ניסים בלאק/דיון.
-
@ילד-חוכם אמר בניסים בלאק/דיון.:
ניסים בלאק חרדי למהדרין!!! רג'ה לא
אין הבדל בין רג'ה לניסים....
היום ההגדרה של "חרדי" מאוד קשה...
כמו שכבר אמרתי לעיל- במונחים של היום- שתיהם "חרדיים" כי הם לא מחללי שבת---ואל תתפסו אותי על המילה..אבל זה הרעיון.
חרדי אמיתי לא מייצג את העם שלנו ככה.
ולא נכנס לפרטים. לא שללנו אף אחד- שניהם חרדיים... -
@ריינבואו נכון אתה צודק בהחלט אבל היה לי חשוב להדגיש שהוא חרדי!!!
-
בלאק חרדי לגמרי!!!!!!!!!!!!!!
הילדים שלו לומדים במוסדות של הרב ארוש (ברסלב) הוא חסיד ברסלב
א"א להגיד שהוא לא חרדי
המוזיקה שלו לא שייכת לציבור החרדי????
אולי זה כי אתם לא מבינים אבל בציבור האמריקאי החרדי כמובן הוא מקובל מאוד!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא כ"כ מבינה מה ההבדל בינו לבין השיר אידשע תאוות או שיר המטרה של אברומי (מלבד השפה)
ולא אני לא מקשיבה לשיריו כי מה לעשות לא מושך אותי לשמוע שיר שאני לא מבינה את הנאמר בו...
אבל לדעתי עם הוא ישיר בעיברית או באידיש (נ.ב. חלומו הגדול זה להיות גרעמען) זה ישמע הרבה יותר חרדי בלי ספק
אבל תזהרו בלשונכם אתם משחקים באש!!!!!!!!!! -
@אחות-קטנה כולם הסכימו שהוא חרדי. השאלה אם מה שהוא מייצג חרדי, ובכלל זאת - הראפ, השפה...
ההבדל הוא הז'אנר שאינו חרדי. -
@ריינבואו האם אנחנו לא מסתובבים על אותו ויכוח כל הזמן??
-
@ריינבואו
אני יחזור שוב הראפ נכנס היום במובן כזה או אחר אידשע תאוות או שיר המטרה ויש עוד הם אולי לא לגמרי ראפ אבל זה הז'אנר הכי קרוב
אז עם השפה מפריע לך אז אל תקשיבי גם שירים של מבד, שוואקי, שפירא או פריד באנגלית
זו דעתי
עריכה: בקשר לשם המשפחה מכירה עוד כמה בלאק חוץ ממנו...
וכן זה אולי בא לבטא מאיפה הוא בא ולאיפה הוא הגיע -
@אחות-קטנה זה שם המשפחה שלו מלידה.
וזה לא מזכיר בכללללל שירים חסידיים אחרים, כמו אלו שהזכרת כאן. שיר המטרה אני לא מכירה אבל על אידישע תאוות חרשתי.
אולי את לא מספיק יודעת מה ההגדרה של ראפ? -
@ריינבואו
חידשת לי...
אבל זכותו הבלעדית להשאיר אותו -
@אחות-קטנה מצאת עוד גרי צדק כאלו?
זה מראה שהוא מותיר בדרך שלו משהו מן המשהו גויי - הראפ - גם לאחר הגיור -
@ריינבואו אמר בניסים בלאק/דיון.:
אולי את לא מספיק יודעת מה ההגדרה של ראפ?
יודעת
תקני אותי עם אני טועה
ראפ זו מוזיקה מלאת מלל בעלת מקצב מסוים -
@אחות-קטנה דומה. מקצב של מילים הבאות למחות / להפגין. בד"כ, אין קשר למוזיקה המלווה.
ככה נשמע לך אידישע תאוות? -
@ריינבואו
למחות או להפגין משהו מסוים נכון?
מחאה/הפגנה של משהו לאו דווקא חייבת להיות שלילת...
אבל זה כבר דיון אחר שסוטה לגמרי מהנושא -
@אייצ-ית אמר בניסים בלאק/דיון.:
כאן נגיש את כל המידע עליו...
שירים שלו..
הדרך והשינוי שעשה...
והאם הוא ראפר???חרדי???לא קראתי הכול. אבל חרדי רק ה' יודע. אם הוא בלבוש שחור לבן(המשויך לחרדים) אז הוא חרדי. אם זה אמת או לא, נשאל קודם על עצמנו.......
-
ראפ:
(באנגלית: Rap או ראפינג "לעשות ראפ" - Rapping, מכונה גם "אם סי" - MCing)[1] מתייחס ל"קריאה קצובה או מחורזת של תמליל או מילים".[2] ראפ שונה משירה בכך שהוא מבוצע בהתאם למקצב מסוים. ראפ הוא גם מוזיקה שנועדה על מנת למחות על משהו.[3]ראפ הוא מרכיב עיקרי במוזיקת היפ הופ וברגאיי, אך אמנות הראפ קדמה לתרבות ההיפ הופ בעשורים רבים. ראפ מבוצע עם ליווי של מקצב או מוזיקה או ללא ליווי כזה, בסגנון א-קפלה. מבחינה סגנונית, ראפ מבוצע לרוב במהירות יחסית והוא מקיף תחום רחב שבין דיבור, נאום, פרוזה ושירה. לעיתים, השימוש במונח ראפ לסגנון מוזיקלי מכוון לתיאור סגנון מונוטוני קצבי שהדגש בו הוא על הראפינג המילולי.
-
היה מעניין לקרוא את כל התגובות!!
@אייצ-ית שאפו!
לסיכום, ניסים הוא חרדי לכל דבר ואני מוסיפה גם צדיק!
המוזיקה שלו מיועדת לאילו שמחפשים מוזיקה שהיא טיפה מעבר ולמי שמתחבר.
בסוגריים, אני יגיד לכם שאני מכירה אנשים שלא חפשו מעבר אבל נשבו בקיסמה של המוזיקה שלו, מצער או לא, עניין של גישה...(או שלא?)ואת ההוספה של הצדיק תבינו מהראיונות שלו,
הנה אחד מהם (העלתי אותו פעם איכנשהו...)
-
@רבקה אמר בניסים בלאק/דיון.:
אוקי. אז על כך שניסים בלאק חרדי - אין כל עוררין!!!!!
בנאדם גוי לחלוטין מבטן ומלידה, ראפר מצליח, עבר כברת דרך ארוכה ומסייטת על מנת להגיע לאהבת השם ושמירת מצוות אבסולוטית. עזב את כל מה שהכיל "בית אבא", סביבת כבוד והערצה ללא סוף. ההצלחה שנחל, שם, במרכז הבמה הלועזי, הפכה אותו ל'כל יכול' במוזיקת הראפ.
אבל הוא בחר בדרך אחרת, בדרך הנכונה.
בתחילה התנתק מהכל.
לא שר בכלל. ואז ייעץ לו רב כלשהו לשיר את השירים שלו - אבל עם מילים טובות.
וככה הוא עשה.
הקדיש את המוזיקה שהוא כל כך אהב - לאלוקים.צעירים רבים שומעים לועזי. למה? כי המוזיקה החרדית 'לא עושה להם את זה'.
אבל!!!!!
בעזרתו של ניסים בלאק - עצרו הרבה על מפתן הדלת - רגע לפני היציאה הסופית - ועברו למוזיקה שלו.
היא עושה להם טוב. והיא טובה לכשעצמה.אמנם לא לכל דוס מתאים הסגנון שלו.
אבל לומר שהוא לא חרדי?
עד כאן!יפה!
לא רואה תועלת בפתיחת הפוסט הזה @ntz חושב כמוני?