אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@מאורס-אחד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית לא, איך עושים את
זה עכשיותבדוק בספאם- או בדואר נכנס- או ברשתות החברתיות במייל האישי שלך שאיתו התחברת לפורום.
שם קיבלת לינק מהפורום. תלחץ עליו. -
@מנהל-ראשי מנסה לתת לייק וכותב לי 'חוסר בהרשאות'. יש מצב שעם 418 לייקים עדיין תהיינה הגבלות כאלו?
-
@כהן-יוד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית מישהו יודע מה ההבדל בין קטגוריית לפי אמנים להעלאת שירים??
בקטגוריית 'לפי אומנים' זה בעיקר דיון פלוס חומרים שלו.
@כהן-יוד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
ז"א למה אין לכל זמר קטגוריה בפנ"ע ושם ג"כ מעלים את השירים שלו!!!
אין עניין סתם להעלות לפורום שירים.
בשביל זה יש את הקטגוריה של 'בקשות שירים'. אם משהו צריך משהו- מוזמן לבקש שם. או לעשות חיפוש גוגל בפורום לפי שם האמן והשיר וזה יתן לו כל מה שיש בפורום.@ריינבואו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מנהל-ראשי מנסה לתת לייק וכותב לי 'חוסר בהרשאות'. יש מצב שעם 418 לייקים עדיין תהיינה הגבלות כאלו?
יש הגבלה גם בנתינת לייקים.
-
@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בקטגוריית 'לפי אומנים' זה בעיקר דיון פלוס חומרים שלו.
משום מה כשאני נסתי לפני מספר ימים לפתוח נושא בלפי אמנים לשמואל גריינמן הוא מיד נסגר, בטוענה שכבר ישנו בהעלאת שירים, ולפי האמור לא הבנתי למה נסגר אם באמנים הוא נועד לכלל החומרים???
אשמח להבין.
תודה. -
@שמעון אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שאלה לגבי המוניטין
אם מישהו מחברי ההנהלה או הפיקוח או לחלופין אחד מהמשתמשים יכול להסביר לי איך עולה המוניטין לדוגמא אני רואה אנשים שהיתחברו אחרי ויש להם מוניטין יותר גדול משלי איך זה עובד אשמח לתשובה המשך בוקר טובכאשר אתה כותב תגובה ואנשים לייקו לתגובה שלך - זה נותן לך מוניטין. המוניטין עולה לפי מספר הלייקים.
למיש שיש 50 לייקים - המוניטין שלו 50.
מי שקיבל 900 ליקיים - המוניטין שלו הוא 900.זה לא משנה מתיי התחברת. משנה כמה לייקים עשו לך.
[הלייק הוא לחצן האגודל בצד התגובה למטה].אתה מקבל לייק כאשר מישהו אהב את התגובה שלך. זה מה שממריץ את המוניטין.