אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@איציק-דדיה עדיף לא לפתוח תנושא הזה שוב... {!!!} יועיל לכולם!!
נראלי שכתבו הודעה מפורטת בנושא שלו- בפוסט האחרון. סתכל שם. -
@רות-רפפורט את יכולה לשלוח פניה לניהול שיורידו לך את זה
-
@איציק-דדיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אשמח לדעת אם אפשר כמובן
למה אסור את שרולי ברונכר בפורום
@כ-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@איציק-דדיה הצעה שלי - תשאל בפנייה לניהול. זה נושא מועד לפורענות ועלול להספים מידי. (ואני אומרת את זה על סמך ניסיון מר..... היה פה מריבות וויכוחי עולם בנושא של שרולי ברונכר, עד שהוא ננעל לצמיתות.)
היום הוא נאסר בכל פורום חרדי ואין טעם וצורך לפרט סיבות
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
לגבי הנושא של האיטיות פה באתר,
לי זה קורה רק שאני מחוברת מהמחשב.
מהטלפון עובד רגיל רק בכמה נושאים ספציפיים ששם זה נתקע. -
@מרב אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לגבי הנושא של האיטיות פה באתר,
לי זה קורה רק שאני מחוברת מהמחשב.
מהטלפון עובד רגיל רק בכמה נושאים ספציפיים ששם זה נתקע.לי האתר חלק
תבדקי את החיבור האינטרנט שלך -
@צוות-פיקוח
לא הבנתי למה נעלו לי את הנושאאיזה שיר הכי יפה לאחרונה
אם זה בגלל השיר צעדים שרצו להעלות שם אז תמחקו להם את הפוסטים או לחילופין שתזהירו אבל למה לסגור את כל הנושא שאין בו בעיה
אני באמת מנסה להבין ואם יש בעיה בהתנהלות שלי נא להודיע כי לא באלי להיות מורחק
ואם אני רוצה להעלות כזה נושא עוד פעם אסור? -
@שמעון-h לא אני נעלתי אבל אני מאמין שיש סיבה מוצדקת, שים לי קישור אני אראה מה בדיוק, בכל מצב, אם נעלו נושא אסור לחלוטין לפתוח נושא כזה חדש.
כשצוות פיקוח נועלים נושא זה מסיבה מסויימת ואם נושא חדש יפתח הוא ימחק ואם זה יהיה שוב ושוב אנחנו נאלץ להרחיק על זה במקרה הצורך ואנחנו ממש לא אוהבים לעשות את זה@יונתן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רוחלה-כהן חייב ליחס לזה משמעות!!
זה קורה לי כל כמה דקות וזה תוקע לי הרבה דברים כמו למשל לשלוח פוסט או לעיין בהתראות וכ'ואני לא חושב שזה קשור לשרתים וכו' גם מה ש @שמעון-2 אמר, כי הפורום עובר חלק למשתמשים שלא בנטפרי, אני אשמח שאם יש נושא כזה שתקוע לכן תעשו דיווח שהנושא תקוע, אבל תשימו לב שזה לא יהיה 100 דיווחים על נושא אחד, בדרך כלל הבעיה היא משהו גבולי בנטפרי שנכתב בנושא המדובר.
@רות-רפפורט אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שמעון-2 שיסננו את מי שכבר לא נמצא ושימחקו נושאים שנפתרו או ננעלו וכו'
@כ-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רות-רפפורט אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שמעון-2 שיסננו את מי שכבר לא נמצא ושימחקו נושאים שנפתרו או ננעלו וכו'
פחות חשוב מחיקת הנושאים לדעתי......
יותר חשוב למחוק את המשתמשים שלא משתמשים, אבל לא נראה לי אפשר למחוק משתמש.... זה כמו למחוק פרופיל שלך בגוגל, בווצאפ או כל דבר אחר..... לדעתי.זה לא ממש משהו ריאלי לעשות כי זה שעות על שעות עבודה. כמו שראיתם אני ו @רבקה ישבנו על ספרותוכתיבה לנקות ואני רק אגיד שזה לקח לנו מעל 10 שעות ברצף של עבודה, אנחנו משתדלים למחוק נושאים ולא רק לנעול, נישאים נעולים לרוב הם יפתחו בעתיד או שהיה חשוב להבהיר דבר מה בפוסט שכתוב על ידי מי שנעל דוגמת הנושא של שרולי וכדו'
לגבי משתמשים, יש אפשרות למחוק משתמשים אבל זה לא ממש לחיצת כפתור למי שתהה לעצמו, אז אנחנו לא עושים את זה באופן גורף כי אן נמחק משתמשים זה יצור בלגן שכל הפוסטים שלהם בפורום בכל הנושאים השונים ימחקו אבל אם מישהו תייג אותם בפוסט אחר או ענה להם תגובה זה ישאר ובגלל שהפוסטים נמחקו אז זה יצור בלגן ואי הבנות וסדר בפורום.@רות-רפפורט אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שמעון-2 אמהלההההה
ואגב מישהו יודע למה עדיין יש לי אזהרה למרות שכבר הייתי מורחקת
(זה רק מלחיץ אותי יותר)זה הזהרה כדי לתת לצוות פיקוח את המידע שהיה בעייתי עם מישהו ולכו כאות הזהרה אנחנו שמים את זה, זה ירד אחרי שנראה שהתפקוד שלך חזר להיות תקין לגמרי בלי בעיות, אל תדאגי בהקשר להרחקה כי כל זמן שאת לא עובדת על חוקי הפורום אנחנו לא נרחיק... לא אוהבים את זה...
@איציק-דדיה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אשמח לדעת אם אפשר כמובן
למה אסור את שרולי ברונכר בפורום
כיון שאומנם הוא מוציא שירים גם בסדר אבל הוא מעלה ברשתות החברתיות שירים חילונים ועוד דברים שאסורים בפורום וזה יצר בעיה שכל פעם מעלים אותם אז הוחלט לאסור באופן גורף.
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
רציתי לשאול יש לי מילים של שיר איפה אני יכול להעלות אותם שאנשים בפורום יראו
-
@איציק-דדיה מילים שלך ?
-
-
@איציק-דדיה תעלה לשירים לכתיבה וקריאה
-