אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אני מנסה ללייק ולא הולך לי. 
 כתוב לי שאין לי הרשאות   גם לי ככה, שאלתי ו: @מנהל-ראשי מנסה לתת לייק וכותב לי 'חוסר בהרשאות'. יש מצב שעם 418 לייקים עדיין תהיינה הגבלות כאלו?  יש הגבלה גם בנתינת לייקים. @ntz סורי, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. 
- 

@ריינבואו אולי נתנת כבר מדי הרבה לייקים לאותו יום ויש על זה הגבלה!! 
- 

@ריינבואו אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אני מנסה ללייק ולא הולך לי. 
 כתוב לי שאין לי הרשאות   גם לי ככה, שאלתי ו: @מנהל-ראשי מנסה לתת לייק וכותב לי 'חוסר בהרשאות'. יש מצב שעם 418 לייקים עדיין תהיינה הגבלות כאלו?  יש הגבלה גם בנתינת לייקים. @ntz סורי, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אני עכשיו מצליחה ללייק. 
 ומה שהתכוון @ntz בהגבלה: ניתן להעניק עד 5 לייקים ביום. [כמיטב ידיעתי].
- 

@גילה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אולי נתנת כבר מדי הרבה לייקים לאותו יום ויש על זה הגבלה!! @רבקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: ניתן להעניק עד 5 לייקים ביום. [כמיטב ידיעתי]. 
- 

@דוד-ישראלי לייקים אתה מקבל ממשתמשים אחרים. 
 זה לא שאתה עושה
- 

@גיטריסט-מתחיל כתבו כבר!!!!!!! 
 כדאי לך לעיין פה ופה
- 

@דוד-ישראלי @מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: בדקתי את זה... 
 יש הגבלה, מ 25 מוניטין תוכל להצביע!