אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@בנימין-לוריא גם לי....
כנראה שלכולנו- יש לשם הרשאה רק לצוות.... -
-
-
@צור
מה בנוגע לאתר ולמשתמשי נטפרי?
התקדם משהו? -
@צור
מה בנוגע לאתר ולמשתמשי נטפרי?
התקדם משהו? -
את/ה משתמש/ת חדש/ה?
לא ברור לך עדין חוקי הפורום?
יש לך שאלות על האתר?
נושאים שלא ברורים?
זה הבמה והמקום- לשאול הכל-
וצוות ההנהלה ישתדל לענות כפי יכולתו. -
@ntz אמר בחוקי הפורום
פרסום פרטים אישיים: חל איסור חמור לפרסם פרטים אישיים כגון כתובות מייל מספרי טלפון וכו' (איסור זה חל גם בצ'אט!!).
@מוישה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
פרסום פרטים אישיים: חל איסור חמור לפרסם פרטים אישיים כגון כתובות מייל מספרי טלפון וכו' (איסור זה חל גם בצ'אט!!).
אני רוצה שההנהלה תענה לי......
@ntz אז למה מספרים אישיים של זמרים ואמנים מותר? ואם תגיד כי יוצרים איתם קשר למוזיקה-אז זה דרך המפיק.....
מאוד מעניין אותי תשובה! באמת! -
@מוישה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
אני רוצה שההנהלה תענה לי......
@ntz אז למה מספרים אישיים של זמרים ואמנים מותר? ואם תגיד כי יוצרים איתם קשר למוזיקה-אז זה דרך המפיק.....
מאוד מעניין אותי תשובה! באמת! -
@תהילוש אני משער שהמספרים של האמנים שמפורסמים פה זה לא מספרים אישיים אלא מספרים שהם עשו לעיסוק שלהם (כלומר מוזיקה וכו')
-
@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@תהילוש אני משער שהמספרים של האמנים שמפורסמים פה זה לא מספרים אישיים אלא מספרים שהם עשו לעיסוק שלהם (כלומר מוזיקה וכו')
אישיים!!!
-
@תהילוש מסכן הבנאדם שכולם מתקשרים אליו למספר הזה!! אלא מה?! שיש לו עוד מספר שלא יודעים עליו אלא מקורביו!
-
@מוטי-טבק אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@תהילוש מסכן הבנאדם שכולם מתקשרים אליו למספר הזה!! אלא מה?! שיש לו עוד מספר שלא יודעים עליו אלא מקורביו!
לא חושבת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות