אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
-
@ילד-חוכם אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@צור @ntz יש סיכוי שתכניסו פרסומות קטנות כאלה בצדדים שהפורום יהיה רוחי קצת בשבילכם אחרי כל העבודה המיוחדת שאתם עושים!
חסס וחלילהה זה יעצבבן את כולםם פה!
-
@צור @ntz יש סיכוי שתכניסו פרסומות קטנות כאלה בצדדים שהפורום יהיה רוחי קצת בשבילכם אחרי כל העבודה המיוחדת שאתם עושים!
-
@מיכלוש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
זה יעצבבן את כולםם פה!
אבל בסופו של דבר אף אחד לא יעזוב את האתר וגם אם כן לפחות נרוויח פורום מהיר ונוח
-
@מוישה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מיכלוש מה יותר מעצבן כמה פרסומות או אתר איטי שאי אפשר להעלות בו שום דבר?
ואגב כבר דיברתי על זה פה וההנהנלה כבר ראתה את הרעיון.@מוישה זה פשוט מתחיל בפרסומות קטנות ומגיע לגדולות כמו למשל בחדשות שאי אפשר לראות משו נורמלי ללא פרסומות
לכן אמרתיי -
ואגב כבר דיברתי על זה פה וההנהנלה כבר ראתה את הרעיון.@מוישה זה פשוט מתחיל בפרסומות קטנות ומגיע לגדולות כמו למשל בחדשות שאי אפשר לראות משו נורמלי ללא פרסומות
לכן אמרתיי@מיכלוש בסדר אבל המינימום שיהיה שרת את אולי חדשה אבל לפעמים האתר נתקע ונהיה איטי וזה לא כל כך נעים
ושוב עייני פה https://music-il.herokuapp.com/topic/542/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%AA-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%AA%D7%A8/20?_=1624457941878
ותראי מה כתבו ע"ז. -
@מיכלוש בסדר אבל המינימום שיהיה שרת את אולי חדשה אבל לפעמים האתר נתקע ונהיה איטי וזה לא כל כך נעים
ושוב עייני פה https://music-il.herokuapp.com/topic/542/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%AA-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%AA%D7%A8/20?_=1624457941878
ותראי מה כתבו ע"ז.@מוישה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@מיכלוש בסדר אבל המינימום שיהיה שרת את אולי חדשה אבל לפעמים האתר נתקע ונהיה איטי וזה לא כל כך נעים
ותראי מה כתבו ע"ז.גם לי זה איטי
הכווול בסדר שימו פרסומות דיי לא אכפת לי

-
לכן אמרתיי -
-
איך אני עושה שההודעות יהיו בסדר ההפוך, כלומר שההודעה האחרונה תיהיה בעמוד 1 ולא בעמוד האחרון?
תודה!@פייער אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
איך אני עושה שההודעות יהיו בסדר ההפוך, כלומר שההודעה האחרונה תיהיה בעמוד 1 ולא בעמוד האחרון?
תודה!כמו שכבר כתבתי-
אני לא חושבת שיש כזו אופציה.
אם אתה רוצה שיראו על מה אתה מגיב-
תלחץ על "צטט" בפוסט שאתה רוצה להגיב עליו-
ככה יראו על מה הגבת.
תמיד ההודעה תבוא לסוף--- -
תודה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

)