אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@shoval לא לחינם פתחנו את קטגוריית ספרות מקצועית, מי שכותב ברמה ממש טובה נמצא שם ומי שלא נמצא אם את חושבת שהם ברמה טובה את מוזמנת לשלוח פניה לניהול עם שמות משתמשים שאת חושבת שהם ברמה גבוהה ולתייג אותי בשם הנושא, יש פעמים שאנחנו לא שמים לב לכן אני מוכן ופתוח לקבל שמות נוספים ולבדוק אם הם מתאימים מבחינת הרמה שלהם באמת.
-
@אריה-93 @Music-breathes @אפרת-גלבוע נא לשקרוא את חוקי הקטגוריה של ספרות וכתיבה.
-
@צוות-פיקוח
אפשר להבין איך זה שאני לא התחברתי כבר מעל לחודש כי המחשב היה בתיקון
ועכשיו אני רואה פתאום לייקים על שיר שהועלה על ידי לפני עשרה ימים
יש מצב שמישהו התחבר לי לפרופיל??? -
@אחינועם-מלול
זה כנראה שיר שכתבת בעבר...@רבקה אמר בשירים לכתיבה וקריאה שימו לב לפני כתיבת פוסט לחוקי הקטגוריה:
|-קטגורייה ספרות וכתיבה עברה סינון מוקפד, ועקב כך תוכלו לשים לב שהועברו לכאן שירים ישנים [בערך ה15 האחרונים] של משתמשים אשר פתחו נושאים חדשים עבור שיר בודד ולא שרשרו לכאן את החיבור.-|
|-למה אני כותבת את זה?!-|
- אל תבהלו אם תתקלו לפתע בשיר שעיקר הנושא בו הוא 'פורים'🤯 [מקווה שהגזמתי;)]
- שימו לב להבא, להקפיד על חוקי הקטגורייה. החוקים עברו ריענון, נא לקרוא אותם מחדש.
- לסנן קטגוריה כזו זו לא עבודה של רבע שעה וגם לא של שעה. העבודה היא קשה מאד, ושקדנו על כך מסיבית. אנו מצפים לחידוד הכללים ועמידה צולבת בהם בכל המובנים.
- פשוט מאד, כי סופסוף מסודר לנו!!!
|-אז נאחל לכולנו בהצלחה והמשך פעילות מועילה ופורייה, מחכימה ומרתקת בקטגורייה הענקית הזאת!!!!-|
|-מיותר לציין, כי בראש הצוות של הסדר והנקיון עומד @טיטו . הפידבק כולו שלך;)-|
-
כמה לייקים צריך כדי לתת לייק
-
@אחד-ועוד-אחד-שווה-ארבע לפחות 10, בהצלחה בעתיד...
-
@רוחלה-כהן הוא כן יכול תנסי שוב
-
@אחד-ועוד-אחד-שווה-ארבע אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ניסיתי זה עדיין
@דניאל-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רוחלה-כהן אפשר לבחור בעריכת הודעה ואז למחוק את התוכן או להחליפו
הכוונה שהתחרטתי אחרי ששלחתי ...
-
@רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אחד-ועוד-אחד-שווה-ארבע אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ניסיתי זה עדיין
@דניאל-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רוחלה-כהן אפשר לבחור בעריכת הודעה ואז למחוק את התוכן או להחליפו
הכוונה שהתחרטתי אחרי ששלחתי ...
מוזר ביותר יש שלוש נקודות תלחצי שם ואז מחק חייב לעבוד