אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
יש אפשרות לשים את 'מקצב' בתור אפליקציה בשולחן עבודה?זכור לי שפעם עשיתי אתזה אם כן אשמח להסבר...
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
@דוד-33 אבל זה לא אמור להיות נראלי למי שי לו לייקים...
-
@דוד-33 אבל זה לא אמור להיות נראלי למי שי לו לייקים...
@בינינו-לא-משנה לא זה קורה גם למי שיש מלא לייקים...
כמה פעמים בעבר זה קרה לי -
@בינינו-לא-משנה לא זה קורה גם למי שיש מלא לייקים...
כמה פעמים בעבר זה קרה לי@אילה1 מענין למה...
-
@אילה1 מענין למה...
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום... -
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום...@אילה1 אהה למשתמש אחד...
לא קלטתי סורי..
-
כ כ.פ. התייחס לנושא זה ב
-
This post is deleted!
-
@בינינו-לא-משנה
למה מעניין?
זה רק לא נותן להצביע למשתמש אחד יותר מ- 10 פעמים ביום...@אילה1 לי זה נותן עד 25 לייקים ביום
-
@אילה1 לי זה נותן עד 25 לייקים ביום
@רות-רפפורט
לפי מה שאני זוכרת (מהפעם האחרונה שהייתה לי חריגה...) הוא נתן לי - 30 לייקים נראה לי.@צוות-פיקוח יש מכסה כמה לייקים אפשר לתת?? כאילו יש סיכוי שמשתמש יוכל לתת ביום 80-90 לייקים??
-
@רות-רפפורט
לפי מה שאני זוכרת (מהפעם האחרונה שהייתה לי חריגה...) הוא נתן לי - 30 לייקים נראה לי.@צוות-פיקוח יש מכסה כמה לייקים אפשר לתת?? כאילו יש סיכוי שמשתמש יוכל לתת ביום 80-90 לייקים??
This post is deleted! -
@רות-רפפורט
-
@DDY2 כי עד שאין לך יותר מ150 מוניטין אי אפשר לתת לייק
-
@DDY2 כי עד שאין לך יותר מ150 מוניטין אי אפשר לתת לייק
@רות-רפפורט 150 או 25?
-
@רות-רפפורט 150 או 25?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login

?