אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@מוכן-תמיד-לעזור לא... אבל עזוב אני לא יודע איך להסביר לך את מה שאני רוצה... 
- 

@יעקבון-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: נניח שאני מפרסם שיר חדש לכולם ואני רוצה ששגם אותו אחד ידע ששלחתי.. מי זה אותו אחד?! 
- 

@יעקבון-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @מוכן-תמיד-לעזור לא הבנת.. 
 אני לא רוצה לשלוח אישית למישהו
 נניח שאני מפרסם שיר חדש לכולם ואני רוצה ששגם אותו אחד ידע ששלחתי..פשוט תתיג את אותו משתמש. 
 תעשה @ (שטרודל) במקלדת לפני השם של אותו אדם, ואז תכתוב את שמו. והוא יראה את זה.
- 

ל @צוות-פיקוח האם יש אפשרות שתעשו שמתי שיש התראה יהיה כתוב בצד למטה מי כתב ומה ההתראה?! ראיתי את זה בכמה פורומים וזה ממש טוב!!!!! 
 אשמח לתשובה תודה!!!
- 

אפשר לפתוח סקר? ומה עם הראיונות? 
- 

@יהודי-זה-הכי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אפשר לפתוח סקר? לא, מדי שבוע מערכת הפורום מעלה סקר, את יכולה לשלוח הצעות לסקרים בפנייה לניהול בהצלחה!!! @יהודי-זה-הכי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: ומה עם הראיונות? איזה ראיונות?! 
- 

@מוכן-תמיד-לעזור היה ראיון עם נהוראי אריאלי ושלמה רג'ה ועוד כמה 
- 

@יהודי-זה-הכי כן, רבקה היתה עושה את הראיונות והיא אמרה שכרגע היא מפסיקה 
 אולי יהיה עוד לכי תדעי 
- 

@יהודי-זה-הכי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: ומה עם הראיונות? @יהודי-זה-הכי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אפשר לפתוח סקר 
- 

מה זה הוי הירוק שנהיה כשהעכבר "מרחף" על שם של נושאים שלא נקראו? 
- 

@הכל-טוב-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: מה זה הוי הירוק שנהיה כשהעכבר "מרחף" על שם של נושאים שלא נקראו? בלחיצה עליהם תוכל לגשת לכלי נושא מצד שמאל, ולבחור שם. 
 בהרשאות המתאימות.
- 

@הכל-טוב-0 
 כדי לסמן שנקרא

- 

@מוכן-תמיד-לעזור אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אולי יהיה עוד לכי תדעי בעז"ה יהיו עוד. אני לא אומרת מועד [יודעת כמעט בטוח מתיי] עדיין בגלל התקופה הספציפית שלי - כדיי שלא תהייה אכזבה. אבל משתדלת. תתפללו;) 
- 

@הכל-טוב-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @תהילוש 
 @margalit
 זה מה שנהיה לי: 
 בלי קשר הפורום עובד אצלי ממש לאט או נתקע מאז שהעיצוב השתנה.
 זה רק אצלי?גם אצלי ככה, 
 וגם לא נגלל לי עד הסוף