אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
פוסט זה נמחק!
-
@רוחלה-כהן אייך אני יכול לפתוח אותו?
-
@רות-רפפורט נו באמת!!!
פה זה מקום לשירים בלבד מי שרוצה להתקשקש לא פה
תחשבו טיפה יפתחו נושא ואז יגלשו.... ואז תמשיכו אתם מה יקרהקצת לחשוב ליפני רעיונות סורי
@יונתן-פ בסדר אני צחקתי לא התכוונתי באמת
אני לא ילדה קטנה -
@רוחלה-כהן אייך אני יכול לפתוח אותו?
-
פוסט זה נמחק!
-
שלום
רציתי לשאול שאני לוחץ על ספולייר אז בתצוגה מקדימה זה נראה רק כאילו יש שתי פסים בכל צד וגם ככה אני רואה את זה וזה לא כמו כולם פה שיש להם כזה דבר ירוק ||עכשו כולם רואים את זה בתור ספולייר ||
אגב @אילה-הזמרת גם אצלך זה ככה ראיתי עכשו בהודעות משהו מוכן להסביר לי תודה@דוד-ירושלמי-בנשמה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שלום
רציתי לשאול שאני לוחץ על ספולייר אז בתצוגה מקדימה זה נראה רק כאילו יש שתי פסים בכל צד וגם ככה אני רואה את זה וזה לא כמו כולם פה שיש להם כזה דבר ירוקעכשו כולם רואים את זה בתור ספולייר
אגב @אילה-הזמרת גם אצלך זה ככה ראיתי עכשו בהודעות משהו מוכן להסביר לי תודה
פשוט בשניה נהפך לספולייר
-
@כ-פ מה את זוכרת כי אני לא זוכר כי לפני שהלכתי לישיבה הכל היה פתוח והיום חזרתי ואני רואה שזה נחסם
-
@כ-פ מה את זוכרת כי אני לא זוכר כי לפני שהלכתי לישיבה הכל היה פתוח והיום חזרתי ואני רואה שזה נחסם
-
מישהו יודע למה האפשרות לליייק הולכת וחוזרת לי כל שנייה?
אתמול בלילה נגמרו לי הלייקים, לפני שעתיים בערך לייקתי פעם אחת, ושוב לא הייתה לי אפשרות נוספת ללייק. ועכשיו שוב פעם...@shoval אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אתמול בלילה נגמרו לי הלייקים, לפני שעתיים בערך לייקתי פעם אחת, ושוב לא הייתה לי אפשרות נוספת ללייק. ועכשיו שוב פעם...כי יש הגבלה ל30 ב24 שעות
אז עם ניגמר לך
כל יום לייקת בשעה אחרת אז משתחרר לך מדי פעם לייק
מקווה שהובנתי -
@shoval אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אתמול בלילה נגמרו לי הלייקים, לפני שעתיים בערך לייקתי פעם אחת, ושוב לא הייתה לי אפשרות נוספת ללייק. ועכשיו שוב פעם...כי יש הגבלה ל30 ב24 שעות
אז עם ניגמר לך
מקווה שהובנתי@המחבל-המחופש מי מתי אפשר לשים לייקים?
-
@shoval אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אז עם ניגמר לך
מקווה שהובנתי@המחבל-המחופש למה מדי פעם משתחרר לייק, אם מתחדשים כל 24 שעות 30 הלייקים?
-
@המחבל-המחופש מי מתי אפשר לשים לייקים?
@רות-רפפורט
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות