע"י כתיבת - ";)". וכן אפשרות של לכתוב "חח" בשביל שיצא או ":)" בשביל שיצא וכו' וכו' ||
-
@בנימין-לוריא אני עושה את זה ככה:
-
פוסט זה נמחק!
-
בימים האחרונים (נראה לי מאז ששינו את הצ'אט) אני לא מצליח לפתוח את הצ'אט בצורה הרגילה אלא רק אם אני לוחץ על "צפה בכל הצ'אטים", ואם אני מנסה לפתוח בצורה הרגילה הוא כותב לי:
זה קורה לעוד מישהו? -
@בנימין-לוריא אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בימים האחרונים (נראה לי מאז ששינו את הצ'אט) אני לא מצליח לפתוח את הצ'אט בצורה הרגילה אלא רק אם אני לוחץ על "צפה בכל הצ'אטים", ואם אני מנסה לפתוח בצורה הרגילה הוא כותב לי:
זה קורה לעוד מישהו?לי זה היה קורה בעבר, כעת כבר לא..
-
@יוסי-הגאון איך אפשר לסדר את זה? מה עשית בשביל שזה יסתדר?
-
@בנימין-לוריא נראה לי אפשר לעשות רענון