בן ארי או ריבו?
-
@KING-music לדעתי חנן יותר זמן מכירים אותו לכן רובם בדעתו
שתהים פצצות -
@KING-music נכון צודק חנן מלא אנרגיות ואני ממש מטורפת על השיר שלו אלוף העולם אבלי שי יש בו משהו אצילי שכיף לשמוע אותו כל הזמן
-
הייתי בחנוכה שעבר בהופעה של ישי ואברהם פריד, ואברהם פריד ירד מהבמה להצטלם וכו'
ואז הוא קרא לישי וישי לא כ"כ רצה לבוא(לרדת) ובסוף בסוף הוא ירד ועשיתי אם שניהם תמונה משותפת אבל ישי יותר סגור חנן הרבה יותר כיף להיות בהופעה שלו.
אבל לפריד אין מתחרים!!!!!️ -
@KING-music זה נכון אברהם פריד כל שיר להיט
-
מכיון שאני די חדש, רציתי להגיב על כמה דברים שראיתי כשרפרפתי על הכול: דבר ראשון, אמרו על "תכף יפתח" של ריבו שזה פחות הסגנון שלו ויותר עקיבא, ובכן באמת הם כתבו את זה ביחד!
דבר שני:@יונמיוזיק אמר בבן ארי או ריבו?:@Organ חנן בן ארי עושה קידוש השם חחחחחח אני לא יודע עם לצחוק אוו לבכות
בודאי שהוא עושה! כשהוא מוציא שירים כמו "מה אתה רוצה ממני" ועוד שהוא מזכיר את הקב"ה, חילונים שומעים את זה, וזמרים חרדיים הם לא ישמעו לא משנה כמה השיר יפה.
דבר שלישי: אני באופן אישי מעדיף פי כמה וכמה את חנן בן ארי, למרות שגם מריבו אני מתחזק. -
@מני-מיוזיק אמר בבן ארי או ריבו?:
מכיון שאני די חדש, רציתי להגיב על כמה דברים שראיתי כשרפרפתי על הכול: דבר ראשון, אמרו על "תכף יפתח" של ריבו שזה פחות הסגנון שלו ויותר עקיבא, ובכן באמת הם כתבו את זה ביחד!
דבר שני:@יונמיוזיק אמר בבן ארי או ריבו?:@Organ חנן בן ארי עושה קידוש השם חחחחחח אני לא יודע עם לצחוק אוו לבכות
בודאי שהוא עושה! כשהוא מוציא שירים כמו "מה אתה רוצה ממני" ועוד שהוא מזכיר את הקב"ה, חילונים שומעים את זה, וזמרים חרדיים הם לא ישמעו לא משנה כמה השיר יפה.
דבר שלישי: אני באופן אישי מעדיף פי כמה וכמה את חנן בן ארי, למרות שגם מריבו אני מתחזק.איזה הקפצה שזה אסור לעשות
https://miktzav.com/topic/88/חוקי-הפורום?_=1649607030496||ציטוט:
הקפצה: אין להקפיץ נושאים כמה פעמים, כשיוכלו - יגיבו לכם. אם לא הגיבו לכם תוך שבוע, תוכלו להקפיץ פעם אחת.וכן אין להקפיץ נושאים ישנים.
בקטגוריה לפי אמנים מותר להקפיץ גם נושאים ישנים!
וכן אין להגיב יותר מפעמיים ברצף לאותו נושא, יש אפשרות לערוך את ההודעה אם נזכרתם בפרט נוסף, ואין צורך לפתוח הודעה חדשה.||
-
פוסט זה נמחק!