אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרי-1
לא תמיד.
יכול ליהיות שגם בלי לראות לא יאשרו.
(גם את יכולה להחליט אם הקליפ מתאים או לא, אם אין בו נשים ואין בו דברים שאינם ראויים)@שמעון-2 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרי-1 זה אפילו לא שאלה זמר חילוני גם אם השיר שיר טוב לא מעלים את זה לכאן
רק אם השיר פתוח בנטפרי מותר לעלות לכאןאיך אני אדע מה לעשות ?
שני משתמשים ותיקים ויש מחלוקת בין הפסיקות שלכם -
@מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרי-1
אנוכי לא פסקתי
רק את דעתי הבעתי
את שאלתך הפני מעלה
אל המשתמשים ומעלה
הצוות פיקוח יפסוק
האם מותר או שלאהשאלה האם לפי שם של הזמר והקליפ הם ידעו לזהות אם זה מתאים לפורום...... ?
מה שכל כך מעניין אותי לעלות את זה לפורום כי זה קליפ מגניב והקטע שלו שהוא מדבר על מוזיקה שהיא פותרת בעיות.....
ישנה לי אפשרות לשלוח לך את הקליפ ותאמר לי מניסיונך אם זה בעייתי ? -
@שרי-1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ישנה לי אפשרות לשלוח לך את הקליפ ותאמר לי מניסיונך אם זה בעייתי ?
אם את רוצה לשלוח משהו זה רק ע"י פניה לניהול.
דרך האתר אין שום תיאום בין משתמשים.
אל דאגה יש לנו דרך לבדוק כל שיר. ו... בעיקרון אם יש לך כלכ כך הרה ספק לגביו- מסתמא שהוא אסור. -
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרי-1 שירים חילוניים אסור חד וחלק.
שיר ששנוי במחלוקת, בעיקרון גם אסור, אם הוא פתוח בנטפרי אולי הוא יהיה מותר- בכל מקרה תמיד כדאי לשאול את הפיקוח לפני מאשר לקבל אח"כ הערה.מאיפה אני יודעת אם זה פתוח בנטפרי לי חברה שלחה לי למייל את הקליפ וזה עובד לי אפילו שיש לי נטפרי....
-
ישנה לי אפשרות לשלוח לך את הקליפ ותאמר לי מניסיונך אם זה בעייתי ?
אם את רוצה לשלוח משהו זה רק ע"י פניה לניהול.
דרך האתר אין שום תיאום בין משתמשים.
אל דאגה יש לנו דרך לבדוק כל שיר. ו... בעיקרון אם יש לך כלכ כך הרה ספק לגביו- מסתמא שהוא אסור.דווקא לדעתי אין בזה שום בעיה.... ואני לא מתנצלת על זה, אבל לא מצפה שלכולם פה תהיה אותה השקפה....
הזמר עדן חסון (שאגב הוא חרדי לשעבר אבל זה לא קשור פה...)
שיר "גדל לי קצת זקן"
@שמעון-2 @אייצ-ית אומר לכם משהו ? -
@שרי-1 נכון שאין בעיה עם הקליפ מבחינה טכנית.
אבל השיר אסור בפורום עקב הזמר עצמו, כך שאין להעלותו.מבחינה הלכתית אנו לא נכנסים לזה- כל אחד כדעת רבותיו,
האתר פה מחמיר יותר, למניעת מכשולות. וד"ל.סורי, אבל נשמע קצת מהתגובה שלך שכאילו רציתי להעלות פה קליפ בעייתי מבחינה הלכתית...
ואני חושבת שזה ממש לא כך.... -
@שרי-1 זה העניין,
שזה לא אסור בגלל תוכן הקליפ, אלא עקב הזמר.
ושוב-
באתר אנחנו לא נכנסים בכלל לפן ההלכתי בשום דבר, לא בקליפים, לא בתכנים, וכד'- אלא יש כאן קו אחיד, שבד"כ הכי מחמיר- זאת כדי שלא יווצרו תקלים מכל סוג שהוא.
כל אחד כדעת רבותיו יקטלג אם זה אסור הלכתי או לא. -
הזמר עדן חסון (שאגב הוא חרדי לשעבר אבל זה לא קשור פה...)
שיר "גדל לי קצת זקן"אולי אין בעיה ספציפית במילים, אבל האוירה מאוד לא חרדית...
-
אם כבר מדברים אז- מותר להעלות כאן את התוכנית 'טוקבק'? (תוכנית מצולמת למוזיקאים ברמה גבוהה)
כי המשתתפים שם לא חרדים ומדברים שם על מוזיקה ישראלית, אבל מצד שני זה פתוח בנטפרי? -
@צוות-פיקוח @טיטו אני חושב שמי שרוצה שירים שאם לא חרדים יפתחו נושא מיוחד שצוות הפיקוח יאשר את השיר שאתם רוצים לעלות וכך יהיה לזה נושא רק שם אפשר יהיה אפשר לבקש שירים שאינם חרדים כי מה לעשות זה המצב אין היום יש הרבה שירים שהם מסיגנון החסידי ואנשים ולא חיבים לאהוב רק את החסידי מחפשים אצל הזמרים לא דתיים ואני מבין וזה רק ביגלל שאין במה למוזיקה המיזרחית אז הולכים לחפש זמרים מיזרחים ישראלים אצל החילונים וזה חבל (אני בכול אופן משתדל לא לישמוע שירים שאינם של זמרים דתים)