אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
אני רוצה להעלות שירים לנושא מסויים... איך אני מעלה במגיקוד או בדרייב?
@מולי-גוטמן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
נכנס לכאן-https://send.magicode.me/
מעלה את הקובץ לכאן-ע"י לחיצה פעמיים פה

ממתין עד שמסיים להעלות, ואז תראה הוא מביא לך קישור כמו כאן, ואתה מעתיק את הקישור ככה

ומדביק א זה בכרטיסיה חדשה, ומוסיף כוכביות

ואז מעתיק את הקישור ומדביק כאן.@חיה-בקליפ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אפשר לבקש בפורום שירים טובים של זמרים לא דתיים ????????(השיר ירושלים של עומר אדם)
אסור
-
פוסט זה נמחק!
-
@מולי-גוטמן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
נכנס לכאן-https://send.magicode.me/
מעלה את הקובץ לכאן-ע"י לחיצה פעמיים פה

ממתין עד שמסיים להעלות, ואז תראה הוא מביא לך קישור כמו כאן, ואתה מעתיק את הקישור ככה

ומדביק א זה בכרטיסיה חדשה, ומוסיף כוכביות

ואז מעתיק את הקישור ומדביק כאן.@חיה-בקליפ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אפשר לבקש בפורום שירים טובים של זמרים לא דתיים ????????(השיר ירושלים של עומר אדם)
אסור
-
@צוות-פיקוח איפה אני יכול להגדיל מה שאני כותב???
-
@צוות-פיקוח איפה אני יכול להגדיל מה שאני כותב???
@דודו-בלוקה בתוך הפוסט שאתה רוצה לכתוב?
עושים שתי כוכביות ואז את המילים שאתה רוצה להדגיש ואחרי זה עוד שתי כוכביות (בלי רווח לפני ואחרי) דוגמא -
@דודו-בלוקה בתוך הפוסט שאתה רוצה לכתוב?
עושים שתי כוכביות ואז את המילים שאתה רוצה להדגיש ואחרי זה עוד שתי כוכביות (בלי רווח לפני ואחרי) דוגמא@טיטו אני לא רוצה כזה אני רוצה אותית ענקיות!!!!!
-
@טיטו אני לא רוצה כזה אני רוצה אותית ענקיות!!!!!
-
@טיטו כן איך עושים זאת????
-
@טיטו כן איך עושים זאת????
@דודו-בלוקה יש כשאתה פותח פוסט שורה של אפשרויות למעלה אחד מהם זה האות H תלחץ על זה ותכתוב בסוגריים את מה שאתה רוצה רק שים לב שצריך רווח של שורה מעל ומתחת
זה אמיר לרשום לך- #anchor(כותרת) תמחוק את המילה כותרת ותרשום מה שאתה רוצה -
@דודו-בלוקה יש כשאתה פותח פוסט שורה של אפשרויות למעלה אחד מהם זה האות H תלחץ על זה ותכתוב בסוגריים את מה שאתה רוצה רק שים לב שצריך רווח של שורה מעל ומתחת
זה אמיר לרשום לך- #anchor(כותרת) תמחוק את המילה כותרת ותרשום מה שאתה רוצהפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@מולי-גוטמן תעשי רווח של שורה שלמה ריקה בין המילה האחרונה שכתבת וגם אחרי הנושא שכתבת עוד רווח של שורה ריקה
-
זה אמיר לרשום לך- #anchor(כותרת) תמחוק את המילה כותרת ותרשום מה שאתה רוצהפוסט זה נמחק! -
זה אמיר לרשום לך- #anchor(כותרת) תמחוק את המילה כותרת ותרשום מה שאתה רוצה@טיטו #anchor(לא עובד לי)
לא עובד?????? -
@מולי-גוטמן תעשי רווח של שורה שלמה ריקה בין המילה האחרונה שכתבת וגם אחרי הנושא שכתבת עוד רווח של שורה ריקה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות