חיים ישראל או יניב בן משיח
-
אני אישית יותר אוהב את החיים ישראל
יניב בן משיח יותר מזרחי כבד מאוד, וחיים ישראל פחות מזרחי כבד (הוא גם מזרחי אבל לא כבד ברמה של יניב בן משיח) -
@חכם_בלילה אמר בחיים ישראל או יניב בן משיח:
יניב בן משיח יותר מזרחי כבד מאוד
לא כבד מאוד
קצת יותר מחיים ישראל
כבד מאוד זה דוד חפצדי דוד שירו וכ'ו -
אני משוגעת על כל שיר של חיים ישראל (בדגש על השקטים)
ולעומת זאת יניב בן משיח, הייתי פעם במופע שלו וחזרתי עם כאב ראש, לא רגילה למזרחי הכבד הזה.. -
יניב פחות מוציא שירים לאחרונה אז הוא כבר יישן לעומת חיים ישראל שבלי עין הרע כל יומיים מוציא שיר...
אז אני ילך יותר על חיים ישראל -
@תמר-7 לא כ"כ חושבת שיש בינהם בכלל נקודת השוואה.. הם גם 2 קצוות של סגנונות (לא שריבו וחנן לא.. אבל הם כביכול 2 הגדולים ששיכים גם למגזר שלנו פחות או יותר באותה רמה ולכן השאלה מי יותר מצליח..) אבל כאן.. לא מוצאת את הקשר.
חיים ישראל זמר וותיק שאין מי שלא מכיר או שמע שירים שלו. נמצא בכל מקום ושרד כל תקופה..
יניב בן משיח הוא אחלה זמר אבל מזרחי כבד.. לא הרבה שומעים. לא הרבה מתחברים. ולא נמצא בשום מקום!
לכן אין ליניב כ"כ איפה להצליח.. מתי הוא מוציא שיר? כמה צפיות? בלי לזלזל ביכולות שלו ובמי שהוא אבל זה רחוקק רחוקק מחיים ישראל (אני לא מעריצה של חיים ישראל) -
@123-3 ברור שחיים ישראל
אני לא סובלת מזרחי בקטע אחר
ויניב בן משיח יותר מדי מזרחי זה סתם כאבי ראש
וחיים ישראל הרבה פחות מזרחי והשירים שלו נחמדים לא מדי מזרחי מה שלא כל כך מזרחי אני שומעת אבל גם זה לא מיודע מה רק שזה יוצא וגם לא תמיד
יש לי בפאלפון גג 3 שירים שלו -
@המחבל-המחופש חחח- אנלא מצליחה להתרכז בתוכן מרוב המילה 'מזרחי'..
בקיצור הבעת את דעתך שהיא בעד חיים ישראל. אבל לא הצלחתי להבין למה תייגת אותי חח- אין לזה קשר למה שכתבתי..
יש כאן משהו שלא הבנתי? או סתם כי הייתי אחרונה בשרשור -
@המחבל-המחופש
אז בפעם הבאה תשתמש
בלחצן התגובה שבראש העמוד ואז
זה לא יתייג את מי שלא צריך