אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
- 

@אלי-1 לא, זה פורום לעדכונים/דיונים/חידושים במוזיקה ונושאי כליה (תרתי משמע) לא לוח מכירה/השכר/מסירה. 
 יש אגורה/יד 2 וכד'וכמו שהובא פה: 
 @מנאששש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:אם מישהו צריך משהו, ויש לי (יד שניה) "מותר" לי להציע לו? @צור אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @מנאששש יש אתר נפלא "יד 2"או לחילופין אגורה @צור אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @מנאששש אז כאמור אני אצרף את הקישורים 
 יד 2
 אגורה
 אם צריך עוד אתרים אני אפנה אותך למישהו שמכיר את כל האתרים של יד 2 וכו (googel.com)
- 

@מ-ב אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: כמה מוניטין צריך לצבור כדי שיפתחו הלייקים והצאטים? בשביל שיפתחו הלייקים צריך 10 מוניטין 
 והצ'אט אסור לגלות
- 

@סודי-ביותרררררררר יש לי 11 מוניטין ועדיין אין לי לייקים. ומה זאת אומרת למה אסור לגלות? 
- 

- 

יש למישהן את המספר של סטטוס מיוזיק 
- 

אפשר לעלות לפורום תמונות של זמרים מחתונות ? 
- 

@בן-מנחם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: אפשר לעלות לפורום תמונות של זמרים מחתונות ? תמונות לא, סרטונים כן ושיהיה קשור למוזיקה. 
- 

אני ראיתי שמעלים גם תמונות ואיך אני ידע מה ההגדרה של קשור למוזיקה ? 
- 

@הודיה-1 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.: @בן-מנחם 0586001025 לשלוח את המילה צרף ומתחברים אוטומטי יש קבוצה ששולחת את זה למייל? 

הצליחח לךך
 הצליחח לךך