אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@MMI כל הנושאים שמחפשים לפתוח מתחת לאדמה אנחנו מוחקים, לגבי הנושא הזה ספציפית- הפורום לא נועד לתת במה לבינה מלאכותית, מי שכתב שיר ורוצה להעלות מוזמן לכתוב בנושא הראשי, מעבר לזה שכתבנו במפורש לא לפתוח נושאים חדשים של כתיבת שירים, עבדנו מספיק קשה בשביל לתת למשתמשים לבלגן את הקטגוריה של כתיבת שירים מחדש.
-
@טיטו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
כל הנושאים שמחפשים לפתוח מתחת לאדמה אנחנו מוחקים,
קודם כל הכבוד לכם!
אבל מה זה קשור אף אחד לא רצה לפתוח נושא משונה או הזוי!@טיטו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לגבי הנושא הזה ספציפית- הפורום לא נועד לתת במה לבינה מלאכותית, מ
למה? זה לא בינה מלאכותית- על נושאים אחרים זה קשור מאוד למוזיקה אשמח לדעת באמת למה
מעבר לזה שכתבנו במפורש לא לפתוח נושאים חדשים של כתיבת שירים,
אשמח לראות איפה ואם כן איפה צריכים לכתוב את השירים שהמשתמשים כותבים
עבדנו מספיק קשה בשביל לתת למשתמשים לבלגן את הקטגוריה של כתיבת שירים מחדש.
כל הכבוד לכם
-
@MMI
א. בינה מלאכותית זה לא קשור למוזיקה (זה שהוא יכול לכתוב גם שירים לא מקשר)
ב. אין שום כשרון או חידוש בשיר של בינה מלאכותית (גם אני יכול לבקש ממנו ולקבל תוצאה כזו או אחרת)
ג. https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2044 -
@מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
א. בינה מלאכותית זה לא קשור למוזיקה (זה שהוא יכול לכתוב גם שירים לא מקשר)
כבר כתבתי שבינה מלאכותית בנושא כתיבת שירים זה קושר מאוד למוזיקה
ב. אין שום כשרון או חידוש בשיר של בינה מלאכותית (גם אני יכול לבקש ממנו ולקבל תוצאה כזו או אחרת)
מישהו חיפש כישרונות?
ג. https://miktzav.com/topic/349/שירים-לכתיבה-וקריאה-שימו-לב-לפני-כתיבת-פוסט-לחוקי-הקטגוריה/2044
-
@רוחלה-כהן
צריך לזה מוניטין (לייקים) מסוים (אולי 300)@MMI
א. אולי
ב. חידוש ודאי שאין (לגבי הכשרון: שיר שכותבים לרוב צריכים השראה/לב/נשמה. הבוט כותב אולי במקצב נכון אבל... )
לא אמרו לא להביא שירים שלו (בינתיים), אבל אין עניין לפתוח נושא בשביל שכל אחד יפציץ את רובי בבקשות שירים (לפחות תרחם עליו ) -
@MMI @מנאששש אני חושב שזה לא דיון שצריך להתנהל כאן, אם @MMI רוצה שיפנה לניהול ונענה לו שם, כל הנושא של בינה מלאכותית לא מתקבל כרגע בפורום.
אנחנו נותנים במה לאנשים שמחפשים תוכן והנאה במוזיקה ולא לבינות מלאכותיות שמשתמשים מנסים לפתוח נושאים או להעלות דברים כאלה או אחרים לשם לייקים וכדו' השירים של הבינה מלאכותית לא נחשבים מבחינתי שירים... -
לא שזה מפריע לי אבל ניראלי שצריך לעשות משהו עם הקונפטי בכניסה בדף הבית,לא?
-
@מרב האמת שכן, רק שכרגע @ntz לא ממש יכול להיות פה עד מחר, מה שאומר שנשרוד עם זה עוד יום.
@MMI ואתה חושב שהשירים האלו נחשבים יצירה מוזיקלית עילאית או משהו? זה שירים שאולי יזכו לפופולריות אבל לא יזכו בפרסים וכדו' והסיבה היא כיון שבימה מלאכותית זה מחשב ולא מישהו שיצר את זה, זה משהו מכני בלי עומק או מסר או משהו כזה, והראיה לזה היא שמישהו ניסה להגיד וליצור מצב שבו ההבינה מלאכותית תפתח רגשות הוא פותר מגוגל אע"פ שהוא היה מהמפתחים הראשיים.
ובואו נעצור את הדיון הזה פה. אם אתה רוצה תפנה בפניה לניהול ולתייג אותי אני אשמח להגיב לך שם... -
איך מקבלים לייקים
-
@פלוני-אלמוני
כשמשתמש נעזר בך או סתם כך נהנה ממה שכתבת,
אז הוא ילחץ על הסימון הזה -
@פלוני-אלמוני אפשר לתת לייקים ממוניטין של 10 לפחות.