אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מוזיקלי-3 כנראה נטפרי או @צוות-פיקוח חסמו אותך
-
@הגדול-מכולם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אביגיל-1 לא מובן
תודה שאתה מנסה לעזור!!
שלחתי גם פנייה לניהול לפני כמה ימים והם לא ענו לי
-
@אביגיל-1 @שריוש ראינו את הפניות שלכם אבל כרגע יש לנו באג במייל שלא נותן להחזיר תשובות במייל לכן אני אכתוב לכן כאן.
במשך תקופה משתמשים התלוננו שנשלחים להם כמויות הזויות של מיילים אז מנהל האתר שינה את זה שזה יהיה בהתראות, אבל כל ההתראות והמיילים קורים מסיבה אחת, תכנסו בעמוד הבית לקטגוריה שבה נמצא הנושא ותראו אם בכפתור המנוי זה ירוק או אפור כלומר מנוי או לא, זה לא מנוי לנושא אלא לקטגוריה ואך ורק בזה @ntz שינה את ההגדרות שישלח לכם פה, מי שיש לו את הבעיה הזאת שיבדוק מה שאמרתי, אם זה לא הבעיה הזאת אני אשתדל לבדוק מה כן הבעיה כדי לפתור אותה. -
@מוזיקלי-3 https://miktzav.com/topic/7545/האים-יבוא-יום-שדי-גיי-יחליפ-את-הקלידנים-בחתונות/151
זה הקישור לא מה שאתה שמת, מה שאתה שמת לא נפתח לך כי זה קישור לפוסט שנמחק על ידי בגלל שהו זה שהיה בעייתי בנטפרי.
@אביגיל-1 כנסי לעמוד הבית שם תראי שיש ככה-
איפה שיש שם כפתור ירוק תבדקי אם זה לחוץ לך שנרשמת למנוי או לא, זה לא מנוי לנושא אלא לכל הקטגוריה.
-
@מוזיקלי-3 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@טיטו כן זה הקישור שלא ניפתח לי..
והקישור שרשמתה למעלה זה קישור שיפתח לי כי לחצתי עלו הוא לא ניפתח גם?????נסה שוב עכשיו.
-
@טיטו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כנסו בעמוד הבית לקטגוריה שבה נמצא הנושא ותראו אם בכפתור המנוי זה ירוק או אפור כלומר מנוי או לא, זה לא מנוי לנושא אלא לקטגוריה ואך ורק בזה
זה לא בהגדרות. אלא בקטגוריה.
-
גם אני לא מצליחה להוריד את ההתראות האלה ....
-
פוסט זה נמחק!