אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@BINYAMIN-OFFICIAL
צודק זה באמת דבר שחייבים לייעל, האופציה לתת כן קשר מידי פעם, כמובן עם פיקוח והכל, אבל הרבה פעמים זה נצרך לדברים טכנים,||למשל יש דברים שאני רוצה לשתף רק את @אילן-פ בנוגע לשיר שלנו ואני לא רוצה לעלות אותם לפורום ואין לי איך לדבר איתו||
-
@יאיר-2-0 @צוות-פיקוח @ntz @מנהל-ראשי
בא נבדוק עכשיו אם זה חזר לעבוד
![150a9f18-5744-4086-b33d-67e3a0778a01-image.png](Imgur is temporarily over capacity. Please try again later.)לא עובד
||מה עושים? ||
-
@צוות-פיקוח יש בעיה להעלות תמונה לפורום אשמח שיטפלו בזה בהקדם
תודה -
@ארי-גולד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@BINYAMIN-OFFICIAL
צודק זה באמת דבר שחייבים לייעל, האופציה לתת כן קשר מידי פעם, כמובן עם פיקוח והכל, אבל הרבה פעמים זה נצרך לדברים טכנים,||למשל יש דברים שאני רוצה לשתף רק את @אילן-פ בנוגע לשיר שלנו ואני לא רוצה לעלות אותם לפורום ואין לי איך לדבר איתו||
יש מייל של מקצב שאפשר לתקשר מחוץ לפורום --אני כבר משתמש באופציה הזאת לתקשר עם @כ-פ שעושה קליפ לשיר חדש שלי
-
@לינוי-0 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
בכללי הם הורחקו כי כנראה דברו ספאם.
שעדיין לא הבנתי מה זה....ספאם - זבל
לדוגמה - כשדנים לפעמים על דברים שלא קשורים לנושא, או למוזיקה, או חופרים מידי על זמר בצורה שלא מועילה לאף אחד, וכו'.לא כולם מורחקים בגלל ספאם. יש עוד סיבות להרחקה - כמו העלאת מייל, שיח ירוד בין גבר לאישה, וכו'.
-
@דודו-בלוקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צוות-פיקוח יש בעיה להעלות תמונה לפורום אשמח שיטפלו בזה בהקדם
תודהתייגו כבר את המנהל, הוא אמור לטפל בזה.
@ortal אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
היי ראיתי שפתחו את הנושא של קובי אבל פתאום בפוסט מסויים הוא נעצר ולא מראה את כל ההמשך. אשמח שיטפלו בבעיה.
עקב שנמחקו משם פוסטים
@אילן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@ארי-גולד אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@BINYAMIN-OFFICIAL
יש מייל של מקצב שאפשר לתקשר מחוץ לפורום --אני כבר משתמש באופציה הזאת לתקשר עם @כ-פ שעושה קליפ לשיר חדש שלי
לא תמיד אנחנו מאשרים את זה.
לרוב זה שלילי@המבין אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@אייצ-ית קיבלתי מייל על שינוי הסיסמא אבל בפועל זה לא השתנה.......
אבדוק זאת בהמשך בעז"ה
ואצור איתך קשר במייל. -
מותר לפתוח ל "דימאש קודאיברגן" נושא בלפי אמנים?
או בעצם, לאיזה אמנים מותר?... -
@יחזקאל-הגאון אני זוכר שפתחתי את הנושא של טונים {"מי לדעתך יש את הטונים הגבוהים ביותר"}
שאלתי אם מותר להעלות אותו וצוות הפיקוח אמר לי שלא -
@יונתן-פ
תודה, אפשר מ @צוות-פיקוח הסבר מפורט על התנאים לזמר אם יהיה אפשר לפתוח לו נושא?תודה