אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@i-love-love-music אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שלום
רציתי לשאול אם אני כותבת שני פוסטים אחד אחרי השני ושתיהם ממוענים לפוסטים שונים זה חוקי?
כפי שהבנתי זה כן אז-לא, אין שום צורך לכתוב שני פוסטים אחד אחרי השני, זה רק מספים!
יש דרך מאוד מצויינת לעשות את זה...
נגיד ואני רוצה לענות לך ולעוד מישהו, אני יעשה את זה עם קו מפריד... לדוגמה:
@i-love-love-music תשובה...
@מוטי-טבק תשובה 2....
-
@מוטי-טבק כדאי לפרט איך עושים את הקו הזה...
אני אישית יורד שורה ועושה 3 מקפים (---) ואח"כ יורד שורה נוספת.
- חשוב מאוד להשאיר רווח של שורה ריקה מתחת הטקסט, שאל"כ הוא יעשה פעולה כמו שעושה מקף אחד מתחת לטקסט ויגדיל את הכתב.
||אולי יש עוד אפשרות, כמו שקריצה אפשר לעשות ע"י כתיבת המילה "קריצה" או ע"י כתיבת - ";)". וכן אפשרות של לכתוב "חח" בשביל שיצא או ":)" בשביל שיצא וכו' וכו' ||
-
@בנימין-לוריא אני עושה את זה ככה:
-
פוסט זה נמחק!
-
בימים האחרונים (נראה לי מאז ששינו את הצ'אט) אני לא מצליח לפתוח את הצ'אט בצורה הרגילה אלא רק אם אני לוחץ על "צפה בכל הצ'אטים", ואם אני מנסה לפתוח בצורה הרגילה הוא כותב לי:
זה קורה לעוד מישהו? -
@בנימין-לוריא אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בימים האחרונים (נראה לי מאז ששינו את הצ'אט) אני לא מצליח לפתוח את הצ'אט בצורה הרגילה אלא רק אם אני לוחץ על "צפה בכל הצ'אטים", ואם אני מנסה לפתוח בצורה הרגילה הוא כותב לי:
זה קורה לעוד מישהו?לי זה היה קורה בעבר, כעת כבר לא..
-
@יוסי-הגאון איך אפשר לסדר את זה? מה עשית בשביל שזה יסתדר?
-
@בנימין-לוריא נראה לי אפשר לעשות רענון
-
@ילד-חוכם לא עוזר רענון (Ctrl+F5) ולא כניסה/התחברות מחדש ולא הפעלה מחדש של המחשב...
-
זה קורה לעוד מישהו?לי זה קרה, אבל זה לא היה קשור לצאט'! (כי בכל מצב אין לי צאט'!)
וזה קורה לי המוןןןןן..... -
מוזר... עכשיו שמתי לב שזה קורה לי רק עם חלק מהמשתמשים בצ'אט... חלק מהצ'אטים נפתחים לי טוב וחלק לא...
-
מוזר... עכשיו שמתי לב שזה קורה לי רק עם חלק מהמשתמשים בצ'אט... חלק מהצ'אטים נפתחים לי טוב וחלק לא...
לי זה גם קרה כמה פעמים..
ואז עקבתי לראות מתי זה קורה לי-
לא יודעת אם זה נכון- אבל אצלי אישית זה קרה אחרי שהייתי כותבת משו שהיה נחסם לי ב- XXXX או אם הייתי כותבת משו ארוך מאווד- ואז ההודעה לא באמת הייתה נשלחת.
אחרי שזה קרה לי בצאט אחד- הוא חסם לי את הפתיחה הרגילה בכל הצאטים.
מה שאני עשיתי- וזה עזר-
הצאט האחרון שהתכתבתי בו- ואיתו נתקע לי - פשוט מחקתי אותו- והתחלתי צאט חדש- ואז אוטומטית זה סידר לי את כל הצאטים.
קרה לי את זה כמה פעמים- וכל פעם כשפתחתי צאט חדש עם מי שנתקע לי- זה הסתדר....
אולי אצלי זה היה מקרי....אבל עבד לי-
תנסו גם אתם... -
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אצלי אישית זה קרה אחרי שהייתי כותבת משו שהיה נחסם לי ב- XXXX
צודקת, באמת זה קרה לי איפה שיש בעיה... תודה רבה!
-
@הרבנית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
א. איך אני מעלה דבר מיוטיוב בלי שאצטרך להוריד אותו?
ב. איך אני מעלה קישור שנמצא בתוך מילה?א. להעתיק את הקישור מהסרטון (שיתוף, העתקת קישור) ולהדביק בהודעה בפורום.
ב. לחצן ימני, העתקת כתובת קישור.