אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@בייבי-בוס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @wwyyshynd87 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: מה? 
 איפה?שואלת לגבי מה ששאלת על התמונה מאחורה 
- 

@wwyyshynd87 בתוך הפרופיל 
 למשל אצלי אז רואים תמונה כל שהיא
- 

@בייבי-בוס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @wwyyshynd87 בתוך הפרופיל 
 למשל אצלי אז רואים תמונה כל שהיאואת זה כל אחד יכול? 
- 

@wwyyshynd87 בדיוק על דברנו 
 שרק מ5 מוניטין אפשר!
- 

@בייבי-בוס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @wwyyshynd87 בדיוק על דברנו 
 שרק מ5 מוניטין אפשר!מה עושה את המוניטין? 
- 

@wwyyshynd87 
 לא יודע
 בעצם כלום!
- 

@בייבי-בוס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @wwyyshynd87 
 לא יודע
 בעצם כלום!אני צריכה לכתוב יותר ולהיות יותר פעילה בשביל זה? 
- 

@בייבי-בוס מוניטין מגיעה מלייקים 
 וכמויות צפייה בפרופיל
- 

@wwyyshynd87 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @בייבי-בוס אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @wwyyshynd87 
 לא יודע
 בעצם כלום!אני צריכה לכתוב יותר ולהיות יותר פעילה בשביל זה? כן 
- 

פוסט זה נמחק!
- 

מותר לשלוח את המייל של מיוזיק סקופ פה בפורום? פשוט אני רוצה להתחבר ולא יודעת אם זה בסדר שישלחו לי אותו    
- 

תגידו, אפשר לבקש פליבק (במקרה הזה) בשני נושאים שקשורים לזה? 
 ביקשתי בבקשות פליבקים ואני רוצה גם לבקש בבקשות פליבקים והוואקל-או משהו כזה
 אפשרי או שאסור?
 ועוד שאלה: הגיוני שקיבלתי הודעה שמשתמש הזכיר אותי בנושא מסויים נכנסתי וראיתי שהוא עדיין מקליד?
 או רק כשהוא שלח וישר מחק?
- 

@חצי-הכוס-המלאה כן,למה לא? 
- 

@רוחלה-כהן שהוא כבר הגיב לך ואז ראית אותו שוב מקליד אז יכול להיות שהוא 'עורך' שוב את הפוסט. 
- 

@חצי-הכוס-המלאה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @מרב לא יודעת, מי שרצתה להביא לי אמרה שהיא לא בטוחה שמותר, אבל אם את אומרת שכן אז אגיד לה שתשלח, תודה אני מעדיפה בשבילי ובשבילך שתשאלי את @צוות-פיקוח 
- 

@רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: תגידו, אפשר לבקש פליבק (במקרה הזה) בשני נושאים שקשורים לזה? את יכולה לבקש, רק... שלא יצא לך מזה כלום- כי מי שיוכל להעלות יעלה. @רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: ועוד שאלה: הגיוני שקיבלתי הודעה שמשתמש הזכיר אותי בנושא מסויים נכנסתי וראיתי שהוא עדיין מקליד? כנרה שהתגובה נמחקה. 
- 

@אייצ-ית אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: תגידו, אפשר לבקש פליבק (במקרה הזה) בשני נושאים שקשורים לזה? את יכולה לבקש, רק... שלא יצא לך מזה כלום- כי מי שיוכל להעלות יעלה. אני רוצה שזה יעלה פשוט למעלה  אבל תודה על הענייה אבל תודה על הענייה