מקצד | מצעד המוזיקה הגדול של פורום מקצב לשנת תשפ"ב | התוצאות והנתונים המלאים.
-
#anchor(מצעד המוזיקה הגדול של פורום מקצב לשנת תשפ"ב)
#anchor(מקצד)
|-שלום לכם משתמשים ומשתמשות יקרים ויקרות, וברוכים הבאים למצעד המוזיקה הגדול של פורום מקצב לשנת תשפ"ב.
את התוצאות האלה אתם קבעתם אתם הצבעתם ובחרתם בשיר השנה שלכם לשנת תשפ"ב. בזמר השנה לשנת תשפ"ב וכן הלאה וכן הלאה...
אני רק ספרתי את כל ההצבעות והבחירות שלכם ואספתי את הנתונים. קיבצתי אותם יחד והנה הם כאן לפניכם... ובלי הרבה דיבורים ניגש לתוצאות:-|בקטגוריית מעבד השנה לשנת תשפ"ב:
זכו במקום ראשון בצורה בטוחה ומוחלטת ללא מתחרים צמודים. הצמד הנפלא והמדהים ביותר במוזיקה אלי קליין ואיצי ברי. ואחריהם בפער ניכר המעבד המוכשר והנפלא יואלי דיקמן. ובמקום השלישי זכה ארהלה נחשוני, מעבד מוכשר נדיר ואומן בסדר גודל אחר.בקטגוריית מלחין השנה לשנת תשפ"ב:
זכה במקום הראשון, וללא ספק ניתן להכתיר אותו למלך המלחינים, את אלחנן אלחדד. שזכה בפער של כ600% מהמקום השני בהחלט נדיר, ומאוד מכתיר את אלחנן כמלחין ענק שמלחין המון להיטים לכל הזמרים מכל גווני המוזיקה. בהחלו שאפו. ובמקום השני זכה המלחין מוכשר נפתלי קמפה. מלחין מדהים עם עשרות להיטים שלו שהוא מוציא כחומרים שלו ועוד שפע להיטים שהביא לזמרים אחרים. ובמקום השלישי זכה המעבד הכישרוני הרשי וינברגר.ובקטגוריית קאבר השנה לשנת תשפ"ב:
זכו איציק דדיה ויהודה שמעה עם השיר המדהים שנקרא אלול. במקור שר אותו יהודה שמעה לבד והוא יצא עם קליפ מדהים שזכה ליותר ממאה אלף צפיות. יחד איתם זכה במקום הראשון גם טאטלע של ארי היל ומשה דוד וויסמנדל בלחנו של המשגיח ר' דן סגל שליט"א. ובמקום השני זכו ארי היל ופיני איינהורן עם השיר המדהים והיפיפה 'שבע'. ובמקום השלישי זכה השיר תפילה אחת בביצוע הקאבר של אלעזר אמסלם.ובקטגוריית דואט השנה לשנת תשפ"ב:
זכה במקום הראשון כמעט ללא עוררין השיר לנסות בביצועם של משה קליין וגד אלבז. ובמקום השני זכו יעקב שוואקי ושמעון לוי עם השיר המחזק אין דבר רע. "אין דבר יורד מהשמיים..." ובמקום השלישי והמכובד זכה אהבת תורה של ארי גולד ומוטי וייס.ובקטגוריית קליפ השנה לשנת תשפ"ב:
זכה הקליפ המדהים המושקע [והמרזה – חתיכת דיאטה הוא עשה שם ] ימה של בני פרידמן, באמת שאפו. ובמקום השני זכה יואלי דיקמן עם הקליפ לשיר נופל וקם. קליפ יצירתי ומעניין. קצת שונה ממה שהתרגלנו לראות בקליפים. ובמקום השלישי זכה הראפר והיוצר המוכשר אלייצור עם הקליפ לשיר אבא נשמה. באמת קליפ עם המון חשיבה על כל פרים וזווית צילום מאוד מושקע.ובקטגוריית הרדיו הנשמע ביותר השנה לשנת תשפ"ב:
זכו במקום הראשון, שני התחנות קול חי וקול חי מיוזיק. ומיד אחריהם במקום השני זכתה תחנת הרדיו קול פלי ובמקום השלישי זכה קול ברמה.ובקטגוריית תוכנית הרדיו הנשמעת ביותר לשנת תשפ"ב:
זכה מנחם טוקר במקום הראשון עם תוכניתו המשודרת במוצ"ש בשם מוצ"ש חי. ובמקום השני זכה שוב מנחם טוקר והפעם עם תוכניתו השנייה המשודרת בקול חי – זמן אוויר. ובמקום השלישי והמכובד זכה יואלי דיקמן עם תוכניתו לילה מנצח המשודרת בכל ליל שישי ברדיו קול ברמה וקול פליי.ובקטגוריית שדרן השנה לשנת תשפ"ב:
זכו במקום הראשון מנחם טוקר ויואלי דיקמן. שניהם תיקו בפסגה. ובמקום השני זכה השדרן והזמר קובי ברומר ואחריו במקום השלישי זכה המלחין המעבד והשדרן אלי קליין.ובקטגוריית אלבום השנה לשנת תשפ"ב:
זכה האלבום כמלאך של האומן והיוצר נפתלי קמפה. כמלאך הוא אחד משני האלבום שהוציא השנה נפתלי האחד נקרא כמלאך והשני נקרא זמן אלול שיצא לקראת חודש אלול ומתאפין בקאברים הנוגעים לתקופת אלול והחגים. ובמקום השני לקטגוריה זו זכה בערי וובר עם אלבומו קורבן שיצא השנה ועשה הרבה הרבה רעש הן בלחנים המדהימים המאפיינים את האלבום והן בביצועים גדולים של בערי. ובמקום השלשי זכה האלבום של נהוראי אריאלי מאן דעביד לטב. אלבום פופ מדהים. שאת רובו הלחין וכתב נהוראי בעצמו.ובקטגוריית פריצת השנה לשנת תשפ"ב:
זכה האומן הענק דוד בן ארזה. שהוציא השנה כמה וכמה שירים וסנגלים מדהימים שזכו לעשרות אלפי צפיות. ובמקום השני בקטגוריית פריצת השנה לשנת תשפ"ב זכה נהוראי אריאלי. שהתחיל את הקריירה שלו בתוכנית הקול הבא שם הגיע למקום השלישי ומאז לא הפסיק לעבוד ולהוציא חומרים משלו כולל אלבום שהוציא השנה שאת רובו הלחין וכתב בעצמו. ובמקום השלישי זכה ילד הפלא בנצי קלצקין בסך הכול בין שתים עשרה אבל עם יכולות שלגדולים ממנו אין.ובקטגוריית זמר השנה לשנת תשפ"ב:
זכה נפתלי קמפה המדהים והמוכשר. תואר שמגיע לו בצדק אחרי שנה עמוסה עד למאוד עם שני אלבומים שלו 'כמלאך' שהגיע למקום הראשון בקטגוריית אלבום השנה וכן את האלבום הקאברים 'זמן אלול'. ובמקום השני הגיעו בתיקו שני זמרים שמייצגים שני סגנונות שונים במוזיקה החסידית פופ וישראלי. הזמרים מרדכי שפירא ומוטי וייס. ששניהם אפשר לומר עבדו הרבה השנה והוציאו לנו שירים וסינגלים רבים כולל אלבום שהוציא מרדכי שפירא ונקרא 'אחת'. ובמקום השלישי הגיע האומן שגם זכה במקום הראשון בקטגוריית פריצת השנה - דוד בן ארזה. מה שמעיד על הזינוק המטאורי אפשר לומר שדוד בן ארזה עושה. רק השנה פרץ לחיינו [עובדה שזכה בתואר פריצת השנה לשנת תשפ"ב] וכבר הגיע למקום השלישי בתואר זמר השנה לשנת תשפ"ב. [מי יודע שנה הבאה אולי יזכה לתואר זמר השנה של שנת תשפ"ג... לא נביא אנוכי ולא בן נביא... אבל בהחלט הוא בדרך לשם]והקטגוריה שכולם חיכו לה. וכן... אפשר לומר שבה היו הכי הרבה מריבות על המקומות בשלישיה והיא
קטגוריית שיר השנה לשנת תשפ"ב: ובלי הרבה דיבורים... במקום הראשון זכה השיר לכבוד שבת קודש של מוטי וייס. ובמקום השני [מריבות כבר אמרתי...] זכו לא פחות מחמישה שירים עם אותם כמות הצבעות. והם: תכף יפתח של ישי ריבו הענק. ללכת בלי לראות של נהוראי אריאלי. לכו למים של דוד בן ארזה [מפתיע בקטגוריה אחר קטגוריה]. אתה תשיר של איציק וינגרטן. וירושלים של איתי דוד שבהחלט אפשר לומר עליו "צעיר הם עתיד גדול". ובמקום השלישי המשיכו המריבות וזכו בו ארבע שירים שהגיעו לאותו כמות הצבעות והם: יש בך הכול של עקיבא. לנסות של גד אלבז ומשה קליין. אהבת תורה של ארי גולד ומוטי וייס. ומאן דיהיב של בערי וובר.|-ועד כאן מצעד השנה של פורום מקצב תודה שהייתם איתנו תודה שהשתתפתם ובחרתם בשיר השנה לשנת תשפ"ב וכן בכל שאר הקטגוריות הנוספות.-|
|-ועכשיו הנתונים המלאים:-|
|-ועד כאן לשנת תשפ"ב תודה לכם אני הייתי @מומחה-לקליפים.
וכאן המקום להודות ל @מוזיקה שהרבה בזכותו המצעד הזה.
להתראות במצעדים הבאים בעז"ה-| -
@מומחה-לקליפים כל הכבוד אחלה מצעד
מגיע לנהוראי אריאלי שפוו ענקק על שנה מלאהה תוכן איכותי בלי הפסקהה
תודה נהוראי תמשיך להפציץץץ -
האמת, כשקיבלתי את פניתו של @מומחה-לקליפים לערוך מצעד לא ממש התלהבתי...
הציבור כבר שבע ממצעדים, הנושא יגרור ספאם וויכוחים, לא יהיו כמעט הצבעות וכו'
לאחר דין ודברים ודיונים האם לעשות את זה ואיך לעשות הוחלט לאשר באופן ניסיוני בקונספט שאותו ראיתם (וגם בזה נבדקו כמה אופציות שלא יצאו לפועל) בו כל אחד כותב בצורה פומבית את בחירתו מה שמשקף אמינות שעדיין לא ראינו בשום מצעד
אני מוכרח לציין שהנושא לא גרר ספאם כלל וכלל למרות הנפיצות שבדבר (כמו שראינו בנושאים של מצעדים אחרים) לא בנושא ולא בנספח!זה המקום להודות ל @מומחה-לקליפים שעשה זאת לבד ממש והשקיע מיכולותיו ומזמנו רבות,
אפשר להבין קצת את ההשקעה כשרואים איך בטוב טעם הוא ערך את התוצאות והוסיף עלהם תרשימים מיוחדים וכל זאת ללא עזרה מאף אחד
כאן גם המקום להודות גם ל @אייצ-ית על חלקה בעניין...אחרי ההצלחה עכשיו נוכל בעז"ה להמשיך ולעשות עוד מיזמים כאלו ואחרים (בתקווה שהשיתו"פ עם המשתמשים יהיה גדול בהרבה מזה שראינו עכשיו....)
אם יש לכם רעיונות והערות בנושא זה שלחו לנו פניה לניהול ונשתדל לבדוק בהקדם את ההתאמה
חורף בריא
-
מוכרחה לציין שממש ממש התחברתי לתוצאות!!
חוץ מזה שלא מובן לי איך פריצת השנה יכול להיות גם זמר השנה.. (עם כל ההערצה שלי לדוד בן ארזה)
אבל באמת, נראה שהקהל הצביע ברגליים..
תודה לאחראיים.. -
@ב-ב אמר במקצד | מצעד המוזיקה הגדול של פורום מקצב לשנת תשפ"ב | התוצאות והנתונים המלאים.:
חוץ מזה שלא מובן לי איך פריצת השנה יכול להיות גם זמר השנה.. (עם כל ההערצה שלי לדוד בן ארזה)
צודקת רק שפריצת השנה זה הזמר שפרץ השנה לתודעה שלך.
דוד בן ארזה - יכול להיות [ואני אומר מסברה] שהיו שהכירו אותו לפני והיו שרק השנה.
ולכן זכה גם בפריצת השנה וגם מקום שלישי בזמר השנה
[כי היו שהצביעו עליו לזמר השנה ואלה מי שהכירו אותו לפני השנה החולפת והיו שרק השנה הכירו אותו] -
מצעד אמיתי ומשקף את מה שהציבור חושב תודה רבה
-
אחלה מצעד!!!
אהבתי שבכל קטגוריה היו שלוש מקומות!!!
תודה ענקית ל @מומחה-לקליפים על הכל!! -
סוף סוף מצעד אמיתי ונורמלי!!!!!
-
@מומחה-לקליפים ואוו ואוו ואוו!!!
מצעד מהמם!!!
שאפו ענק לכל מי שהשתתף! -
@מומחה-לקליפים מסרתי לדוד בן ארזה שהוא זכה במקום הראשון בפריצת השנה
כן הוא מסר תודה ויפה
מה שאני מוסיף זה שתמשיכו לבחור בו
ורוצים סכופ תיכנסו לנושא שלו! -
@מומחה-לקליפים תודה על מצעד שמשקף אאת עמדותינו כמו שהם!!!!!
והעיקר שמצאת את הדרך שכולם יהיו מרוצים עי"כ שבכל קטגוריה היה כמה זוכים
ולכן אני לדוג' שמח שקרבן של בערי וובר זכה באלבום השנה אפי' שזה מקום שני.....