אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@חכם_בלילה אמר ביאיר אלייצור!:
1 @ רבקה באיזה מקום להוסיף כוכביות?
2 ואגב יש אתר שהקובץ לא יורד אחרי יומיים?? תודה
לינק חדש
https://send.magicode.me***/send-file/file/75019218e658cb73672fb21fc5c8e196d9ebb074/view
תמחקו את הכוכביות1 צריך להוסיף באמצע, אם זה באתחלה או בסוף אז זה נחסם כפי שאתה רואה ולפעמים זה לא נחסם פעם ב-
2 יש ג'מבו ששם זה נשאר שבוע
3 כל %(#ff1100)[השאלות] כבר יש להם %(#00ff04)[תשובות] ראה כאן -
@חכם_בלילה רואים לך
יכול להיות ש @yaakov צריך לרענן את הדף -
@yaakov אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@חכם_בלילה לא, רעננתי אני לא רואה לך שום תמונה באמת מוזר כי @אין על מוזיקה אומר שהוא כן רואה
יש תמונה.
אין מה לדון עניין. -
שאלה:"לאחרונה הופיע לי בהודעות הודעה ששם כתוב שאני נקראת משתמש ותיק וזה לא נותן לי את התגית ליד השם
@אייצ-ית @טיטו תוכלו לעזור?!תודה ל @המאסטרו-הנסתר שעזר לי לסדר את זה!!
-
@נוי תבחרי בפרופיל בלשונית "כותרת לקבוצה" וזה יופיע
-
@תמר-7 1: אחרי לפחות 5 חודשים עם מינימו דווחים וההערות על פעילותך, ויעילות בפורום.
2: מסך ירוק זו טכניקת צילום שבה השחקן עומד ומאחוריו ישנו וילון/מסך בצבע ירוק ואח"כ בתוכנה מורידים מהמסך את כל הצבע הירוק (כי הוא הצבע היחיד שלא נמצא בגוף האדם) ושמים במקומו רקע אחר מאחורי המצולם, אם השחקן ילבש חולצה ירוקה, גם היא תרד לו ובמקומה יהיה הרקע שישים העורך,
מקווה שהיה מספיק ברור.... -
@תמר-7 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ל@רבקה
מה אני צריכה לכתוב נאומים בכל פוסטאת לא צריכה לכתוב נאומים בכל פוסט.
את צריכה לככתוב דברים שקשורים לנושא ולא גלישה לפרטים אישיים או שאלות שאינן קשורות. אם אין מה לכתוב או לענות פשוט לא עונים ולא כותבים.תגובות מעין: [לא כל הדוגמאות שלך אבל זה הסגנון]
'דיי'
'תסביר למה התכוונת'
'עדיין לא הבנתי'
'זה אח שלך?'
'למה את מוסתרת?'אין מקומן בפורום!!
הפורום הוא מקצועי בלבד. תשובות פרקטיות. בקשות ספציפיות.אם אין צ'אט, זה לא אומר שהנושאים הופכים לצ'אטים במקרה הצורך.