אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@חכם_בלילה המדריך היה ללינוי...
-
@חכם_בלילה תפתח מייל אנונימי כלשהו.
לא חושבת שיש אופציה אחרת... -
@חכם_בלילה וואלה לא יודעת.
אני תמיד מעלה לדרייב כי זה לא נמחק... -
@חכם_בלילה
יש אפשרות לראות מייל כשמעלים לדרייב . אבל צריך להיות פיקח כדי לגלות את זה
כרגע לפי צוות הפיקוח מותר לעלות לדרייב אז אם זה תיקיה רישמית שאתה תעלה לשם את כל החומר אז תפרסם כאן בפורום ותבקש שישלחו לבדיקה! -
@חכם_בלילה לשלוח לבדיקה בנטפרי!
-
הי
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי
איך מתחילים לעקוב אחרי מישהו? -
@מחפשת-שם-מגניב נכנסים לפרופיל של אותו משתמש, וליד התמונת פרופיל, יש עיגול ירוק עם פלוס, לוחצים על זה פעם אחת בלבד
-
@מחפשת-שם-מגניב אפשר גם סתם להניח את העכבר על הפרופיל לא צריך להיכנס דווקא ויש שם אפשרות לעקוב
-
@צוות-פיקוח
קודם כל, תודה רבה על כל העבודת קודש שאתם עושים בחסימת משתמשים שהורסים את הרמה של הפורום
ותודה שביטלתם את הצ'אט ועוד ועוד...
( מי כמוני יודע...)
אבל יש משהו שנראה לי מעט הורס את יוקרתו של הפורום, העניין הוא שישנם תגובות שאם היו נכתבות לפני שנה בערך היו נמחקות מיד (למיטב זכרוני) אך עכשיו יש הרבה הודעות של רצף אותיות ארוך/מילים לא מכבדות וכולי
אשמח אם תוכלו למחוק או לערוך הודעות אלו כפי שעשיתם פעם...
בתודה והערכה גדולה - @ילד-חוכם -
@עובד-ה-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש הרבה הודעות של רצף אותיות ארוך/מילים לא מכבדות וכולי
אשמח אם תוכלו למחוק או לערוך הודעות אלו כפי שעשיתם פעם...בשביל שנבין על מה אתה מדבר, נשמח לקבל דוגמאות ספציפות של דברים כאלו...
-
@עובד-ה-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
נשמח לקבל
אני מעדיף לא על גבי הפורום...
שלח עכשיו פניה לניהול, אני אבדוק
-
גם לכם קרה?
כל פעם שאני פותחת דף כלשהו באתר אני צריכה לרענן כמה פעמים עד שנפתח........
-
שלום.
רציתי לשאול כאן למה בנושא שכתבתי כאן שביקשתי מי שיכול להוריד לי משם תוכנה, לא זכיתי לקבל שום היתיחסות לנושא אף שהעלתי אותו לא פעם והמתנה בת כמה ימים
נכון שאף אחד לא חייב לי שום דבר אבל אני רוצה להבין מה קורה כאן כי על פי מה שראיתי בפורום עד כה החבר'ה באמת אוהבים לעזור בכל שאלה ובקשה ומענה שניתן כאן הוא מיידי מקצועי וממוקד ולכן אני מנסה להבין מה התקר פה כתבתי משהו אסור? החבר'ה מפחדים מוירוסים? (ואם כן, לא חושב שיש מקום לדאגה זה אתר רשמי כמו מיקרוסופט)
אני פשוט חייב (על גבול הנואש... ) להשיג את התוכנה ע''מ להתקדם, ולכן אם מישהו יוכל לתת לי היתיחסות ומענה לנושא אשמח מאוד מאוד
תודה רבה -
@אייצ-ית
יש לי כמה שאלות שעד עכשיו לא ברור לי --בנושא השתמשות באתר
1- איך מבטלים את הנקודה השחורה בפרופיל -שמסומן מנותק -ומה זה אומר ?
2- איך מתייגים ?
3- מה זה אומר ריבוע אדום --מורחק
4- אבקש אפשרות -לתת לייקים -מה שאין לי כרגע -וחבל
5- חג שמח !