תוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל
-
@ב-ב צודקת
עובדים עלינו או שסקופר תראה לנו הוכחות -
באופן כללי:
@המחבל-המחופש @ב.ב וכל השאר:
זכותכם להביע את דעתכם, אבל לדעתי להאשים כאילו התוצאות מפוברקות או כמו שכתבו כאן "עובדים עלינו" זה אמירה חמורה ביותר!
אני לא אנסה להפוך את העולם ולשכנע אתכם שהתוצאות אמינות, אבל זה שאתם באופן אישי לא התחברתם לתוצאות, זה לא הופך מצעד שלם בהשתתפות אלפי מצביעים למצעד פייק.
והכי מגוחך, זה התגובות שטוענות ש"המצעד לא אמיתי כי יואלי דיקמן נבחר למעבד השנה"! ההיפך הגמור! זה מוכיח שלא נגענו בהצבעות. אין ספק שחד משמעית מגיע ל "קליינבריז" לקבל את המקום הראשון, וזה אפילו מביך לתת ליואלי כי תכל'ס השנה הוא כמעט לא הוציא חומרים ובפרט בהשוואה לאחרים, אבל זה מה שבחרו וזה מה שפרסמנו. כמו שכתבתי בפוסט הראשון בנושא, יש חסרונות ויש יתרונות לכך שכל ההכרעה היא בידי המאזינים כי בקטגוריות כמו "מעבדים" הרוב לא באמת זוכר מי עיבד כל שיר ושיר אלא בוחר בשם שאליו הוא הכי מתחבר משלל סיבות. הצעתי פתרון בסוף הפוסט הזה. ראו למטה.
לא סתם "קול חי מיוזיק" לא שמו את יואלי. הם ידעו טוב מאוד למה. בכל מצעד שיואלי התמודד על תואר "מעבד השנה" הוא זכה במקום הראשון! אז תמיד יהיו טענות: אם לא נכניס את יואלי ואם נכניס את יואלי. אז שוב, הפתרון לנושא הזה הצעתי בסוף הפוסט.אפשר להמשיך לחיות באשליות ובקונספירציות כאילו כל המצעדים מלאי אינטרסים של אמרגנים ויח"צנים. יש לכם מקלדת ביד, יש כאן אנשים שהשקיעו הרבה מאוד כסף (!) כדי לתת לכם מצעד מושקע עם מערך הצבעה משוכלל מאוד ברמות דיוק מדהימות. יש לכם מקלדת ביד - תחשבו רגע לפני שליחת פוסטים... (שוב, זכותכם להביע דעות - אבל חייבים לזכור שיש תגובות ויש תגובות...)
באופן אישי:
אני רוצה להביע את דעתי על התוצאות:
מאוד הייתי שמח שהשיר "אהבת תורה" היה מגיע לחמישיה הראשונה, זה שיר מדהים שמגיע לו. גם השיר "אביי ורבא" של ליפא מגיע לו להגיע לצמרת הרשימה, וגם השיר "עד אליך" של נמואל שמבחינתי זה "שיר פשוט 2" (שניהם בלחן של אחדד)...
לדעתי, מצעדי המוזיקה מיועדים לשירים שעוברים רדיו ושיר כמו "אביי ורבא" חד משמעית לא עובר, גם שיר מעולה כמו "קרבן" של בערי וובער מגיע לו מקום של כבוד אבל מאותה סיבה...
למרות ש "עד אליך" בהחלט מתאים לרדיו.
לדעתי יש לכך 3 סיבות:-
- כל שיר צריך הרבה סייעתא דשמיא כדי לקבל זמן מדף ארוך. זה גם תלוי מאוד במזל. זה יכול להיות שיר מ-ע-ו-ל-ה אבל ישוחרר בטיימינג לא נכון וזה פשוט לא יצליח.
-
- כאמור, שיר שרוצה להצליח במצעד שנתי, צריך להיות מותאם להשמעה ברדיו. השיר "תניא" או "אדרבה" או אפילו "מן השמים" לא יצליחו במצעדים להגיע למקום הראשון השני והשלישי, למרות שאלו שירים שהצליחו יותר מכל שיר אחר. הם שירים מצוינים בפני עצמם וכשהם מגיעים להתמודדות בתחרות הם פשוט לא יצליחו כי הם לא מתאימים לקונספט של תחרות.
-
- ברור שאם כל חובבי המוזיקה החסידיים היו משתתפים "בבחירות הטמאות" (מצעדי הרדיו השונים) התוצאות היו נראות מעט שונה. אבל גם אם הם היו משתתפים בבחירות לכנסת התוצאות היו שונות וליהדות התורה היה 20 מנדטים, כך שזה לא יעזור לומר אם ואם. בתכל'ס הם לא משתתפים!
ולמסקנה:
כדי להגיע למצעד שיביא לייצוג יותר מקצועי מצד אחד ומשקף מצד שני חייבים לעבור למצעדי 50/50!
50% - שופטים מקצועיים.
50% - מאזינים.
זה לא יביא לתוצאה מושלמת כי תמיד יהיו כאלו שלא יהיו מרוצים וימשיכו לטעון שהכל שקר, אבל בהחלט יספק לנו מצעד הרבה יותר מעניין ומשקף. -
-
@סקופר אני איתך במאה %!!!!
נמאס מכל מכל הקונספירציות והשטויות והנבואות השחורות!!
זהו!!!
מהיום - רק עין טובה ופרגון. כולכם תהנו מזה, ואם תמשיכו עם זה, אתם לא דופקים לא את קול חי ולא את קול פליי ולא את סקופר אלא את עצמכם כי הרבה יותר נעים לשהות במקום עם שיח נעים וזורם. -
@טכנאי-קיובייס-12 מסכים איתך בהחלט!
וסתם זה קצת מעצבן לראות שאחרי כל כך הרבה השקעה ומחשבה של הצוות שלהם, זה התגובות שהם מקבלים.....
נראה לי שרוב מי שנהנה מהמצעד, נהנה, ולא ממש חושב לפרגן.... -
@טכנאי-קיובייס-12 אמר בתוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל:
@סקופר אני איתך במאה %!!!!
נמאס מכל מכל הקונספירציות והשטויות והנבואות השחורות!!
זהו!!!
מהיום - רק עין טובה ופרגון. כולכם תהנו מזה, ואם תמשיכו עם זה, אתם לא דופקים לא את קול חי ולא את קול פליי ולא את סקופר אלא את עצמכם כי הרבה יותר נעים לשהות במקום עם שיח נעים וזורם.וואלה איפוא היית עד היום ככה אני אוהב וכולם אוהבים אין בשביל מה לריב ....
וגם למי שחושב שהכל מכור מה נראה לכם היו נותנים לכם לחשוב שזה ככה מכור אלא שזה לא מכור -
אני באופן אישי פחות התחברתי לתוצאות
אני חושב על ירושלים , לכבוד שבת קודש , טאטאלע, בשורה טובה ואבא היו צריכים להיות במקומות יותר גבוהים
כל השירים האלה היו בעשיריה הפותחת בכל מצעד... -
היי שלום לכולם
קודם כל רציתי לומר שזה אחלה פורום
וחוץ מזה רציתי להגיב על כל מה שנכתב פה בקשר למצעד השנתי, קודם כל חשוב להדגיש ,ואת זה נראה לי שרובכם יודעים, שרוב (אולי אפילו 90%) מהמצביעים אין להם שמץ במוזיקה, וכל שכן שלא במעבדים, ובוודאי שלא במלחינים.
אלא מה... שכל הידע המוזיקלי שלהם מגיע מכל מיני תוכניות רדיו למינהם, (מאסטר פליי, וכדו)
ומה שיוצא מזה ,שיואלי ועוד כמה שדרנים, מחליטים איזה שירים תשמעו ,ולאיזה מעבדים יתנו פידבק טוב, וגם מיהו "המלחין של העשור............"
ולצערי יש בציבור (במיוחד צעירים&צעירות) שלנו שממש מעריצים את האושיה ששמה "יואלי" וזה כבר ברמה של סטוקרים ,וכל מה שיגיד, קדוש.
וזה מה שגורם לזה שהמצעד נראה ככה
(וזה לא שאני מפקפק באמיתות של המצעד, אלא רק אומר שזו התוצאה שרוב המצביעים לא מבינים כלום במוזיקה)
ודבר אחרון- שלא ישמע מדבריי איזה לשוה"ר על מישהו, ח"ו, יואלי הוא מוכשר מאוד , רק שאני לא אוהב את הערצה הזאת אליו... -
@ישיבישער-בנשמה אמר בתוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל:
אני חושב על ירושלים , לכבוד שבת קודש , טאטאלע, בשורה טובה ואבא היו צריכים להיות במקומות יותר גבוהים
כל השירים האלה היו בעשיריה הפותחת בכל מצעד...רק לציין ש "בשורה טובה" (פלד) בכלל לא התמודד במצעדים האחרים. (כוונתך ל "מקום לטעויות")
-
@מיאה-ב כוונתי היתה כמו ש @shin אמר בתוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל:
הכוונה לאופציות שנתן לנו המצעד לבחור שבקול חי לא היה משקף אלא את האג'נדה של יחצני ושדרני התחנה. וגם לא בקול פלי או קול ברמה.
וגם לכך שלא התערבו בתוצאות המצעד
נ.ב. גם אני לא התחברתי לתוצאות@מיוזיקפון אמר בתוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל:
מעניין שחושב על ירושלים הגיע כאן רק למקום ה12 ובכל המצעדים הוא היה בחמישיה הראשונה
ו @ישיבישער-בנשמה אמר בתוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל:
כל השירים האלה היו בעשיריה הפותחת בכל מצעד...מסתמא במצעד הזה זה לא הגיע למקומות הגבוהים בגלל שלא התערבו בתוצאות....
-
סליחה על האיחור בתגובה, אבל לא ראיתי הרבה הבדלים בין התוצאות במצעד הזה, למצעד בקול חי מיוזיק, כל השירים שהגיעו לעשירייה הראשונה, לא באמת היו ראויים להגיע לשם, איך זה הגיוני ששירים כמו "יש לי הכל", או "יש לי טאטע", שבלי להעליב זה שירים עם מילים לעוסות שקיימות כבר בכל השירים, שלא לדבר על המקום הראשון, מילא אם זה היה "אהבת תורה" או "לכו למים" אבל אתה תשיר??? רבש"ע, מה יש בשיר הזה? כמובן שיש גם את השרים הטובים שיצאו השנה שבמקרה הכי טוב קיבלו מקום 14... לא יצאו השנה שירים יותר טובים? איפה "עד אליך", או "נאכמאל", או "מאן דיהיב" האגדי, מילא השירים, אבל אלבום השנה? כמלאך של נפתלי קמפה? מה זה שונה מכל האלבומים שלו שיצאו? חסרים זמרים שהוציאו אלבומים טובים השנה? מה עם נמואל, ליפא, קובי גרינבוים, או ברי וובר? אולי אם המדרגים היו שומעים את החומרים הטובים שיצאו השנה, התוצאות היו אחרות לגמרי, אני לא מאלה שיגידו ש"התוצאות לא אמיתיות" וכו' וכו', רק הבעיה אצל המדרגים שבוחרים בכל החומרים הפחות טובים שיצאו השנה, כל השירים עם המילים הלעוסות של "איך בסוף יהיה יותר טוב", או, מה יש לי ומה אין לי, מזה כבר לא נמאס לכם? שלא לדבר על כל השדרנים שדוחפים לכם את השירים האלה בכפית, כי כנראה יש עדיין מאזינים שמבקשים עוד פעם ועוד פעם את השירים האלו, כי אולי הם חושבים שזה יפה... חבר'ה, מה קורה לכם? איבדתם את הכיוון לגמרי, לא ציפיתי שהשירים החסידיים הטובים יגיעו למקומות גבוהים, כי היום זה כבר לא הגיוני, אבל שירים רדודים כמו רוב השירים שהיו בעשירייה הראשונה מגיעים לאיפה שהגיעו? זה כבר מוגזם
אני בהחלט מסכים עם מה ש @ac1 כתב בנוגע למדרגים שהם רובם לא מבינים במוזיקה, וזה המצב, אבל בכ"ז, יש לזה גבול... -
פוסט זה נמחק!
-
@המאסטרו-הנסתר
מסכימה חלקית..
מאכילים אותנו בכפית ואנחנו בולעים כמו ילדים טובים
אבל מצד שני-יש לך משהו אחר??
המאזין הממוצע נחשף לחומרים החדשים דרך הרדיו-ואלו החומרים שיוצאים...כל שאר החומרים כנראה לא עוברים רדיו וממילא, אנשים לא מכירים אותם, יהיו טובים ככל שיהיו
היום המוזיקה ירדה לרמה הכי פשטנית שיש כי זה מה שאנשים מחפשים-להנות בלי להתאמץ
והרי לך מצעד עם שירים "רדודים"...
גילוי נאות-אני מאזינה לשירים הללו ולא רואה סתירה. הם יפים ומספקים אותי במרוץ היומיום... -
אני בהחלט מסכים עם מה ש @ac1 כתב בנוגע למדרגים שהם רובם לא מבינים במוזיקה, וזה המצב, אבל בכ"ז, יש לזה גבול...
תגיד שזה לא הסגנון שלך הם מבינים ואוהבים משהו אחד ואתה ועוד אוהבים סגנון אחר א"א לתת להרבה סוגים של אנשים שיבחרו ושכל האנשים מתוכם שמבינים במוזיקה יבחרו את אותו דבר ....
-
@אנונימית אמר בתוצאות המצעד השנתי תשפ"ב - קו המכלול וציצו במייל:
אבל מצד שני-יש לך משהו אחר??
הבהרתי בפוסט שיצאו הרבה שירים טובים, רק שפשוט הם לא קיבלו את הבמה הראויה
המאזין הממוצע נחשף לחומרים החדשים דרך הרדיו
לאו דווקא... כל השירים האלה מורידים אותם מאתרי המוזיקה השונים, או שהם עוברים בין חברים
אני מאזינה לשירים הללו ולא רואה סתירה. הם יפים ומספקים אותי במרוץ היומיום...
זה כבר בעיה שלך, שאת לא רואה בזה סתירה...
-
פוסט זה נמחק!
-
@המאסטרו-הנסתר
כנראה לא הובנתי נכון..
בהסתכלות רחבה זו דעתי
רדיו היא הפלטפורמה העיקרית של רב הציבור לחשיפה של שירים ולשימור שלהם בתודעה
נחשפתי להרבה שירים באתרים, אבל מה שלא מתורגם להשמעות ברדיו-קשה לציבור להחזיק בו..
ואני לא רואה סתירה, וגם רב מצביעי שאר המצעדים כי בסופו של דבר-מתוך כל השירים שיצאו-אלו השירים המוצלחים ביותר.