אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
-
@אייצ-ית הייתי רוצה לדעת מדוע נעלת את הנושא - "הדואטים המוצלחים ודואטים שהייתם רוצים לשמוע" גם אם זה סטה אפשר להעיר על זה ולהשאיר את הנושא פתוח...
-
מישהו יכול להביא לי קישור לנושא כמה עולה להוציא שיר?
-
@שמעון-2
https://miktzav.com/topic/5877/%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%98-%D7%A9%D7%99%D7%A8https://miktzav.com/topic/5561/%D7%A1%D7%9C%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%99%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A1-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4
מקווה שהתכוונת לאחד מאלו.
-
פוסט זה נמחק!
-
אם אני רוצה לכתוב משהו ולהזכיר את המשתמש שכתב את הפוסט
איך מתיגים בן אדם? חוץ מתגובה אם אני בתוך הפוסט ורוצה להזכיר משהו -
אם אני רוצה לכתוב משהו ולהזכיר את המשתמש שכתב את הפוסט
איך מתיגים בן אדם? חוץ מתגובה אם אני בתוך הפוסט ורוצה להזכיר משהופוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@דודו-בלוקה אתה עושה שטרודל - @ ואז קופצים לך שמות של משתמשים, אתה מתחיל לכתוב את השם והיא כבר נותן לך אופציות, אתה רק צריך לבחור מי מביניהם
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@דודו-בלוקה אתה עושה שטרודל - @ ואז קופצים לך שמות של משתמשים, אתה מתחיל לכתוב את השם והיא כבר נותן לך אופציות, אתה רק צריך לבחור מי מביניהם
@ב-ב סליחה על הבורות מה זה שטורדל?
-
@דודו-בלוקה @
מקש שיפט (shift) בשני צדי המקלדת + 2 -
@דודו-בלוקה @
מקש שיפט (shift) בשני צדי המקלדת + 2@טכנאי-קיובייס-12 איפה אמור להיות כזה אות?
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@דודו-בלוקה @
מקש שיפט (shift) בשני צדי המקלדת + 2איך אני עושה את זה שאני רואה שמישהו כתב משהו ואני רוצה לצטט את זה בקטן איך אני עושה את זה
-
איך אני עושה את זה שאני רואה שמישהו כתב משהו ואני רוצה לצטט את זה בקטן איך אני עושה את זה
@המחבל-המחופש יש לחצן "ציטוט" ליד "תגובה"
-
איך אני עושה את זה שאני רואה שמישהו כתב משהו ואני רוצה לצטט את זה בקטן איך אני עושה את זה
@המחבל-המחופש מדגיש מה שאתה רוצה לצטט ולוחץ על 'ציטוט'
-
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות