אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@אייצ-ית 
 אני קצת חדש בפורום --כמה שבועות
 כמה דברים לא ברורים לי
 1- איפה אפשר להתיחס לשירים --להתרשמות --לסגנון --וכ"ו
 "ההנחיה לענות בשיר "-מה הכוונה ? --שאי אפשר להתיחס ?
 2- מה המשמעות של הנקודה השחורה "בעיגול של הפרופיל " --מראה מנותק --מה זה ?
 ולמה מנתקים --למה גם נושאים מעניינים נעולים ? --כל פעם לפתוח נושא חדש באותו נושא ?
 3 - יש בלבול של מלא נושאים חלק מנותקים חלק פעילים והכל ביחד
 אולי כדאי ליצור איזה ארכיון לפוסטים ישנים --ושתהיה גם אפשרות להשתמש בהם --אפילו שעבר זמן
 4- איך פונים ישירות לצוות הפיקוח --מחילה --עדיין לא ברור לי ???
 5- סה"כ מאוד נהנה מהפורום המגניב הזה --למרות נ"ל
- 

@אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: 4- איך פונים ישירות לצוות הפיקוח --מחילה --עדיין לא ברור לי ??? לתייג ככה @צוות-פיקוח או שליחת פניה לניהול @אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: 2- מה המשמעות של הנקודה השחורה "בעיגול של הפרופיל " --מראה מנותק --מה זה ? המשתמש בחר להציג למשתמשים שהוא לא מחובר זמנית. 
- 

@אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: 1- איפה אפשר להתיחס לשירים --להתרשמות --לסגנון --וכ"ו אם זה ספרות מקצועית, יכולים בנושא. 
 אם זה אתגר כתיבה- בנספח לאתגרי הכתיבה.
 אם זה שיר בשירים לכתיבה- יש נספח תגובות לשירים לכתיבה/ בטיפים לכתיבה.@אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: שאי אפשר להתיחס ? אפשר, אבל ענייני. למשל לכתוב מיוחד, נדיר, אהבתי- לא צריך, בשביל זה יש לייק אם אהבת. במידה ויש הערה/הארה מעבר אז יש את הנספחים או הטיפים לכתיבה. @אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: 2- מה המשמעות של הנקודה השחורה "בעיגול של הפרופיל " --מראה מנותק --מה זה ? בכל ראש של נושא ניתן לראות מי צופה בו באותה העת. 

במידה ובחרת בנקודה השחורה לא תוצג שם.@אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: למה גם נושאים מעניינים נעולים ? זו שאלה כללית, כל נושא וסיבתו שלו- תשאל ספיציפית. @אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אולי כדאי ליצור איזה ארכיון לפוסטים ישנים --ושתהיה גם אפשרות להשתמש בהם --אפילו שעבר זמן ניתן להגיב בנושאים ישנים אם יש צורך בכך, לא לחזור על דיון שכבר התנהל שם. @אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אולי כדאי ליצור איזה ארכיון לפוסטים ישנים זה כבר קשור לניהול... @אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: 4- איך פונים ישירות לצוות הפיקוח --מחילה --עדיין לא ברור לי ??? ע"י פניה לניהול זה אם אתה לא רוצה שיראו מה אתה כותב. 
- 

@המחבל-המחופש 
 לא הבנתי למה התכוונת? וגם מחקו את זה אז אני לא יכול לראות. למה מחקו? כי זה לא שיר אלא ביאור?
- 

@המחבל-המחופש 
 אבל חבל על המונולוג שהרבצתי שם.
- 

@KING-music 
 אם שולחים תגובה למי שמנותק --
 זה אומר שהתגובה לא תגיע כי הוא לא רוצה לקבל תגובות ?
- 

למה לא נפתח לי ההתראות? כשמופיע לי שיש לי 3 התראות חדשות 
- 

@ntz 
 גם לי יש את אותו הבעיה
- 

פוסט זה נמחק!
- 

פוסט זה נמחק!
- 

@יעקב-מ-פינס תנסה לעשות ריענון לדף למעלה 
-