אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

- 

@אני-ואני אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: מישהו יכול לעזור לי איך עושים ספוילר ? יורדים שורה ואז לוחצים על הסימן של הספוילר בצד שמאל ורושמים מה בא לך בתוך...,ואז יורדים שוב שורה 
- 

למה כשאני מנסה לשלוח תגובה זה נותן לי הודעה 

- 

@צוות-פיקוח למה סגרו את הנושא של יואלי דיקמן? 
- 

איך אני מתייגת מישהו? 
- 

@חצי-הכוס-המלאה 
 לחצן @ ואח"כ את השם שלו
- 

@עדי-3 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @חצי-הכוס-המלאה 
 לחצן @ ואח"כ את השם שלוואם יש רוח עושים "-" 
- 

@ד19 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @עדי-3 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @חצי-הכוס-המלאה 
 לחצן @ ואח"כ את השם שלוואם יש רוח עושים "-" אז רק @ ואז נפתח לך חלון אופציות עם שמות, תבחרי את מי שאת רוצה לתייג ותתייגי. 
- 

@עדי-3 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @ד19 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @עדי-3 לפעמים יותר קל לכתוב לבד.. 
 אבל כל אחד/ת איך שנח לו/ה...נכון, אבל מי שיש לו 2 שמות זה לא מאפשר לתייג בכתיבה עצמית...לי בכל אופן. מוזר מאאאד. את כולם אני מתייגת ככה 
- 

@עדי-3 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @ד19 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @עדי-3 לפעמים יותר קל לכתוב לבד.. 
 אבל כל אחד/ת איך שנח לו/ה...נכון, אבל מי שיש לו 2 שמות זה לא מאפשר לתייג בכתיבה עצמית...לי בכל אופן. כי צריך לעשות - לדוגמא @עדי-3