אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
אני אגיד לכם את האמת, אני באמת לא מבין למה צריך חיפוש גוגל.
בהתחלה הייתי משתמש בזה עד שראיתי שזה סתם מסורבל ויש כאן אפשרות לחפש אותו דבר בצורה הרבה יותר מדוייקת ונוחה... -
@בנימין-לוריא רק פה במקומות אחרים לא נותן לי פה ובעוד כמה פורמים
-
@בנימין-לוריא אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אני באמת לא מבין למה צריך חיפוש גוגל.
עם כל הכבוד למנוע חיפוש של נודביבי לגוגל יש מנוע יותר משוכלל ומדוייק, ויש כאלה שרגילים כבר לעבוד איתו.
אני אישית גם חושב שיותר נח להשתמש בחיפוש המובנה.
(יש גם חיסרון שבשימוש בחיפוש המובנה צריך לכתוב מילה מדוייקת. נניח המונח "יעקב שואקי" לא ימצא תוצאות של "יעקוב שוואקי" וגוגל לדעתי כן..) -
@צור גמלי זה ככה כבר כמה ימים ..
-
@בנימין-לוריא לא נכון למשל להוריד את הדיסק של עקיבה מקבוצת מייל מיוזיק הוא לא נותן בטענת יתפרסם לציבור
-
@מנחם-רינמן חשבתי שאתם מדבר על החסימות באתר.
אין מה לעשות, כשמעלים שירים ישירות לאתר הם סומכים עלינו ויודעים שזה טוב.
כשמעלים למג'יקוד/דרייב/ג'מבו מייל הם לא יכולים לפקח על זה ולא יודעים מה אתה מעלה שם, לכן זה נחסם אוטומטית עד שזה נבדק ומאושר. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@שירה-0 כי אין לך מספיק מוניטין
-
@אלי-1 ליד האייקון של הצ'אט יש את התמונת פרופיל שלך (אפילו שעדיין אין לך) תלחץ ואז יש שם ערוך פרופיל ואז יש שם שנה תמונה
-
@ברדק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
יש לי שאלה:
נחסמה לי אפשרות הצ'אט, שלחתי על כך פניה להנהלה, ולא ניתן לי מענה, לא יכולתי לפתוח על זה נושא חדש, אז אני שואלת פה.
אשמח לתשובה מהירה מ @צוות-פיקוחתשלחי שוב פניה לניהול- ותשאירי מייל כדי שיוכלו לחזור אליך.
@אניומיני אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
על המקום, אני לא מצליחה לעשות חיפוש מאז שהתחברתי
כנראה שלא אישרת את המייל שלך בכניסתך לפורום- תאשרי אותו בלינק שקיבלת למייל- בד"כ הוא בספאם. אם לא נכנסת עם מייל- הבעיה הזו לא תיפתר לך.