אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@חכם_בלילה הוא כאילו לא אחז שגם פה יש מייל? לתייג אותם שוב?

-
@חכם_בלילה הוא כאילו לא אחז שגם פה יש מייל? לתייג אותם שוב?
פוסט זה נמחק! -
@הדרי מה תייגת
-
@הדרי דיווחת או תייגת? כי גם אני תייגתי, אבל יכול להיות שטיטו לא אחז כי היא שמה מייל בעוד מקומות, והפוסט הזה התפספס. אני מתלבטת עם לתייג את הצוות שוב........
נו, משתמשים ותיקים, תעזרו לי! זה לא נורמלי שהמייל הזה עדיין פה! @פונץ-בננה @חכם_בלילה לתייג את הצוות שוב? -
@הדרי דיווחת או תייגת? כי גם אני תייגתי, אבל יכול להיות שטיטו לא אחז כי היא שמה מייל בעוד מקומות, והפוסט הזה התפספס. אני מתלבטת עם לתייג את הצוות שוב........
נו, משתמשים ותיקים, תעזרו לי! זה לא נורמלי שהמייל הזה עדיין פה! @פונץ-בננה @חכם_בלילה לתייג את הצוות שוב?פוסט זה נמחק! -
נו, משתמשים ותיקים, תעזרו לי! זה לא נורמלי שהמייל הזה עדיין פה! @פונץ-בננה @חכם_בלילה לתייג את הצוות שוב?פוסט זה נמחק! -
@חכם_בלילה צריך לטפל גם באדם עצמו- כל המיילים האפשריים דרך המכשיר אם אפשרי
-
@חכם_בלילה צריך לטפל גם באדם עצמו- כל המיילים האפשריים דרך המכשיר אם אפשרי
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@רוחלה-כהן
אני פשוט לא מצליחה להבין אותך, כל כך הרבה פעמים הצוות מבקש ומתחנן ודורש ומצהיר שלא לקיים שיחות עם הגולדיות האלו, הרייזיות, השריות, האיילות ועוד כל מיני.רק לדווח, לדווח, לדווח. ז-ה-ו.
בשביל המוגנות שלך, באמת. אל תהיי תמימה. לא באמת מדובר בבנות. אלא במשועממים אחרים.
כל כך מהר סיפקת את המידע שהוא רצה. בלי היסוסים מיד אמרת לו את הגיל שלך. תיזהרי! את עדיין ילדה צעירה וזה פשוט מסוכן!
@כ-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@רוחלה-כהן
אני פשוט לא מצליחה להבין אותך, כל כך הרבה פעמים הצוות מבקש ומתחנן ודורש ומצהיר שלא לקיים שיחות עם הגולדיות האלו, הרייזיות, השריות, האיילות ועוד כל מיני.רק לדווח, לדווח, לדווח. ז-ה-ו.
בשביל המוגנות לך, באמת. אל תהיי תמימה. לא באמת מדובר בבנות. אלא במשועממים אחרים.
כל כך מהר סיפקת את המידע שהוא רצה. בלי היסוסים מיד אמרת לו את הגיל שלך. תיזהרי! את עדיין ילדה צעירה וזה פשוט מסוכן!
למה מחקו לי את הפוסט?
למי להאמין????
כשקראתי את זה קיבלתי צרמורת מפחידה אבל אח"כ "חזרה בתשובה" נשאר כבדהו וחשדהו אצלי -
יש כאן מישהי בפורום שיש לה תמונה ממש לא מתאימה בפרופיל איך מדווחים??
-
@אפרת-גלבוע דווח של משתמש זה ב3 נקודות
-
-
אני מבקש להפסיק את הדיון הזה, נכון לעכשיו אני היחיד לצערי שמחובר וכנראה שאחבר תגבור בקרוב,
פניתי כמובן לנטפרי ואין סיבה להטריד אותם עם מלא פניות הם מתנהלים מולנו כרגע גם כדי להבין את סיבת החסימה וגם כדי להבין איך לפתוח מחדש.נא לא לדבר בנושא הזה שוב, תודה רבה מראש.
ואגב, אשמח ממש אם תוכלו במקום לתייג מליון פעם צוות פיקוח, מספיק פעם אחת ופשוט לדווח, גם ככה אני היחיד שמטפל בזה כרגע אז אשמח אם זה יהיה יותר ממוקד, יש לי רק מהיום 74 דיווחים ותיוגים של צוות פיקוח, אשמח שזה יהיה ממוקד, ראיתם מישהו שתייג את צוות פיקוח אין סיבה לתייג שוב או להגיב לאותו משתמש זה רק עושה יותר קושי וכאב ראש.
תודה רבה מראש. -
@רוחלה-כהן אני לא רואה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות